Buyse Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 böyle de saçma bişey görmedim. açın abi neyiniz eksilir. musevisine sinagog hristiyana kilise açın. böyle bahane mi olur. sen laik bir devletsen hepsine imkan açacaksın. görevin budur. ayrıca o hastanede %98 müslüman varsa diğerlerinden %1 vardır. yüzde 1'e imkan sağlayamıyorum diye %98 e de sağlamayalım diye birşey var mı? hem merak etmeyin bir çok devlet hastanesinde mescit var çoktandır. hastaneler sadece hasta tedavi edilen merkezler değillerdir. hastanelerde her iş için her kesimden bir sürü insan olur. hayattan çok kopmuşsunuz kusura bakmayın. burda bana enrage olmanız da bişey değiştirmez. daha çok görürsünüz helalarda abdest alanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Çocuk kafan mı iyi senin? Ameliyathane yapıcak yer bulamıyorlar sinagog mu yapsınlar? ek olarak laik devlet değil türkiye laik olsa bu iktidar başta olmaz.Ayrıca laik olan devlette sinagogla allahla peygamberle uğraşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 adam çelik ayna yapmış ahaha ayağını yıkayan adam öküzlük yapmış.bide üstüne artislik yapmıs.dayak atmışsan iyi yapmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Buyse, ben diş perisine inanıyorum ve diş heykellerine tapıyorum. Benim içinde bir oda olacakmı bu laik demokratik ülkenin hastanelerinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 hastanelere imam atamak lazım.çünkü ölümü bekleyen hastalar olabiliyor onlara son görev yapacak biri lazım. edit:diş perisi rahibide atanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Buyse said: çok kolay söylemesi şu kadar camii var gidin bulun diye. hayatınızda camiyle cumayla işiniz olmadığı için uzaktan maval okumak kolay geliyor. 213123 tane camii var hastanede mi kılcak derseniz evet hastanede kılsın ne zararı var derim. ne olur devletiniz mi yıkılır? hastanenin bir bölümüne insanların namazlarını "medenice" kılabileceği mekanlar yapsanız abdesthane yapsanız kimse hastane tuvaletlerinde işini görmeye kalkmaz. piskopat değil insanlar. hemen kıt şu bu. bi siz akıllısınız bu memlekette anasını satayım başka kimse bir bok bilmiyor. Camilerin bütün varoluş sebebini yok ettin sen şu anda be ya. Evinde namazını kılamayacak durumdaysan en yakındaki camiye gidersin, bu kadar basit. İstemiyorum ben hastanemde abdesthane falan. Sen abdesthane yaparsan, senden başka dine sahip olan bir insan da bunu talep ettiği taktirde "Peki" demek zorunda kalırsın, hastane olur sana ibadethane. Nasıl hasta olduğunda camiye gidip "Bir ufak sağlık ocağı açsanız burda ne olur, devletiniz mi yıkılır" demiyorsan, namaz kılman gerektiğinde de hastaneye gidip "Bir abdesthane be abi ya" da diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Gerçekten çok kıtsınız, memleketin en önemli sorunu hastane ve okullardaki eksik ibadethaneler. Türkiye'nin bugün neresinde olursan ol 30 dakika içinde en kötü ihtimal ile bir camiye ulaşabilirsin,eğer belirli bir zaman dilimi içerisinde camiye ulaşılamıyorsa zaten genelde bu tip yerlerde mescid oluyor , eğer 30 dakika ayırabilecek zamanın yok ise sanırım ibadetini daha sonraya ertelemekte bir sakınca olmaz. Ama bazıları bunu şov haline getirmişler ve zamanlarını çok değerli görüyor olmalılar ki 30 dakika bile ayırmak istemiyorlar herhalde. Okula gitmek için 2 saatini ayıran çocukların 30 dakika mesafedeki cami içerisine okul açılmasını istemesi adlı konuyuda ben açıp sözlük konsepti yaratasım gelmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ulan köylerde klinik eczane bile yok 3-4 camii var. Eczanelerede mescit yapalım.İğneye falan gittin mi sıra bekliyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Hayallerinizi yıkmak istemezdim ama o musluklarda yıkanan eller, ayaklardan daha temiz olmuyor çoğu zaman :) Mecbur kalmışsa ayıplamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 GEd said: Ama bazıları bunu şov haline getirmişler ve zamanlarını çok değerli görüyor olmalılar ki 30 dakika bile ayırmak istemiyorlar herhalde. evet hela da abdest almak çok mükemmel bi şov cidden. milletin bokunu yıkadığı yerde temizlenmek falan. süper etkisi oluyor insanları baskı altına alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Buyse said: GEd said: Ama bazıları bunu şov haline getirmişler ve zamanlarını çok değerli görüyor olmalılar ki 30 dakika bile ayırmak istemiyorlar herhalde. evet hela da abdest almak çok mükemmel bi şov cidden. milletin bokunu yıkadığı yerde temizlenmek falan. süper etkisi oluyor insanları baskı altına alıyor Tabi mesajın bir kısmını alıp işine gelen yere cevap yazmak size has birşey. Laf ebeliğinde bir numaralık bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Loxias said: Buyse, ben diş perisine inanıyorum ve diş heykellerine tapıyorum. Benim içinde bir oda olacakmı bu laik demokratik ülkenin hastanelerinde?bu da en basit ve komik savunma. "BEN DİNAZORLARA TAPIYOREEE, BANA DA İBADETHANE AÇIYOREE SEN?!?!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Ya resulun zaten ilk lafı Cami Aç demekti. oku yu boşuna demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Hah şimdi kurban oldu yani hastane tuvaletinde abdest alan adam. MÜSLÜMANLAR ÇOK ZOR ŞARTLAR ALTINDA DİNLERİNİ YAŞAMAYA ÇALIŞIYORLAR EY AHALİ, NE DİYORSUNUZ SİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 zübük geldi aklıma, ibrahim zübükzadenin siyasi rakibi ilçeye okul istiyordu, zübükzade din iman olmadan kuru bilgi neye yarar diyordu.bende din iman olmadan kuru sağlık kuruluşu neye yarar sorarım size din kardeşlerim.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Ben varya şu ülkede müslüman olduğuna bile inanmıyorum.Dinin yolunu yordamını bilmeden bile konuşmaya çalışıyorsunuz ya keşke ateist olsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bi sakin olun bakalım. Kaç kişi üstüne geldiniz çocuğun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Ya el yıkanan yerde ayak yıkamak nedir ya? Bu hiçbir yerde yapılmaması gereken birşey. Yapılan yer hastane.. Sabah Gazetesinin haberinden (bide sabah yani) said: Türkiye'de 353 kişiye bir cami, 60 bin kişiye ise bir hastane düşüyor. Kadrolu 21 bin doktora karşılık 66 bin imam çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 sinad said: ulan köylerde klinik eczane bile yok 3-4 camii var. Eczanelerede mescit yapalım.İğneye falan gittin mi sıra bekliyorsun ya. elimizde tek bir imkan mı var. köylere de sağlık ocağı açılsın adam gibi hastanelerde de insanların sosyal ihtiyaçları için alanlar açılsın. birini yaparken diğerinin elinden tutan mı var yapma diye. devlet her işi yapabilir. sadece mescit de değil mesela oraya ziyarete gelen insanların çocuklarının geçici kalabileceği kreş açılsın hastanede, veya refakatçilerin dinlenebileceği atıyorum bişeyler yapabileceği mekanlar açılsın. neden tek taraflı düşünmek için zorluyorsunuz kendinizi. bu devlet sosyal bir devlet değil mi? görevini yapsın diyoruz suçlu oluyoruz. ilk mesajda da demiştim bir camiye gidip cuma namazı kılmak en az 1 saat sürer. ancak caminin mescidinde uygun bi şekilde en fazla 30 dk sürer. hastaları o kadar boş bırakamıyor refakatçiler her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 türkiyede din anne babadan hocadan duyduklarını icraa ettiğin mimiklerin tiyatral tekrarıdır.ne o hareketleri yaptığını bilir ne abdestin ne olduğunu bilir nede kutsal kitabını okumuştur.tamamen kulaktan dolmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 "Hemşire" diye bir olay var Buyse, yeni çıkmış, duydun mu hiç? Adam kalp krizi geçirse sen yanındayken ne yapacaksın ziyaretçi olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Loxias said: Ya el yıkanan yerde ayak yıkamak nedir ya? Bu hiçbir yerde yapılmaması gereken birşey. Yapılan yer hastane.. Sabah Gazetesinin haberinden (bide sabah yani) said: Türkiye'de 353 kişiye bir cami, 60 bin kişiye ise bir hastane düşüyor. Kadrolu 21 bin doktora karşılık 66 bin imam çalışıyor.e normal o haberin sabah'da yer alması :) nesi ilginç geldi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 GEd said: Buyse said: GEd said: Ama bazıları bunu şov haline getirmişler ve zamanlarını çok değerli görüyor olmalılar ki 30 dakika bile ayırmak istemiyorlar herhalde. evet hela da abdest almak çok mükemmel bi şov cidden. milletin bokunu yıkadığı yerde temizlenmek falan. süper etkisi oluyor insanları baskı altına alıyor Tabi mesajın bir kısmını alıp işine gelen yere cevap yazmak size has birşey. Laf ebeliğinde bir numaralık bu olsa gerek. di mi ilk kez ben yapıyorum bunu. dünya tarihinde bir ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Herkes söyleyeceğini söyledi, bence de çok yanlış bir şey tuvalette abdest almak vs.. Oldukça kınıyorum şahsen, hastaneyede mescit fln yakışık almaz.. Ben de kişinin çıkıp 15 adım yürüyü her köşe başında ki camilerden bir tanesine gitme taraftarıyım.. Ancak, konu öyle bir yere geldi ki, nerdeyse birbirinizi boğcaksınız.. Tartışmadan ziyade laf atışmasına dönmeye başladı... Yapmayın derim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 AKP cilerin işlerine geldi mi Sosyal Devlet istemelerine bayılıyorum. Sağlığı özelleştirelim diyorlar Sonra devlet hastahane yapsın diyorlar. arkadaşlar ne içtiyse aynısından bende barmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar