Etos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bir heykelin kan ağlamasını reddetmek her şeyi körü körüne reddetmek değildir. sadece mantıklı olmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Şahaddet getirmeyince cehenneme gideceğimize inanıyoruz da neden kutsal bir varlığı temsil eden bir heykel kan ağlayınca kabul etmeyelim ki:) Hem üstelik kabul etmek neyi kaybettirir ki..:) He he diyip geçmek mi lazım bu durumda... Üstelik tencit pilavının tadı da oldukça güzeldir.[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 o meryem ana heykelinden tek bir tane mi var? ilk yapılan heykel mi? belli bir özelliği mi var?[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ben bu haberi 10 yaşımdan beri duyuyorum be hai ve her seferinde yeni haber sananları görüyorum... ki 16 yaşındaym..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 STİGMATA...[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 :) normaldir ama güncelliğini kaybediyor haberler... Sonra kalmayınca tekrardan çıkartıyorlar... Şehir efsanesi gibi şeyler bunlar aslında:) Kafası elinde dolaşan şehit asker gibi... :) komik... ya varsa... kediler beni korur:)[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Kedirdir kedi[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 yaf ne asparagas haberlerle dolu forum yok cehennemdekilersin sesini duyduk yok heykel kanıyor...:)[signature][hline]Viva La Résistance! [Bu mesaj Brooklyn tarafından 26 Mayıs 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ben bilmem onu benim kocam bilir...[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bi ara bi dracula hedesinde izlemiştim böle bi heykelin gözünden orasından burasından kan cıkıyodu. gece uyuyamadım walla cok küçükmüşüm.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 kocanı getir koş :lol:![signature][hline]Viva La Résistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 kocama söyle ben getiremem..:=[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 A AT ATM ATMA ATMAS ATMASY ATMASYO ATMASYON[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Pff. Saçma. Hadi resim mesim, kaynak falan gosterin de inanak.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 şu laf cuk diye oturur: Fox Mulder: Why is it still so hard for you to believe, even when all the evidence suggests extraordinary phenomena? Dana Scully: Because sometimes looking for extreme possibilities makes you blind to the probable explanation right in front of you.[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 resim kaynak görseniz nolcak onun kan oldugunu nasi anlicaksiniz .. gerçi ben gördüm haberlerde heykeli kan akan yerleri kani filam ayrintili gösterdiler kilisede binlerce insan filam vardi.. .. ama kan oldugu ne kadar dogru olaiblirki.. nese araştirma yapiyırlarmiş saten sonucunu merakla beklyorum :)[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar