ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 arkadaşlar bu boss fightta kalp ortaya çıktığında targetlamama rağmen herhangi bi rangeimde dmg yapmaya çalıştığımda bütün skillerime "target is too close" diyor. info: hunterım ( sanki bütün rangeim dz gibi ) info 2 : boss fighta girmiş olanlar bilir ki , kalp ortaya çıktığında 2 kat dmg yapıyorz.yani ordada dmg yapma demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 olmaması lazım enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bencede olmaması lazım :) sırf hiç bir yerden vuramadığımı onaylamak için 2-3 kere wipe yedik baktık ama olmuyor... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 sana özel bir durum huntera değil. addon sorunu olabilirmi. Full addsuz deneseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Sorun şu: Eğer Heart Phase'e geçerken, target değiştiriyorsan (scrapbot, pummeler) tekrardan heart'ı targetlayamıyorsun. Deconstructer bağırırken target değiştiremyeceksin. Kalp ortaya düştüğünde, otomatik olarak onu targetlıyorsun ve devam ediyorsun. Dellendim geçenlerde aynı sorun yüzünden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 benım basıma gelmedi, zaten melee oldugum icin slammerlar gelene kadar bekliyorum kalbin orda. gangrenın dediği doğru olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 /tar heart felan damı olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Ben sürekli target değiştiriiyorum ama genede bir sorun yaşamıyorum. X-perl kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Gangren said: Sorun şu: Eğer Heart Phase'e geçerken, target değiştiriyorsan (scrapbot, pummeler) tekrardan heart'ı targetlayamıyorsun. Deconstructer bağırırken target değiştiremyeceksin. Kalp ortaya düştüğünde, otomatik olarak onu targetlıyorsun ve devam ediyorsun. Dellendim geçenlerde aynı sorun yüzünden :p saolasın denerim ama pek böle olacağınıda sanmıyorm çünkü kalp ilk inerken target değiştirmemi gerektirecek bi durum olmuyor. ayrıca hunterla orda dps yapamıyom diye kendimi raidden azat ettim ama aynı zmanda resto shamnla oynadığım için raide geri summon edildim :). shamanınla orda sırf meraktan dps denedim ve 450-500 dps yapabildim.yani targetta bi sorunum olmadı. not: addonsuz da denedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ozkolous said: arkadaşlar bu boss fightta kalp ortaya çıktığında targetlamama rağmen herhangi bi rangeimde dmg yapmaya çalıştığımda bütün skillerime "target is too close" diyor. info: hunterım ( sanki bütün rangeim dz gibi ) info 2 : boss fighta girmiş olanlar bilir ki , kalp ortaya çıktığında 2 kat dmg yapıyorz.yani ordada dmg yapma demeyin. bu benimde başıma geldi, biraz geriye çekilip range i arttırınca sorun düzelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 walkie said: ozkolous said: arkadaşlar bu boss fightta kalp ortaya çıktığında targetlamama rağmen herhangi bi rangeimde dmg yapmaya çalıştığımda bütün skillerime "target is too close" diyor. info: hunterım ( sanki bütün rangeim dz gibi ) bu benimde başıma geldi, biraz geriye çekilip range i arttırınca sorun düzelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 çoğu mobda bossta hitbox sorunları var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar