Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 GEd said: Ülke yönetiyorsun,mahallede bakkal değil, ahmet bana söz verdi yerine kağıda imza attırmanın önemli olduğu bir konum yani. Yani Danimarka'nın şerefsizliğinden önce bizim beceriksizliğimiz demen daha doğru olur. şantaj belgesi hazırlayıp imza mı attıracaktık? bu tarz bir olayda olacak en fazla şey başka bir konuda hesaplaşılır ya o ülkenin kendisiyle ya da kefiliyle. ne olacak ne bitecek görüp görmeyeceğimiz bile belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 rte nin başka bir başarısızlığı yok onu yaptırcaz yok bun yaptırcaz onun sözünü aldım buna yemin ettirdim:) kurana el bastırdım sanki çocuk oyunu. hala da bu konuda rte ye helal diyen adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 nakerebanarimasen said: rte nin başka bir başarısızlığı yok onu yaptırcaz yok bun yaptırcaz onun sözünü aldım buna yemin ettirdim:) kurana el bastırdım sanki çocuk oyunu. hala da bu konuda rte ye helal diyen adamlar var rtenin suçu yokki söz verip yapmayanların şerefsizliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 odiflame said: nakerebanarimasen said: rte nin başka bir başarısızlığı yok onu yaptırcaz yok bun yaptırcaz onun sözünü aldım buna yemin ettirdim:) kurana el bastırdım sanki çocuk oyunu. hala da bu konuda rte ye helal diyen adamlar var rtenin suçu yokki söz verip yapmayanların şerefsizliği. abi siyasi arena da söz aldım da yapmadı var mı allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 nakerebanarimasen said: odiflame said: nakerebanarimasen said: rte nin başka bir başarısızlığı yok onu yaptırcaz yok bun yaptırcaz onun sözünü aldım buna yemin ettirdim:) kurana el bastırdım sanki çocuk oyunu. hala da bu konuda rte ye helal diyen adamlar var rtenin suçu yokki söz verip yapmayanların şerefsizliği. abi siyasi arena da söz aldım da yapmadı var mı allah aşkına? şantaj belgesine imza mı attıracaktık? bu tarz bir olayda olacak en fazla şey başka bir konuda hesaplaşılır ya o ülkenin kendisiyle ya da kefiliyle. hesaplaşır benim kasımpaşalı başbakanım.intikamımız acı olacak bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Ülkeler arasında 'söz verdin mi tutacaksın' olayı varsa diplomatik ilişkilerin neden içki sofrasında kurulmadığını anlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Bu dış politika gücümüzle yakında ermenilerle sınırımız açılır; üstüne soykırımı tanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 pkk pejak oldu. roj tv de kapanır elebelegundi tv açılır. nolmuş yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Sam said: tahmin ettiğim danimarka'nın şerefsizliği idi, bizim salaklığımız değil. lütfen küfür yok. aramızda danimarkalılar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Danimarkalı'ların değil Danimarka'nın demiş dikkat ettiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 "Türkiye'nin şerefsizliği" denilse üstüne alınmayacaksın yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Hükümet başka bir ülkeye söz vermiş ve yerini getirmemişse kısaca haketmişse alınmıcam tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 O yüzden hükümet tüm söylenenleri harfiyen yapıyor zaten, siz alınmayın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Çok değişik insanlar var yahu, başarısız olduk, ülkemizi siyasi alanda madara ettik demeyip, mantık olarak söz vermesi imkansız olan danimarka başbakanı olacak deyus adına "özür dilicek,i roj tv kapatılacak, ehbele uhbulu" gibi konuşmalar segileyen vicdansız bir başbakanımız var diyemiyorsunuz. Onun yerine şantaj mektubu mu imzalatsaydık gibi, kendinizi de (bu arada eminim sizi partiniz çok ipliyodur) teselli yarışına sokmuşunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mohi said: lütfen küfür yok. aramızda danimarkalılar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Başka bir ülkeye söz vermekle, Türkiye'de klasikleşmiş uçuk seçim vaatleri arasında çok fark var. Sam'in tüm Danimarka'yı değil de sorumluları kastettiğini biliyorsunuz zaten neden kasıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ya dennis boşver, bunlar burada hergün üstü açık, üstü kapalı, araba dolusu hakaret eden insanlar. herkes kimin ne olduğunu biliyor, ciddiye almaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Türkiye çok karlı istediği herşeyi aldı;daha ne alsaydı diye naralar atanların siniri bozulmuş:/ Muhtaç olan karşısı senin talebini yerine getirmeden imza atmayacaksın.Yoksa parayı karıya kıza kaptırmış ;üstüne havasını almış adam misali şerefsiz danimarka dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 "durdurun oylamayı önce roj tv kapatılsın, sonra devam etsin oylama" masabaşı generalinden sonra masabaşı diplomatı da yetiştirdik maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Açıkçası oylama mevzu tam olarak nasıl işliyo bilmiyorum ama, veto etme hakkımız olduğu sürece isteklerimizin yerine getirilmesini beklemek gayet mantıklı bir çözüm gibi görülüyor. Durdurma oylamayı falan, veto et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 (tu) ama dostum senin bu söylediğini yapacak delikanlı yoktu o an orda. Asteroth said: Açıkçası oylama mevzu tam olarak nasıl işliyo bilmiyorum ama, veto etme hakkımız olduğu sürece isteklerimizin yerine getirilmesini beklemek gayet mantıklı bir çözüm gibi görülüyor. Durdurma oylamayı falan, veto et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Hahahahahah ya sam ciddi misin sen hahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 herkes unutmuş adamlar nasıl hemen ab ile ilişkileri bozma ile tehdit etti, olur tabii veto ederdik ama dur bir dakika, tayyip gene suçlu olurdu ab ile ilişkileri bozduğu için. "yetmez bunlar daha da isteseydik" diyordu bugün "bakın işte alamadık" diyenler, onları da bulup çıkartalım mı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Oha AB'yle ilişkileri bozmakla mı tehdit ettiler, ben bilmiyodum bak onu. Doğru diyosun tabii, adamlar önümüzdeki hafta alıyorlar bizi AB'ye, şu anda AB'nin bize sağladığı yararlar da zaten tartışılmaz, nasıl böyle akılsızca sorguladık ki biz hükümetimizin kabiliyetini. Tayyip'in Türkiye'deki inanılmaz başarılı profili bozulmamalı, VERİN NE İSTİYORLARSA, VERİN ÇABUK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 tabii canım ne olacak 2030'da gireceğimize 2050'de gireriz. acelesi mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar