Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hz. ISA ve Meryem Ana heykelleri kan agliyor.

avp

Öne çıkan mesajlar

Şahaddet getirmeyince cehenneme gideceğimize inanıyoruz da neden kutsal bir varlığı temsil eden bir heykel kan ağlayınca kabul etmeyelim ki:) Hem üstelik kabul etmek neyi kaybettirir ki..:) He he diyip geçmek mi lazım bu durumda... Üstelik tencit pilavının tadı da oldukça güzeldir.[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf...
Sosyal ağlarda paylaş

:) normaldir ama güncelliğini kaybediyor haberler...
Sonra kalmayınca tekrardan çıkartıyorlar...
Şehir efsanesi gibi şeyler bunlar aslında:)
Kafası elinde dolaşan şehit asker gibi... :)
komik... ya varsa...
kediler beni korur:)[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf...
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara bi dracula hedesinde izlemiştim böle bi heykelin gözünden orasından burasından kan cıkıyodu. gece uyuyamadım walla cok küçükmüşüm.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

şu laf cuk diye oturur:

Fox Mulder: Why is it still so hard for you to believe, even when all the evidence suggests extraordinary phenomena?
Dana Scully: Because sometimes looking for extreme possibilities makes you blind to the probable explanation right in front of you.[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
Sosyal ağlarda paylaş

resim kaynak görseniz nolcak onun kan oldugunu nasi anlicaksiniz .. gerçi ben gördüm haberlerde heykeli kan akan yerleri kani filam ayrintili gösterdiler kilisede binlerce insan filam vardi.. .. ama kan oldugu ne kadar dogru olaiblirki.. nese araştirma yapiyırlarmiş saten sonucunu merakla beklyorum :)[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...