_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Maçın özetini izledim sinirlerim bozuldu lan.Abi faul yapıcaksın kazanmak için sonuçta daha ne stratejiler yapıyorlar gerçi faul yapsalar Mike Brown cıngar çıkarırdı herhalde off acayip sinir oluyorum şu takıma ya.Lebron 3 ft atsaydı 3 ünü sokarsa adımı değiştiririm ben.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yazık oldu hidonun cabalarına. ama insallah boyle devam eder ve yuzugu takar.
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 maçı izlemedim ama maçı orlando alsaydı hidayet için müthiş olurdu son saniyede james in üçlüğü hidayetin yaptıklarını gölgede bıraktı. ayrıca bence seri döndü. bu basket çok şey değiştirir. cleveland finale çıkar. horry nin üçlüğü gibi oldu yine hidayeti buldu :D
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Saat 5 gibi devreydi galiba ve sanırım Mo williamsın 752 kez amazing dediği türküsüyle uyanır gibi oldum, uyuya kalmışım ve bu herif yüzlerce kez aynı lafı tekrarlayarak aynı filmlerdeki gibi bilinçaltıma kazıdı bu sözü:( Maçın son kısmını şimdi netten izledim ve Hido'ya söyleyecek söz bulamıyorum. Ülkemizin yetiştirdiği en başarılı sporculardan biri oldu artık, eğer bunca engellemeye karşı bu Lebron yaratığını yenerler ve gider de yüzüğü takarsa, Mehmet Okur o beleş yüzüğünü utanıp çatı arasına kaldırsın. Son salisedeki baskette ise Orlando'nun müthiş salaklığını gördük. Topu oyuna sokacak adamı engelleyen Orlandolu oyuncu pekala başta Hido'ya yardıma gelebilirdi, sonuçta Lebronla deneyecekleri belli, hem atma şansı hem de faul çaldırma şansı en yüksek adam. Yazık etti Orlando kendine:X
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ulan ne maçlar oluyor özetler de yetmiyor ki kader utansın izleyemiyorum. en iyisi amerikaya tasınmak
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 faul maçı uzatmaya götürürdü onun faul yapılmaya bilirdi sonuçta 1 saniyede basket bulmak çok çok zor bir olay.yapmaları gereken lebrona pietrusu vericeklerdi it gibi yapışıcaktı o da lebrona.hidayette iyi savundu ama işte olamadı.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 macin sadece sonunu izlemistim simdi tekrarini izledim.. avrupada yada dunyanin herhangi bir yerindeki basketbol takimlari, kadinlar ligleri dahil clevland kadar kendini yere atmiyordur. bu sekilde finale geleceklerse nba ciddi anlamda kendi kendini baltalayacak. usa de 300 milyon izliyorsa dunyada milyar izliyor nba yi.. jordan zamanindaki sertlikle su anki arasinda daglar var daglar. rezillik sinir oldum.
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 türk basketbolunun varejao dan çektikleri diye belgesel konusu olabilir aslında.
jarjar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kaan kural diyodu ya yani saymadım ama 17 kere atmıştır kendini yere. Şu basketbola da hakemi kandırmaya yönelik teknik foul getirseler =)fena olmaz sanırım özetlerde micheal jordan of Turkey diyor haha
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Stan van Gundy'nin o son saniyeden önceki molada ne dediğini gerçekten merak ediyorum,bu kadar rezil bir savunma planı çizilemez sanırım.Orlando play-off'ların en büyük dumurunu yaşatacaktı çok az kalmıştı,bu maçı almaları demek NBA finaline yürümeleri demekti. Şimdi bu moralle Cavs dozer etkisi yapar.
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 4-2 alırsa burdan cavs şaşırmam sabah ben bile öyle bi moralle uyandım ki oyuncuları falan düşünemiyorum
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 aslında bence çok da moralleri bozulmamıştır. forumlarda falan magic taraftarları mutlu hep. morali bozulması gereken cav. 23 sayı farktan maçı veriyorlardı.
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 gerçi forumlarda orlando magiclileri ben de mutlu gördüm ve şaşırdım. bu kadar kötü bi taraftar kitlesi olamaz çünkü.neyse. biri ailemi katletseler böyle hissederdim demiş orda aehuae
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 varejao ya öyle şeyler yazıcam şimdi ama Brezilyadan paticiğe erişim engellenir mahkeme kararıyla.Çirkef oyuncu gördüm de böylesini görmedim.Bruce Bowen da mesela böyle şeyler yapar ama sahadaki görevi savunma yapmaktır.Bu adam sahaya çingenelik yapmaya çıkıyor neyse yazmayayım daha fazla. Umarım orlandonun kaderi sacramentoya benzemez adamlar o üçlükten sonra belini doğrultamadı.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 fark 2'ydi niye 2.yi bilerek kaçırsın :D çok güzel maç oldu. sonu da baya iyiydi. nba's best game serisinde izleriz artık gelecek sezon bunu
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 oo mantık hatası yapmışım ben farkı üç sandım ehüeh
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bu NBA degil! http://i44.tinypic.com/szd07o.jpg nasil mumkun olabilir hidayet ve 3 cavs li sigir yerde :) helal turkun gucu! not : 3.8 mb lik resim sorun cikarabilir. alternatif : link
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 BulletRide said: Şimdi bu moralle Cavs dozer etkisi yapar. Hep aynı name bullet değiştir artık :)
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Fedaisiyim Lebron'un değişmem.Benim canım çok yandı Detroit serilerinde bu herif yüzünden,biraz da siz üzülün xD
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Kanuni said: bu NBA degil! http://i44.tinypic.com/szd07o.jpg nasil mumkun olabilir hidayet ve 3 cavs li sigir yerde :) helal turkun gucu! not : 3.8 mb lik resim sorun cikarabilir. alternatif : link şaka gibi ya
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kaan kuralı bıraksalar saha içine girer tekmeler bunları ya rezil herifler içine sıçtılar nba'in
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Hedo is a Hulk... he knocks people down like a bowling ball. Yalnız maç topicini okuyordum millet hido atıp 1 saniye kalınca yaktın bizi hido lebron atıcak diye mesaj atmış ahah :) şom ağızlılık bu kadar olur yani.
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 S-H said: kaan kuralı bıraksalar saha içine girer tekmeler bunları ya rezil herifler içine sıçtılar nba'in türkiyedeki nba fanları yatsın kalksın dua etsinler kosovayla ona. nba'i popüler yapan bu adamlar uzun yıllar sonra
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Kaan Kural'ı tekmeleyen yok zaten,Kaan Kural tekmeliyor.Kaldırabilirse bacağını tekmeler bence de
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 inş denver yargılayacak kobe apaçisini bu gece.
Öne çıkan mesajlar