Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Beyler bir arkadasimin druid i var level 35 feral level kasiyor...... 40 ta moonkin olayim diyor hizli ve kolay bir talent template verebilir misiniz glyphlerle beraber........... birde 40 tan sonra feral mi moonkin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 80 sonrası arada bir feral olmuştum, dualspec'le beraber tam resto/feral arasında gidip geliyorum. Genelde pvp'ye yönelik kullandığım talent ağacı şu: http://www.wowhead.com/?talent#0ZxGMscrd0xRoIuAz0Eczb Son kalan puan için uygun bir şey bulamadım. Eğer pve için öneri istiyorsan Shredding Attacks ve Primal Gore'a puan vermeyi unutma. Leveling için feral bana her zaman daha iyi görünüyor. Canın azaldığın hemen heal atıp cat formda combata dönebilirsin. Moonkin'de mana için beklemen gerekiyor. pve için kullandığım saldırı sırası da şu: Mangle Rake Shred - 5cp Savage Roar Mangle (bittiyse) Rake (bittiyse) Shred - 5cp Rip Mangle Rake Shred - 5cp Ferocious Bite Başa dön Cooldown ve trinket'leri 2. mangle'a başlarken kullanıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 yok direkt leveling icin istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 pvp serveri feral, pve moonkin oneriririm stealth buyuk rahatlik, unutmamak lazim levellarken. ayrica iki ally/horde kesmek bunyeye iyi geliyor onca quest arasinda =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Şöyle bir şey olabilir: http://www.wowhead.com/?talent#0ZxGMccrd0gRcGuAZ0Eczb Olmazsa wowhead'deki sırayı da izleyebilirsin: http://www.wowhead.com/?forums&topic=76950#p820662 What is the fastest way to level a druid? kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 wowheaddeki sıra en mantıklısı. brutal impact çok gerekli değil mob keserkene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 pekaziz said: pve için kullandığım saldırı sırası da şu: Mangle Rake Shred - 5cp Savage Roar Mangle (bittiyse) Rake (bittiyse) Shred - 5cp Rip Mangle Rake Shred - 5cp Ferocious Bite Başa dön Cooldown ve trinket'leri 2. mangle'a başlarken kullanıyorum genelde. Rake Savage Roar Mangle Shred - 4cp Rake Rip Mangle Savage Roar Shred gibi daha mantıklı. İlk SR için 5cp beklemek, bu süre içerisinde %30 daha az DPS demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Tabi trash mobları için dediklerinde haklısın, o kadar süre sırf Savage Roar için beklenilmez. Ama bosslarda 5cp üstüne sr basmak daha mantıklı bana kalırsa. Birincisi combata başlangıçta energy tam dolu olduğundan critler sonrası 5cp saniyesinde geliyor ve bekleme olmuyor. Tigers fury'yi de bu arada öyle ayarlamak lazım ki rotasyon başa döndüğünde sr atmak için beklemek gerekmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Gangren said: pekaziz said: pve için kullandığım saldırı sırası da şu: Mangle Rake Shred - 5cp Savage Roar Mangle (bittiyse) Rake (bittiyse) Shred - 5cp Rip Mangle Rake Shred - 5cp Ferocious Bite Başa dön Cooldown ve trinket'leri 2. mangle'a başlarken kullanıyorum genelde. Rake Savage Roar Mangle Shred - 4cp Rake Rip Mangle Savage Roar Shred gibi daha mantıklı. İlk SR için 5cp beklemek, bu süre içerisinde %30 daha az DPS demek. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Beyler glyph te soyler misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Maul Growling Frenzied Regen Bunlar Tank için. Shred Rip Savage Roar Bunlar Cat için. Unburdened Rebirth Thorns Challenging Roar Bunlar da Minor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 HotW nerf ünü bilmeyenler "32k hp druid tank? lol" diolar hala. Blizz'e sövesim çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Çok kötü oldu o. Guilddeki DK ile neredeyse aynı HP'miz. Tabi onlarda parry var, bir dolu da Cd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bi de sorsan "size Savage Defense verdik ya" derler. evet şimdi mana sponge diiliz ama mitigation olarak elimizde avucumuzda kalmadı. hp ve armor üstündü, hp yi aldılar armoru aldılar yerine de bi halt vermediler. gg blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Savage Defense ne abi? 1.250'lik shield açıo, bossun melee swingi 20k civarı, ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 diyorum ya hiç bişey diye zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 evet bossları çok sayıda ama daha az vurur hale getirseler de hem savage defense işe yarasa hem de warrior eski tonkluk günlerine dönse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 tbc başındaki gibi olsa kafi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Gangren said: Shred Rip Savage Roar Bunlar Cat için. Rip yerine Berserk verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taicho Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 örnek olsun diye feral (tank) druidimin talent ağacını ve glyphleri veriyorum. http://www.wowhead.com/?talent#0ZxGGssbzceRccuAk0E0z:N0cmMc glyph konusunda alternatif çok olduğu için kesin birşey söylemek istemiyorum. major glphlerde "Survival Instincts" ve "Maul", minor olanlarda ise "Unburdened Rebirth" ve "Dash" kullanıyorum alternatif olarak, değiştiriyorum ihtiyaca göre. çeşitli kombinasyonlar güzel oluyor =) level kasmak için de hiçbir değişiklik yapmadım. level atladıkça bu ağacı takip edecek şekilde verdim puanlarımı, çünkü gerek yok bence. cat formda ve dire bear formda istediğin gibi takılıp görev yaparsın. hatta içinizden inanmayanlar da çıkacaktır muhtemelen, 3 kişilik veya 5 kişilik grup görevlerini tek başıma yapıyorum, bazen canımın sıkılıp gizlene gizlene dungeon içinde görev yaptığıma da arkadaşlarım şahit olmuşlardır xD adam arayarak zaman kaybetmeyi sevmiyorum. tabi gear da fazlasıyla rol oynuyor burda, gerektiği şekilde enchant ve gemler ile hiç zorlanmayacağına eminim. druid kasmak fazlasıyla eğlenceli, özellikle de tank olunca *.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ya ben baska birsey sormak istiyorum stone keepers shardlarla ben item alicam daha dogrusu silah feral icin hangisini almam lazim acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Bana bir tane feral BG pvp bir tanede healer resto spec pve spec lazım. Tavsiyelere acıgım. Resto spec genelde bacup healer olacak ana karakterim olmadıgı için ama yeri geldiginde raidi veya random heal yapabilecek bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 resto feral tercihe göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 En çok kullanılan resto talentları şu şekilde: http://www.talentchic.com/Druid/Restoration Ben 3. sıradakini kendime daha uygun buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 New Faceroller Resto Druid millet. 1- Lifebloom'u 1-5 arası, rejuv'a 6-8 arası kalanlara'da swiftmend'i atıyoruz. 2- Tree Form tuşuna clickliyoruz. 3- Rastgele 12342435678908765467890987654 basıyoruz. 4- Warrior/DK/Ret'imiz milleti smashlerken takılıyoruz. 5- 20 puanı alarak arenadan ayrılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar