_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Boston Chicago serisi acayip heyecanlı geçiyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 rondoya saygı duydum. mükemmel maçtı ayrıca. gordon 42 allen 30 rondo 16/12/19 (yanlış hatırlamıyorsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 5 de top çaldı. Rondo tam fantastik Howard yılın savunmacısı seçilmiş. Rubio draft'a gireceğini kesin olarak açıklamış,bakalım Blake Griffin mi Rubio mu 1'den gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 eger oklohoma 1. sıra draft hakkını kazanırsa griffin ilk seçilir. cunku gtiffin dogma buyume oklohoma lı ve uzun lazım oklohoma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Dallas evinde çok farklı. San Antonio 3 çeyrek de yamulmuyorsan 42 sayı falan bulabilmiş karşılarında.99'dan beri en kötü play-off maçlarıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 YARGILA MAVS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Boston gene alır kupayı, yüzükleri takar tura çıkar :p garnett ne kadar yok bu arada bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 BiTcH_oFBaT said: Boston gene alır kupayı, yüzükleri takar tura çıkar :p garnett ne kadar yok bu arada bileniniz var mı? boston anca geçen seneki yuzukleri takar dolaşmaya çıkar auheuuhea lal ve clevland finali gorur gibiyim. kobe ve lebron cok inandılar bu sene. gogo kobeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 lakers olmasın da kim olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Portland a inanıyorum!!111 başarıcaklar!!111 Abi yıllardır portlandı tutuyorum, sonunda playofflarda maç kazanıyoruz ne güzel be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 lebron da bi yere kadar :) yanında adam gibi partneri yok. ne biliyim bir pippen yok yanında. o olursa işte o zaman cavs süpürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 İyi de,kaç sene geçti hala Lebron'un One-man Show'u olarak görmekten vazgeçemediniz Cavs'i. Ilgauskas-Ben Wallace-Joe Smith-Varejao 4lüsünün oluşturduğu bir pota altına sahipler en başta.Ilgauskas dışında hücum olarak aman aman bir tehdit olmasalarda,gerek sertlik gerek mücadele olarak Lakers pota altının dayanabileceği isimler değil bunlar. Hele ki seri 6'ya,7'ye uzarsa,Bynum ve Gasol'ün fizik yetersizliği iyice göze çarpacaktır,yorulacaklardır. Gününde bir Howard veya Garnett zorlayabilir bu boyalı alanı o kadar. Bynum'ın faul-out olmadığı maç geçmez öyle söyleyeyim. Delonte West-Gibson ve en önemlisi Mo Williams ise Cavs'ın senelerdir Eric Snow'larla,ölü Hughes'larla götürmeye çalıştığı ön alanın oyuncuları.Ciddi bir kalite farkı var. Herkesin dile getirdiği finalde Lakers'ın avantajı Kobe'nin eşleşme problemi ve Ariza'nın Lebron'u tutabilme ihtimalini sevmesi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 lakers takım olarak iyi savunma yapıyorlar hatta cavs'ın evinde aldığı ilk malubiyette 20 sayıda tutmuşlardı lebron ayısını.(maçı karıştırmış olabilirim ama yok karıştırmadım galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 gece 3, ntv, orlando maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 @Bulletride normal sezon maçlarında lebronu kobe savunmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Şöyle söyleyeyim o zaman,onlar back-to-back maçlar değildi.2 ay arayla Lebron'u savunmak farklı,2 gün arayla savunmak farklı. 1 tutar 2 tutar,sonra ziyan olur.Kobe savunmada da üstaddır orası ayrı fakat size farkı doğanın bir kanunu Görev adamı Ariza varken,Kobe şutuna odaklanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 76ers kazanmış 2-1 yapmış seriyi izlemedim maçı ama bir önceki maçı izledim ve orlandonun çok zorlandığını söyleyebilirim sixers karşısında.Igoudala'yı durdurmakta çok zorlanıyorlar Hido elinden geleni yapıyor ama yardım gelmezse olmaz.Ayrıca Hido ve Lewis şut yüzdeleri yerlerde sürünüyor ki magicin en büyük silahlarından biri dış şutları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 hido çok kötü bu sıralar, forumlarda da baya fazlalaştı hido karşıtları. Orlando taraftarları bizden beter zaten, iyi giderken bile fazlaydı karşıtları. Umarım bırakır takımı, sıkıldım artık ben bu takımdan, şöyle portland falan olsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 BulletRide said: Şöyle söyleyeyim o zaman,onlar back-to-back maçlar değildi.2 ay arayla Lebron'u savunmak farklı,2 gün arayla savunmak farklı. 1 tutar 2 tutar,sonra ziyan olur.Kobe savunmada da üstaddır orası ayrı fakat size farkı doğanın bir kanunu Görev adamı Ariza varken,Kobe şutuna odaklanır. anladım demek istediğini ama zaten kobeyi lebrona verip bırakmıyor lakers savunması.yardımlaşmayı çok iyi beceriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Portland kaybetti be :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 dallas'ım 3-1 yaptı seriyi. DENVER'I DA EZİCEZ! inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sen hala buralarda mısın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Yine ray yine son üçlük, ot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 gordon 4.5 sn kala 3 lük, 2. ot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Son saniye pierce ı 3 lükte blokladı salmons, chi 2-2 yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar