Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılmazlar Tekstil Sunar : Playoff 2008-2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yalnız bu sadece bir maç kazanmak değildi, deplasmanda bir maç kazanmaktı ki şimdi kendilerine güvenleri geldi, rose un durdurulamayacağını gördüler. Rondo hücumda rose kadar iyi olsa da, rose gibi takımını yönetemiyor, çok oyalıyor topu. Boston alsa da tahmin ettiklerinden zor olacak gibi.
Mesaj tarihi:
GM Ainge kalp krizi geçirdi,Garnett'in maç kaçıracağı belli oldu Boston'ın mental ritim bozuldu biraz,ama biraz geçen sezonki Phi-Detroit serisi gibi başladı bu seri.Rahat olun Cavs'den bile daha iddialı Boston bu sezon.
Mesaj tarihi:
yaw şu clevland ı nası seviosunuz anlamıorm. okdr antipatik bi takımki herkes herşeye aglıo, aptak aptal şovlar yapıolar maç başlarında falan. hiç sevmiorm ya clevland ı.
Mesaj tarihi:
Masticore said:
Rose ne biçim oymamış oyle ya. Yuh hakikaten. Birde Michael Beasley'in bu adamdan iyi oldugunu iddia edenler vardı aramızda :D

NCAA izlemiş olan herkes,daha iyi olduğunu iddia eder yani.Beasley'nin kolej istatistikleri insani değildi.

Ama işte çaylak duvarı dediğimiz bir olay var,bu Rose'a olmadı çünkü çok olgun bir adam.
Mesaj tarihi:
NCAA fln izlemedim ama herkes nasil daha iyi demiş bilemiyorum. Cünkü ben rose'un iyi olduğunu duyuyordum hep ve 1. sırada secilecek diyorlardı. Hatta miami'de onu cok istiyormuş vs.. diye haberleride cıktı. Beasley'e gelince. Fiziği ncaa'ya uygundur ondan coşmuştur orda. NBA'e gelince doğal olarak bir kaç lvl düşük kalıyo. Tabi gelecekte nasil olur bilemem.

Birde bir point guard'ın yetişmesi kolay olmuyor.ama Adam chris Paul'un çaylak sezonundan daha üstün performans sergiledi bu sene farkındamısınız ?
Mesaj tarihi:
orlando maçını izleyemedim ama önde götürüyomuş maçı 10-15 sayı civarı.sixers geri dönüş yapmış.
hidayet feci sıçmış acaba iguodala'yı savunurken çok mu yoruldu yoksa sakatlıktan mı yoksa play-offu kaldıramadı mı çok kötü performans gerçekten
  • Yeni Oluştur...