Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 özet izledim ben howard'ı zıplarken alttan itti gibi geldi
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ohhh 3-1 olmuş. inşallah bu gece kobe bryant da kaybeder.
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yahu her sabah kalkıyorum yaptığım ilk işlerden biri nba maç sonuçlarına bakmak oluyor. Lakers ve Cleveland elensin ölsün kaka olsunlar istemiyorum onları hiç.
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Lakers kazansın isallah dinimiz amin. Cleveland a karsi kazanmasını isterim , lebron lavuğu cürüsün kobe karsisinda.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Cleveland mı kaldı abi 3-1 seri :D
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 gogo orlando sampiyon oleyy 17 ucluk nedir yalnız oehehah, dısardan iyi calısmıslar baya afferim. su lebron da artık 40'tan assaa atsın ama yaa.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 o kadar şut atsam ben de 20 sayı atarım
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 atabilio ama adam. atma pozisyonu yaratıo kendisine.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Tabi canım ona bir şey söylemedim.Sadece biraz kolay düdük çalıyorlar
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 son uzatmayi getiren faul ve howarda verilen teknik faul cok komik olmus.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 noldu lan lebraaaaan demek istedim maç sonucunu görünce beter olsun
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yılın koçunun,NBA'in en geniş ve tecrübeli benchini bu denli rezil kullanışı hayret verici.
jarjar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bir daha ki maçta howard yok, teknik foullerden dolay, bakalım ne olacak
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 4-2 Orlando'nun o seri.Kabullendim ben de artık.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 jarjar said: bir daha ki maçta howard yok, teknik foullerden dolay, bakalım ne olacak yanlış biliosun. howardın 5 teknik faulu var. 6 teknik faulde 1 maç ceza gelio. yani bundan sonraki herhangi bi maçta teknik faul alırsa otomatikman bi sonraki maçta yok.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 dreagloth said: mokoko said: hido Bu çok berbat bir yazı, direk klasik amerikan ırkçılığı. Hayır kendileri gerçekten bir bok olsa gam yemicem ama obez her boktan anladıklarını sanan aslında hiçbir şeyden anlamayan dingiller. Mo nun videosuna ise paha biçilemez. abi asfasdfafdasdfa yazi onion'da ashuahsu.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Howard'ın olmaması savunmada takımı etkiler ama ben Gortat'a da sonuna kadar güveniyorum.Adam pota altını çok iyi kullanabiliyor fakat yorulunca ne olacak.Cleveland gibi bir takıma 40 dakika karşı oynayamayacağına göre zor savunmak yapmak Hakemler rezalet,Cleveland'ın seriden bu halde bile çıkması normal gözükür artık bana da asıl olay federasyonun Mike Brown'a yılın koçu ödülünü vermesi,diğer koçlara karşı hakarettir bence.LeBron'a verilsin ödül hak eden o.Maç başına 40 sayı atıyor şu seride,normalde de öyle yani ve gel gör ki tüm oyuncular sanki korkudan mıdır mahalle baskısı mıdır nedir LeBron'a dönüyor.İlk maç sonunda adamın kasları iflas etmişti ya... Skor silahlarını kullanmayı bilmeyen bir koç,herşeyi LeBron'a yüklüyorlar.Benchte Pavlovic gibi bir adamları var kullanmıyorlar.Kullanabildiği yegane silah Varajeo o da melek yüzlü şeytan işte,Murat Kosova'nın dediği gibi Ben Wallace'i bile yoldan çıkardılar,şeytana uydu wallace diye yorumları vardı asdfas Önceki sezonlarda final oynayan takımla şu takım arasında da,Mike Brown arasında da dağlar kadar fark var.Ciddi anlamda Mike Brown'un bu ödülü hak ettiğini hiçbir şekilde düşünmüyorum.İyi koç böyle zamanlarda kendini belli ediyor ki normal sezonda hamleleri genelde başarılı da olsa burada döküldü. Neyse,Orlando GO GO GO asdf Denver'da çıkacak büyük ihtimal güzel olacak güzel
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 abi howard cezalı değil yahu. cezalı olması için 1 tane daha teknik faul alması lazım.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 baska seriye demis heralde, game 6 olmadi cunku.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bi tane çok sevindiği için aldı başka teknik aldı mı
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Hayır bir tane daha almadı, alırsa otomatik cezalı olacak. Zaten son aldığının da iptal edilme ihtimali var, gerçi şimdiye kadar açıklanırdı iptal edilse.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yalnız pozisyon tekrarını monitörden izleyip karar verme olayı iyiymiş çok Evet ilk defa gördüm asdf
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 3-1'den mi seri çeviren yoktu 3-0'dan mı
Öne çıkan mesajlar