Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Céidot Oyun Stüdyoları'nın yeni oyunu Umaykut Online, Céidot Gaming Network (CGN) desteği ile yayında! Céidot Oyun Stüdyoları tarafından geliştirilen ücretsiz, tarayıcı tabanlı stateji oyunu Umaykut Online (eski adıyla Uluhan), yine Céidot Oyun Stüdyoları tarafından kurulan Türkiye'nin en genç ve dinamik yayıncısı Céidot Gaming Network ile yayına hayatına başlıyor. Céidot Oyun Stüdyoları'nın CGN ve Umaykut Online hakkındaki basın duyurusunu sizlere sunuyoruz: CGN YAYIN HAYATINA UMAYKUT İLE BAŞLIYOR! Sevgili Türk Oyun Medyası ve Tüm Oyunseverler, Türkiye'nin en genç ve dinamik yayıncısı Céidot Gaming Network (CGN), içindeki sonsuz oyun aşkı ile yayın hayatına başlıyor. Üstelik bomba gibi bir oyun eşliğinde: Umaykut Online! Céidot Grubu tarafından kurulan ve ilk etapta sadece Céidot ile Céidot XS tarafından geliştirilmiş oyunları yayınlayacak, daha sonra Türk oyun sektörü için devrimsel nitelikte pek çok projeyi hayata geçirecek Céidot Gaming Network hakkında detaylı duyuruları çok yakında yapacağız. UMAYKUT ONLINE HUZURLARINIZDA! Umaykut Online, ya da eski adıyla Uluhan, Céidot XS ekibi tarafından geliştirilmiş tarayıcı tabanlı ve ücretsiz bir strateji oyunudur. Kadim Türk devletleri olan Hunlar, Göktürkler ve Selçuklular ile Türk dünyasını birleştirmek için zorlu ve fantastik bir yolculuğa çıkmaya, tarihin akışını değiştirmeye, ittifaklar kurup politik manevralarla rakiplerinizi diz çöktürmeye hazır mısınız? Umaykut Online tüm gizemleri ve eğlenceli dünyası ile sizi bekliyor! Başlamak için artk beklemenize gerek yok, ücretsiz oyunumuza katılmak için: http://www.umaykutonline.net Hepinizi bekliyoruz, iyi eğlenceler! Not: Uluhan, tıpkı Céidot, Céidot XS, Umaykut ve Céidot Gaming Network gibi İmengi Tasarım ve Bilgi Tek. Ltd. tescilli markasıdır. Ayrıca oyunun her türlü fikri hakkı, tüm mali ve manevi kullanım haklarıyla birlikte firmamıza aittir. Markalarımızı ve oyunlarımızı izinsiz kullanmakta olan malum firma ile ilgili hukuk işlem yürütülmektedir. Bu konuda yapılabilecek yanlış bilgilendirmelere inanmamanızı rica eder, markaların ve oyunların tüm kullanım haklarının tek sahibi olduğumuzu saygıyla duyurur ve hatırlatırız. trgamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 oh my god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 cCc online ! olsaymış keşke adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 kaynaklara gönderilen adamları nasıl köye geri çağırıyoruz ayrica koye tahil kurdum ama otomatik devam ediyor durdurulamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 adamlar habire web tabanlı oyun çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 closed beta dan yeni cikmsi bir oyunda bu kadar ciddi buglar olmamasi gerekir oyun guzel gozukuyor ama direk vazgectim - 1 bina yapinca takili kaliyor ve 2. binayi yapman imkansiz sorun ne zaman duzelir kimbilir resmi sitede de bunu yazmislar ama cevap verilmemis henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Sayfaların yarısı 404 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 daha oynamadım ama adamlar süper yapmışlar bence her ne kadar hükümran senfoni yüzünden küs de olsam ceidota süper. ingilizce destek yapıp yurt dışı sitelere reklam vermeliler bence bütün dünyanın oynayacağı tarz bi oyun ne farkı var baytfaytten fln. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bug farkı var 50 saatir bir bug u düzeltemelediler :D closed betadan çıkmış bir oyunda 1 tane binadan sonra bina yapılamıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Black-ice said: daha oynamadım ama adamlar süper yapmışlar bence her ne kadar hükümran senfoni yüzünden küs de olsam ceidota süper. ingilizce destek yapıp yurt dışı sitelere reklam vermeliler bence bütün dünyanın oynayacağı tarz bi oyun ne farkı var baytfaytten fln. :S Bitefight oyun değil ki. 10 günde yazıp oyun diye çıkardılar piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bu ceidot asparagas haber firması falan mı? hep okuyorum devamlı bi seyler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 travian clone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Travian çakması, ama bunu daha güzel buldum ben varmı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 alıştılar web üzerinden bu tarz oyun yapmaya gelir böyle bir kaç tane daha. kolaya kaçtılar :( inşallah para kazanırlar da şu rpg oyunlarını ileride bitirebilirler. bu tarz oyunlar ilgilimi çekmiyor internette zaten zilyon tane var ve bana göre çoğu sadece zaman kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Ne çok bu tür oyun oldu yakında reklamları başlar travian gibi off :( Bu arada nasıl isim lan o asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 web tabanlı oyun çıkarmalarının sebebi basit: server parasında ucuzculuk. web tabanlı olunca site host ettiriyorlar, öbür türlü aylık 20k-30k dolar gibi hosting fiyatları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 hani hükümran senfoni yapıyorlardı bunlar?? devam ediyor mu o projeleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Kenjuro said: Travian çakması, ama bunu daha güzel buldum ben varmı oynayan?oynuyorum ben sıkıntıdan. anadolu sunusunda başladım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 hükümran senfoni gg oldu adamlar kendilerini web oyunlarına verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 umaykut ne ya? yeni dogan cocugunun ismini oyuna mi vermis, ne yapmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 o değilde hükümran senfoni harbiden gg oldu heralde.adamlar hükümran senfoni ile reklamlarını yaptılar şimdide saçma sapan web tabanlı oyunlar yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bundan para toparlayıp hükümrana devam ediceklerdi öyle geyik vardı bir aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bunlar daha hükümran senfoniyi falan bitiremez geçmiş olsun, yazık oldu oyunun motoruna, gamebyro muydu neydi oblivion-fo3'ün motor. kimbilir kaç para verdiler ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 burakkut online çıkartcam bende, ona gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mortis said: cCc online ! olsaymış keşke adı Ne alaka ? Orta asyadaki Türk'ler cCc'miydi yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar