Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Umaykut


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Céidot Oyun Stüdyoları'nın yeni oyunu Umaykut Online, Céidot Gaming Network (CGN) desteği ile yayında!


Céidot Oyun Stüdyoları tarafından geliştirilen ücretsiz, tarayıcı tabanlı stateji oyunu Umaykut Online (eski adıyla Uluhan), yine Céidot Oyun Stüdyoları tarafından kurulan Türkiye'nin en genç ve dinamik yayıncısı Céidot Gaming Network ile yayına hayatına başlıyor. Céidot Oyun Stüdyoları'nın CGN ve Umaykut Online hakkındaki basın duyurusunu sizlere sunuyoruz:

CGN YAYIN HAYATINA UMAYKUT İLE BAŞLIYOR!


Sevgili Türk Oyun Medyası ve Tüm Oyunseverler,

Türkiye'nin en genç ve dinamik yayıncısı Céidot Gaming Network (CGN), içindeki sonsuz oyun aşkı ile yayın hayatına başlıyor. Üstelik bomba gibi bir oyun eşliğinde: Umaykut Online!

Céidot Grubu tarafından kurulan ve ilk etapta sadece Céidot ile Céidot XS tarafından geliştirilmiş oyunları yayınlayacak, daha sonra Türk oyun sektörü için devrimsel nitelikte pek çok projeyi hayata geçirecek Céidot Gaming Network hakkında detaylı duyuruları çok yakında yapacağız.

UMAYKUT ONLINE HUZURLARINIZDA!


Umaykut Online, ya da eski adıyla Uluhan, Céidot XS ekibi tarafından geliştirilmiş tarayıcı tabanlı ve ücretsiz bir strateji oyunudur. Kadim Türk devletleri olan Hunlar, Göktürkler ve Selçuklular ile Türk dünyasını birleştirmek için zorlu ve fantastik bir yolculuğa çıkmaya, tarihin akışını değiştirmeye, ittifaklar kurup politik manevralarla rakiplerinizi diz çöktürmeye hazır mısınız?

Umaykut Online tüm gizemleri ve eğlenceli dünyası ile sizi bekliyor!

Başlamak için artk beklemenize gerek yok, ücretsiz oyunumuza katılmak için:

http://www.umaykutonline.net

Hepinizi bekliyoruz, iyi eğlenceler!

Not: Uluhan, tıpkı Céidot, Céidot XS, Umaykut ve Céidot Gaming Network gibi İmengi Tasarım ve Bilgi Tek. Ltd. tescilli markasıdır. Ayrıca oyunun her türlü fikri hakkı, tüm mali ve manevi kullanım haklarıyla birlikte firmamıza aittir. Markalarımızı ve oyunlarımızı izinsiz kullanmakta olan malum firma ile ilgili hukuk işlem yürütülmektedir. Bu konuda yapılabilecek yanlış bilgilendirmelere inanmamanızı rica eder, markaların ve oyunların tüm kullanım haklarının tek sahibi olduğumuzu saygıyla duyurur ve hatırlatırız.

trgamer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:
daha oynamadım ama adamlar süper yapmışlar bence
her ne kadar hükümran senfoni yüzünden küs de olsam ceidota süper.

ingilizce destek yapıp yurt dışı sitelere reklam vermeliler bence bütün dünyanın oynayacağı tarz bi oyun ne farkı var baytfaytten fln. :S


Bitefight oyun değil ki. 10 günde yazıp oyun diye çıkardılar piyasaya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...