BonePART Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Az once pugla 25 man kestim o nedenle basit bi sekilde yaptigimizi anlatiyim belki birilerinin isine yarar. Range kullanin ilk olay bu. /range Ilk nova 45 saniye sonra atiyor boss. 2 Novada da bi enrage yapiyor. Ilk novada melee dps bossdan kacip geri bossa donucek. Ikinci novada bosstan kacip direk addlere gidicek ve addlere dps mumkunse aoe dpse baslicak. Bu sayede enrage olunca add cani az kalmis olcak. DBM uyarmiyor hala ama eger siz ayarlarsaniz ilk uyari 40 saniyede ondan sonra 45 snaiyede bir melee 5 saniye kala novadan once kacmaya ve dpse baslasin diye cok kolay oluyor. 2 pvp 2 pve itemi dustu shaman eldiveni dustu dps elem sandim restoymus. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 hmm addleri bastan azaltmak aklimiza gelmediydi bizim, buff stackleyince yatiyoduk. o olay disinda zaten bisey yok, melee novalardan kacicak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 aki bastan azaltmak deilde iste meleeler zaten novadan kaciyo ya 5 saniye erken kacip kesin olsun diye bu arada dps yapiyolar baya ise yaradi bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bastan azaltmayı akıl ettik biz de, boss adde o zımbırtıyı atınca hp'si fulleniyor. blizz de dusunmus bu cakallıgı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 vay yavsaklar vaay, o zaman melee erkenden cikicak dedigin gibi ki buff geldiginde hemen girissinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 add fulleniyo buff alınca niye boşuna addler e dps yapalım onu anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Longshanks said: add fulleniyo buff alınca niye boşuna addler e dps yapalım onu anlayamadım Haklısın. Boss random add'i seçmeden addlere dps yapmak yanlış olur. Ne kadar indirirsen indir addlerin hp sini. Boss'un seçtiği add full hp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar