Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hastanenin Tuvaletinin Musluğunda Ayağını Yıkayan Adam

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Girdim baktım herif asmış çoraplarını oralara biyere kaldırmış ayağını muslukta yıkıyor "napıyosun yahu hastane burası" dedim "dinimde napacağımı sana mı soracam" dedi namaz kılacakmış "tamam da burası hastane" dedim adam başladı "işte sizin gibi dinsizler yüzünden bu ülke bu hale geldi" ben de "asıl senin gibi hödükler yüzünden bu düşünceler oluştu" dedim senin allahını bilmemnapim diye bir küfürle birlikte bi yumruk attı ben de kafa attım öyle gelişti olaylar

bide çorapları pis pis kokuyor..
Sosyal ağlarda paylaş

hastanede adam gibi abdesthane mescit açınca laiklik elden gidiyor diye bagırıyorsunuz, insanlara adam gibi imkan verirseniz kimse tuvalette o rezilliği çekmez.

dini yaşamak inananlar için ihtiyaçtır herkese imkan verin hayatını adam gibi yaşasın diyoruz irticacı diye yaftalıyorsunuz. olan helada kavga eden insanlara oluyor sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
Bunu alan, bunu da aldı;

http://forum.paticik.com/read.php?15,3984237

Emrecim orasi Adana bebisim. Yayalar icin yapilan kaldirimlari arabalar isgal ettigi icin yolun ortasinda yurumek zorunda kaldigin memleket. Her an kafana 10. kattan cekic civi ve bilimum kesici aletin dusebilecegi ve her an allahina kitabina kayilabilecegi bir yer. Sevkicim dogru soyluyor yane.
Sosyal ağlarda paylaş

dışarda çeşme var ama gitsin o çeşmede yapsın bişey mi denecek hijyenik bir yer olması lazım?

ayrıca evet di ben küçükken yere tükürdüğümde burası benim yolum tüküremezsin diye karşıdan gelen abilerden dayak yemiştim
adamın ağzını yüzünü kırdım da demedim orda bak adamdan da dayak yedim ama sonucunu belirtmişmiyim? artistlik yapacak olsam sana niye yapim görmediğim etmediğim adamdan banane
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
hastanede adam gibi abdesthane mescit açınca laiklik elden gidiyor diye bagırıyorsunuz, insanlara adam gibi imkan verirseniz kimse tuvalette o rezilliği çekmez.

dini yaşamak inananlar için ihtiyaçtır herkese imkan verin hayatını adam gibi yaşasın diyoruz irticacı diye yaftalıyorsunuz. olan helada kavga eden insanlara oluyor sonra.

demişsin aklıma otobüs maceram gelmişti öğleden sonra saat 2:30 gibi otobüs seferi sırasında bir yolcu durdurun arabayı durdurun arabayı felan dedi.yakındaki bir dinlenme tesisine çektik otobüsümüzü.biz zannediyoruzki tuvalete gidecek.adam gitti ikindi namazını kıldı yola devam ettik.dine saygılıyız.umarım uçakta böyle talepte bulunmazlar.malum yakında dinlenme tesisi yokki uçağımızı indirelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

Tebrik ediyorum, anca bu kadar kit olunabilir.

Namaz kilinacak yer camidir, evindir ya da musait baska bir mekandir. Ogrenemedin mi bunu bu yasta hala ? Hastanede hastalara bakilir tedavi edilir. Millete namaz kildirilmaz.

Oldu olacak imam da koyalim camiye ?
Sosyal ağlarda paylaş

di said:
Asteroth said:
Bunu alan, bunu da aldı;

http://forum.paticik.com/read.php?15,3984237

Emrecim orasi Adana bebisim. Yayalar icin yapilan kaldirimlari arabalar isgal ettigi icin yolun ortasinda yurumek zorunda kaldigin memleket. Her an kafana 10. kattan cekic civi ve bilimum kesici aletin dusebilecegi ve her an allahina kitabina kayilabilecegi bir yer. Sevkicim dogru soyluyor yane.

Ben de Maraş'tayım Timciğim, adamın anlattığını sorgulamıyorum zaten. Anlatış şekli çok komik ama.

"Bi vurdum sonra, düştü kafası kanadı"
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

Birader son sayımlara göre 700 milyar tane cami vardı Türkiye'de, bulamamış mı yakında hiç?
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

Amerikada mı olmuş olay? Konsolosluğa başvuralım hemen, eksik cami sayılarını tamamlasınlar,bence de büyük hata yurtdışında gerekli mesafelerde gerekli ibadethanelerin bulunamaması.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

Peki binanın hemen yanında cami olduğu halde bunu yapan insanlar var buna ne deyeceksin?
Sosyal ağlarda paylaş

di said:
Buyse said:

Namaz kilinacak yer camidir, evindir ya da musait baska bir mekandir. Ogrenemedin mi bunu bu yasta hala ? Hastanede hastalara bakilir tedavi edilir. Millete namaz kildirilmaz.

kıt birini arıyorsan aynaya bakmanı tavsiye ederim.

hastanede sadece hastalar ve doktorlar olmaz. onların refakatçileri poliklinik hizmeti için gelen hastalar bir sürü adam olur. bu insanların coğu 5 vakit namaz için sürekli helalarda abdest peşinde koşturmuyor zaten merak etmeyin. bugün günlerden cuma. bu olay da cuma günü olmuş başlık bugün açıldıgına göre. cuma namazı denen bir olgu var. normalde namaz kılmayan insanlar bugün cumaya gider.

ben dedeme 1 ay hastanede baktım refakatçi oldum yanında. bir çok hasta var başında sürekli kalınması gereken her 15 20 dk da bi kontrol edilmesi gereken.

çok kolay söylemesi şu kadar camii var gidin bulun diye. hayatınızda camiyle cumayla işiniz olmadığı için uzaktan maval okumak kolay geliyor. 213123 tane camii var hastanede mi kılcak derseniz evet hastanede kılsın ne zararı var derim. ne olur devletiniz mi yıkılır? hastanenin bir bölümüne insanların namazlarını "medenice" kılabileceği mekanlar yapsanız abdesthane yapsanız kimse hastane tuvaletlerinde işini görmeye kalkmaz. piskopat değil insanlar.

hemen kıt şu bu. bi siz akıllısınız bu memlekette anasını satayım başka kimse bir bok bilmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

NASI KONUŞMALAN BUNNARrrR!!!

herkes bişey diodu
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
di said:
Buyse said:

kıt birini arıyorsan aynaya bakmanı tavsiye ederim.

hastanede sadece hastalar ve doktorlar olmaz. onların refakatçileri poliklinik hizmeti için gelen hastalar bir sürü adam olur. bu insanların coğu 5 vakit namaz için sürekli helalarda abdest peşinde koşturmuyor zaten merak etmeyin. bugün günlerden cuma. bu olay da cuma günü olmuş başlık bugün açıldıgına göre. cuma namazı denen bir olgu var. normalde namaz kılmayan insanlar bugün cumaya gider.

ben dedeme 1 ay hastanede baktım refakatçi oldum yanında. bir çok hasta var başında sürekli kalınması gereken her 15 20 dk da bi kontrol edilmesi gereken.

çok kolay söylemesi şu kadar camii var gidin bulun diye. hayatınızda camiyle cumayla işiniz olmadığı için uzaktan maval okumak kolay geliyor. 213123 tane camii var hastanede mi kılcak derseniz evet hastanede kılsın ne zararı var derim. ne olur devletiniz mi yıkılır? hastanenin bir bölümüne insanların namazlarını "medenice" kılabileceği mekanlar yapsanız abdesthane yapsanız kimse hastane tuvaletlerinde işini görmeye kalkmaz. piskopat değil insanlar.

hemen kıt şu bu. bi siz akıllısınız bu memlekette anasını satayım başka kimse bir bok bilmiyor.

Arkadaşım musevisi gelir sinagog ister
Hristiynaı gelir kilise ister bi jesus christ görmek ister duvarda
alevisi gelir cem evi ister.

Uğraşılır mı bunlarla ? Hastahane orası.İbadet yeri değil.
Boş boş konuşmayın allasen. Namaz kılmakla devlet yıkılmaz.
Sen müslümana ayrıcalık tanıyorsan diğer dinlerede ayrıcalık tanımalısın.

Heryer camii dolur.Ayrıca adamın içinde varsa ibadet etmek ve zorunluluktan edemiyorsa yine sevabını kazanır merak etme.
Din hakkında çokşey biliyorsunuz ama bunları hep es geçiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

@Buyse

Ankara ilk telekom müdürlüğünün yanında bir tane cami var, çok büyük değil ama çevredeki 3-4 camiden biri (hepsi yürüncek mesefaede) ama özellikle bu cami için şöyle bir şey diyeceğim, türk telekom binasının yan kapısından caminin hemen yanına çıkabiliyorsun (yani binanlar birbirine deyiyiyor). Ancak, gel gör ki (yalnızca cumaları değil her gün) insanlar tuvalette abdest alıyorlardı.. Halbuki caminin abdesthanesi de olur...

edit: son cümlemi sildim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...