Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 3.1 shaman level 70 ten sonra levellamak icin guzel elemental talent spec ve glyphleri alabilir miyim reca etsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Enhancement ile mana ve hp bitmeden durmaksızın mob keserek quest yaparak level almak varken neden elemantel le ugrasacaksın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 valla problem su ki birine soruyorum yok elemental iyi diyor biri yok melee iyi diyor :) ben her ikisini de aliim o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Walla ben 70 den sonra elemental kastım oturup su içtimi hatırlamıyom, hatta raidde bile mana sıkıntısı çekmiyom Kt hariç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 abi su buildlerinizi ve glypleri verseniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Darti said: Enhancement ile mana ve hp bitmeden durmaksızın mob keserek quest yaparak level almak varken neden elemantel le ugrasacaksın ki. Shamanda ench'de elem'de birbirinin aynısı hızda, ikiside mana-hp bitmeden kasabiliyor. Aralarındaki farkı hissetmen mümkün değil. Mad_Wolf said: valla problem su ki birine soruyorum yok elemental iyi diyor biri yok melee iyi diyor :) ben her ikisini de aliim o zaman :D Melee'mi yoksa castermı oynamak istiyorsun ona karar vermen lazım. Yoksa neyle kastığının önemi yok. Melee seven ench diyecektir, sevmeyen elem diyecektir normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mad_Wolf said: abi su buildlerinizi ve glypleri verseniz :D http://www.wowhead.com/?talent#hE00qfdIthfzVo0xx:bRpM0m Level 70'e böyle başla 71 olunca ilk iş shamanistik focusa ver shockların manasını düşür, sonra takıl kafana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 yok ben elemental gitmek istiyorum :D bastan soyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Eee bende elemental talenti verdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Tabi ben yanıltıcı bılgı vermıs olmıyım elemental shaman ı test etmedım.Oynamasını sevmıyorum elemental olarak.Enhancement shaman dedıgım gıbı durmaksızın keser.Shamanistic Rage ile mananızı bittikce fullersiniz.Maelstorm ile hp sini instant fullersiniz. Elemental icin verilmis talent iyi bence de.Extradan Call of Flame ide eklersen fire nova totem in aoe dmg biraz daha artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Benim itemlerim hazırdı, 2 level elem, 2 level ench falan diye karman çorman kastım. genede birbirine çok yakındı kasma hızları. Üstüne elem sağlam bufflandı tamamen aynı oldular. Elem shaman çok ender heal atmak zorunda kalıyor, manası ise hep full oluyor. Baya rahat kasıyor emin ol. Ench zaten malum anlatmışsın aynen öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 http://ptr.wowhead.com/?talent=hEh0qcdItGfzAo0xxco pvp disinda tek ilgi cekici sey su [ptr.wowhead.com] eger bu tow la stackliyosaph 84 sp vercek demek simdi benim majorlarim sey lb glyph fs glyph lvb glyph simdi ikincisi deismez yane butun rotasyonu deistiriyo global cdyle felan cok farkettiriyo ilk buyu sirf lblere 4%verdigine gore mathcraft gerekiyo bence ama iste forumlarda genel olarak tow glyphi daha iyi olur diyolar o nedenle bende tow fs lvb yapcam glyphleri bu akdar ts yi en cabukcana al dklardan kacmak icin enhancement cok acele deil shock manasi sirf 1 tane atcan cunku hatta baslarda ghost wolf form bile alinabilir cabuk akcmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 70 lvlken böyle başla manan falan bitmez. http://www.wowhead.com/?talent#hEh0qcdItGf0hZ0xx0o:kMZMzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Level 70 lava yokki adam ne yapsın lava glyphlerini talentlerini falan. 75 olana kadar boş yere verilmiş talenler olur onlar. Level 70'den 75'e kadar nerdeyse sırf lb spamla oynamak zorunda kalıyorsun, talentleride-glyphleride ona göre ayarlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 freemoon sana zahmet glyphleri de yazar misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Abi verdiğim linkte (biraz yukardaki mesajımda verdiğim link) glyphler falan herşey ayarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 http://www.wowhead.com/?item=41531 http://www.wowhead.com/?item=41524 http://www.wowhead.com/?item=41536 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konumuz level 70 shamanın level kasması yalnız, lava burst ile ilgili glyph kullanmak ne kadar anlamlı bilemiyorum. Ya da fire shock consume edilse nolur edilmese nolur. Mob zaten tek fire shock süresinde ölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Peki endgame de shaman ne olarak alınıyor partilere yani pve de ? En son bıraktığımda oyunu 1 sene önce, biz hep resto shaman alıyorduk diye hatırlıyorum. Dps olarak ise elem shamanlar tercih ediliyordu. Şimdi durum nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Sınırsız shamanımız olsa 2 resto, 1 elem , 1 ench alırız biz sanıyorum. Özellikle elem shamanın katkısı gerçekten korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 BonePART said: http://ptr.wowhead.com/?talent=hEh0qcdItGfzAo0xxco pvp disinda tek ilgi cekici sey su [ptr.wowhead.com] eger bu tow la stackliyosaph 84 sp vercek demek simdi benim majorlarim sey lb glyph fs glyph lvb glyph simdi ikincisi deismez yane butun rotasyonu deistiriyo global cdyle felan cok farkettiriyo ilk buyu sirf lblere 4%verdigine gore mathcraft gerekiyo bence ama iste forumlarda genel olarak tow glyphi daha iyi olur diyolar o nedenle bende tow fs lvb yapcam glyphleri bu akdar ts yi en cabukcana al dklardan kacmak icin enhancement cok acele deil shock manasi sirf 1 tane atcan cunku hatta baslarda ghost wolf form bile alinabilir cabuk akcmak icin lavaburst glyph ini atmak çok daha mantıklı.%10 spell power bonus alıyo da 8 sn cooldown var falan filan zaten dmg i boltla vuruyosun. ben tow-lb-fs gittim glyph şahane dps yapıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 FreEmoon said: Sınırsız shamanımız olsa 2 resto, 1 elem , 1 ench alırız biz sanıyorum. Özellikle elem shamanın katkısı gerçekten korkunç. Bizde de böyle sistem, hatta 3. resto bile alınabilir sınırsız shaman olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 yeni bir konu acmayayım dedim. aklıma şöyle bir spec geldi. glyph lerde yazılı. element gear ile tabikide. fikirlerinizi almak istedim pvp acısından bakınca. once FB ile SS vurup sora %30 nature dmg bonus elde ederek baya ii olabilir gibi geldi. ayrıca 2 adet root oldukca etkili gibi geldi bana. edit : tabikide FB vurduktan sora FT donmek lazım onuda soleyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 çok gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 cast yapmaya pek fırsat vermiolar , bu sekilde shock lar baya bir kuvvetlenir die dusunmustum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar