Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 uzundur betasina girmek icin ugrastigim casual mmo. sonunda becerdim ve girdim oldukca begendim. aiondan daha cok hosuma gitti desem beta olarak yanlis olmaz :P oyunda bir cok sinif oluyorsunuz ve hepsini ayni anda oluyorsunuz. ornegin once brawler oluyorsunuz sonra pet trainer sonra chef sonra karting yariscisi ve hepsi sizin kisisel kartiniza yaziliyor istediginiz anda yerine ve oyundaki queste gore degisiyor ve gerekli sinif oluyorsunuz. oldukca wow vari grafikleri var ama biraz daha cocuksu. ozellikle kucuk cocuklar dusunulerek yapilmis bir oyun ama ne bilim 37 yasinda biri olarak begendim en azindan klasik kilic kalkan rpglerinden degisik olusu ile hosuma gitti. sonucta tum mmolar sanki birbirinin ayni bu aralar. sadece isimler ve grafikler degisik o kadar. free realms bu arada soe den geliyor. beles olacak ama belli sinif ve questleri yapabilmek icin para vermek gerekiyormus. en azindan denemeye deger . www.freerealms.com General Features * Rich Character Creation: With over 30,000 wearable combinations, you can blend fantasy and reality to create your perfect avatar * Be Whoever You Want: Be a ninja one minute and a kart driver the next! With fifteen jobs available at launch, you can find your perfect job, or try them all! * Kid-Safe: Parental controls allow for the customization of safety options, including pre-canned chat, reporting and filters for younger players * Fun for Everyone: With so much to do and see it's easy to find something for you * Vibrant, Deep Environment: Unique and breathtaking environments for gamers to explore. Areas include the snowcapped mountain villages of Snowhill, the dark and mysterious Blackspore, and real fun in the sun at Seaside * Connect with Friends: Whether you're meeting up with old friends or finding new ones, Free Realms lets players stay connected through its social networking page * Trading Card Game: The Free Realms Trading Card Game will let players pit a variety of fun characters and creatures against one another in fun, fast-paced combat siniflar sunlar : (acaipler evet) brawler ninja archer wizard chef medic kart driver blacksmith postman pet egitmeni :P gibi bisiide var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Açılmıştı ama bu daha güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 acmadan once aramada yapmistim demek ki gozumden kacmis kusura bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 beta key beklioz... bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bende kayıt oldum inşallah gönderirler beta key edit: ben yıllarönce kaydolmuştum bana çook önce göndermişler bile DL ediyimde oynayım biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 oyunun nasıl kurulacağını anlayamadım yanlız ben :D not: tmm buldum ya Chrome'de indirmiyodu IE6 'da açtım Browser üzerinden indiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 explorer ya da firefox dan oncelikle login oluyorsun orada 2mb lik bir sey cektikten sonra install et ve refresh et account sayfani yukarda play diyecek 58 mb cektikten sonra oyundasin ondan sonra guild wars gibi sen ilerledikce yukluyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ss koyaydın bikaç tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 banada key gelmiş betada oynuyorum şuan değişik birşey tam anlamadım henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Server dolu sürekli ya :( 1 tane server var birde edit: çok gıcık gerçekten server dolu ve yaklaşık 10dk 'dır deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 serverlar 2-3 saatir kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 KillerLord said: serverlar 2-3 saatir kapalı Yikes! All of the servers are down right now. Check back soon! Yanlız hakiketen safım ben, sabahtan beri gözümün önündeki yazıyı okumadan dolu diyip duruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 tünaydın :P 6pdt ile 2 saat civarı kapanacak yazıyor forumlarında hespalayabiliyorsan bizde saat kaç oluyor bilmiyorum belkide açılmış olması lazımdı ama uzadı güncelleme: 3.5 saattir kapalıymış serverlar şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bende zamaninda kayit olmustum dun beta invite gelmis banada, bugun girdim fena oyun degil, ozellikle duel yaparken eglendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 benide almışlar bi emo yapıp dalıcam oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Oyundaki istedigin zaman istredigin sinif ol tarzi cok hosuma gitti. hesey herkese acik. hafif swg tadinda olmus zaten siniflar cunku sinifta ne kadar cok zaman gecirirseniz o sinifin leveli atliyor felan. swg ye benzer dedim, nasil da abartirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 yalnız diyalog pencerelerinde bug var. bir iki hızlıca esc ye basında oyundan çıkana kadar boş bi diyalog kutusu çıkıp duruyor. bir de bende yavaş çalışıyor biraz dl yaptığından mıdır pc iyi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 geldi beta key. karakterimi yaratıom, hade bakalım sizide bekliom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 pek sarmadı beni. iyi düşünülmüş şeyler var ama herkese göre değil. denemek isteyene pm den yaparım bi güzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Buglar oldugu icin beta zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 2 güne kabul ediliyorsun beta için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Oyuna girer girmez kanım ısındı ya, hoş baya. Canın sıkıntılıyken falan girip 3-5 dakika oynamalık. Kontroller de ayrıca hoşuma gitti. Tam alıştığım tarz, WoW stili, sağ tuşa basılı tutarak kafa çeviriyosun, sol+sağ aynı anda basıp koşabiliyosun falan. Oynarım lan ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bakayım dedim statin acc me, bende girmişim, mail falan da gelmedi, acaba belirli bir süredir acc si olanlara açık mı ki beta direk? Nick onaylanınca dreagloth olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 kotalı arkadaşlar dikkatli olsun. Sık sık dl yapıyor oyun arkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 grafikler çok hoş, içerik de ilginç gözüküyor, http://www.gametrailers.com/player/29676.html hatta şu vidyoda postacı mı var gerçekten? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar