Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Benim gear tamamen AHden alınma epicler ve gerisi mavi. yaklaşık 6 parça veya 7 parça AH epic var işte. 1600 civarı healing spell power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bende de starfall ve treant yok yerine intensity 3/3 ve dreamstate 1/3 mana için ama burst dps im düştü. starfall boss combatta pek efektif değil de treant alsam mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 starfallın cdsinin inmesiyle gayet de iyi oldu starfall bence ki ben cdsi yüksekken de kullanıyodum hem sürekli nature's grace proclatıyo özellikle starfire eclipsei geldiginde basmak gerekir bunu hemen basta degil de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Starfall süper bi olay, fırsat buldukça, gerektikçe kullanıyorum ama hem çok feci threat yaratıyo, hem de etki alanı çok geniş. Dikkatli kullanmak lazım. OS10'da trash mobları temizlerken starfall+hurricane yaparak listenin en başına oturuyosun anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 o diilde freemon yok oldu en son server ne guild sormuştum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 onu bunu bilmem abi. moonkin çok tatlı dps çıkartıyor raid'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 daha da bufflanıyo spiritten gelen %15 sp %30 a çıkartılıyo imp moonkin auradan World of Warcraft PTR Patch 3.1.2 Druid (3.1 Skills List / 3.1 Talent + Glyph Calc.) * Innervate: This ability has been redesigned to grant 450% of the casting Druid’s base mana pool to the target over 20 seconds. * Improved Moonkin Form: Now grants 10/20/30% of spirit as spell power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 dün salak bi düzenleme yaptım 2200 sp 588 haste 23 crit 9.25 hit oldu :S nasıl olcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 abi neden hastete ısrar ediyosun tam anlamadım azıcık daha crit kasarsam ben direk starfire eclipsei kullanıcam direk 10k critliyo cunku 2x t8 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 gear gelmio düzgün haste gear düşüo paso :D yoksa critleri bankaya atıp haste abanıo durumum yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Ofbearandcow su yeni trinketi aldım geçen gun hit veren offhandim var (crit vermiyo ama haste veriyo) su lost jewella sundialı degistiririm 2-3 gemi de hit e çeviririm hit capped olurum of evet oyuna girince bunu yapıyım güzel olur criti düz 33e çeksem fokus filan wrath criti 45e yakın bişey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Dworgian said: gear gelmio düzgün haste gear düşüo paso :D yoksa critleri bankaya atıp haste abanıo durumum yok abi abi nası gelmiyo ya o kadar hastele git healer oyna sen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 abicim drop yok. bizim guildde cloth drop u mageler locklar priler önce alır die bi manyaklık var. düşse crit alıcas aaaaa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 gel bizim gülte ehehe yok yada gelme lootuma ortak çıkmasın :P bizde de ugrasıyolar o olaya genelde passlıyorum ben de zaten iyi bir insan oldugum için YADA MORTITS NINJALIYO DIREK ADISIN O HIT TRINKETI BANA ÇOK İYİ OLABİLİRDİ TAMAM MI? YADA SORSAN PASSLARDIM ZATEN PİS NİNJA ! =((((( saygılar dfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 starfire'in 10k critlemesi'nin 2x t8 ile bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum. 2x t8'in yanındaki itemlerin de iyi olduğunu farzedersek, çok az critliyormuşsun be abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 starfire eclipse i kullanıcam diyorum abi yani wrath bonus alıcak Eclipse Damage done by your Wrath spell increased by 30%. 15 seconds remaining ve Item - Druid T8 Balance 2P Bonus Increases the bonus granted by Eclipse for Starfire and Wrath by 15%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 33 crit? düz moonkin form? self bufffed? yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Hala eksik parçalarım var, gemlerimin hiçbiri salt crit değil ve benim priestte 30% crit var boomkin aurasız. Normaldir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Druid optimizasyonu inanılmaz kötü WotLK'da. Guildde gear seviyesi artmaya başladı (iLvl226) ve ciddi TPS sorunu yaşıyorum şu sıralar. Var mı benzer sorun yaşayan? Origin of Nightmares'den iyi staff yok şu anda kolay erişilebilecek (Mitigation anlamında) 2 opsiyon var zaten, Twisted Visage ve Yogg-Saron HardMode Polearm. Twisted Visage alıcaz gibi görünüyor mecburiyetten: -30 Sta -715 Armor gidiyor kafadan. Gerçi AP'si, Hit Rating'i, Agility'si denkliyor ama, halen AGI stack olayını sevmiyorum, DR'dan kötü etkileniyor. Gelen 2 tanking enchant bize hiçbirşey katmıyor ve HALA mongoose en iyi, lol. Tanking accessory dışında Rogue itemlerine mecburuz, saçmalığın önde gideni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 evet acilen Druid tanklara daha belirleyici itemlar verilmeli. Warriorlar bile OMFG ULDUARDA DUZGUN PLATE YOK GIEF LEATHER WITH AGI diyolar. Ayrica leather caster itemlari da sirf haste vermesin magelerle be prilerle kapismayalim her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Kaede said: Hala eksik parçalarım var, gemlerimin hiçbiri salt crit değil ve benim priestte 30% crit var boomkin aurasız. Normaldir o 2 farklı class ın ratingeri farklı olabilir bizim mage arkadaş var 54 critli düz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 mulgear6 said: evet acilen Druid tanklara daha belirleyici itemlar verilmeli. Warriorlar bile OMFG ULDUARDA DUZGUN PLATE YOK GIEF LEATHER WITH AGI diyolar. Ayrica leather caster itemlari da sirf haste vermesin magelerle be prilerle kapismayalim her seferinde bizde cloth itemı isteyen cloth user varsa biz isteyemioruz bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 benim bildiğim birtek agi/dodge olayında vardı senin dediğin olay dworgian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Yalnız Balance druid için, HitCap olduğunuzu varsayıyorum: Haste > * 497 Haste Rating civarı kastıktan sonra, Crit gitmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 benim haste gearda 588 haste oldu :D saçma sapan ya lol crit gearda da anca 434 haste 26 crit oldu wtb cloth gear ffs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar