jarjar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hido yargılıyor bakalım nasıl bitirecek mesajımı güncelliyorum =) 20 sn de 5 sayı daha yargıladı hido
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 eet yargıladı resmen..piza olayı da süperdi
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hido ağzına yüzüne etti bostonun 25 sayı 12 asist
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 butun seri yatti adam son mac kariyerinin en saglam performanslarindan birini gosterdi
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 seneye gider orlandodan herhalde. bence gitsin daha başarılı olur.orlando yeter bu kadar artık.
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Çok temiz oynadı yav Hido savunmadada gayet iyiydi zaten hücumun bütün kontrolü ondaydı, baya tad verdi ya.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 25-2-5 + 1 blok, "hedo haters" steal yok, blok az, trib. doub. yapamamış falan diyor mudur acaba.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hedo haters'a kafayı taktınız gösterin bakıyım nerde şu hater'lar ya :)
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Forumlarda her yerde bulabilirsin. Özellikle DOM nickli kullanıcının mesajlarına bakabilirsin. Gerçi arkadaş konuştukları sağlam temellere dayanmadığı için her mesajda şiir yazıyor mubarek.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Cleveland ı da elesinler ya hiç sevmiyorum şu adamları.Lebron ı tutacak adam yok Orlando da gerçi tüm nba de ron artest falan ancak yavaşlatabiliyor adamı.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 lebron u tutmayacaksın zaten, diğerleri sayı atmasın bari diye uğraşacaksın. Ben ümitliyim seriden, Orlando clev e en ters gelen takım.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Orlando gibi koçu son dakikalarda set bile çizemeyen,gm'i gm olmayan,bir sürü pozisyonu eksik bazıları çok şişkin bir takımın doğu finali oynaması harbi enteresan.Garnett'in kulakları çınlasın,yokluğu pahalıya patladı. Drea hiç umutlu olma bence Perfecto çekebilir Lebrongiller =] Cleveland'ı elemen için iç sahanın kralı olan bir takım olman lazım ve deplasmanda da 1 maç çalman lazım ki Cavs gibi bir iç saha takımına karşı 1 maçtan fazlasını alamazsın. Orlando deplasmanda görece olarak Boston'dan daha iyi bir takımdı bunu konuşturdu fakat iç sahada mükemmel değiller sadece çok iyiler.Bu sebeple rahat geçer seri
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Tabi birde hido dünkü gibi oynarsa, bırakalım ecf yi, direk gelir şampiyonluk.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yok abi ben oynayabileceğini sanmıyorum.orlando aşırı istikrarsız bir takım yani şutörleri yüzdeli atamazlarsa direk 4-0 olabilir
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Sezon içinde Denver,Sa ve Lakers turnesinde 3 division liderini de yatırıp sırayla,dönmüşlerdi Orlando'ya.Ritim bulursa baş takımlar için de ne yapacağı en belli olmayan takım Orlando.Ama Jameer vardı işte Bu lafı söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama Jameer Nelson'ın olmaması özellikle bu seride kendini çok hissettirecek.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 şu orlandonun performansına bide bu sene değişmiş olan nelson olsaydı bence clevlandı cok cok zorlayabilrilerdi ama max 2 maç alır orlando clevland dan o maçlardada cok cok iyi sut atarlar işte anca. ama kalbimiz orlandoyla :D gogo hido.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Forumdan dikkatimi çekti birşey sorcam,Hedo'yu çıkarın takımdan adının Alexander olduğunu düşünün.Orlando gibi bir organizasyonu sever miydiniz?
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Kesinlikle hayır, adamlar klasik iyi gün dostu. Çoğunun yaşı da (zeka yaşları da) baya küçük heralde.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 orlando favori takımım ama hidayetle alakası yok , dwight howard nba deki en sevdiğim adam ama hidayet son maç mükemmel oynadı , adamın kumaşı güzel bi kere. Kötü oynadığı bir maç bile gene işe yara şeyler yapmayı başarıyor ki en kötüsü takımda hiç kimse topa yaklaşmıyorken riske girip topu kullanan isim oluyor. Seviyoruz Hidoyu ailecek
khala Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Orlando'nun Cleveland'ı geçmesini çok istiyorum fakat bu mümkün gözükmüyor yahu.Seri 4-0 bile bitebilir.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Nelson olsa belki zorlar ama cleveland parçalar bencede
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 gene 3-3ten 7. maca kalicak, en son mac kimin sahasindaysa o atlicak.
Öne çıkan mesajlar