BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Batı Lakers(1) - (8)Utah Denver(2) - (7)New Orleans SA Spurs(3) - (6)Dallas Portland(4) - (5)Houston Doğu Cleveland(1)-(8)Detroit :( Boston(2)- (7)Chicago Orlando(3)-(6)Phila Atlanta(4)-(5)Miami Houston T-mac'Li ilk tur lanetini,T-mac'siz bir şekilde Gençlerbirliği Trailblazers'ı eleyerek üzerinden atabilecek mi? Tekli yılların üstadı Spurs,Texas derbisinde Dallas'ı geçebilecek mi? Geçen sene dişlileri aksayan,bu sene hepten gümleyen Detroit vidaları sıkıp Lebrongillerden 1-2 maç koparabilecek mi? Garnett'siz bir ilk tur,Boston için bir faciaya dönüşecek mi? Lakers play-off'larda maç kaybedecek mi? Hepsi burda...
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Batı Lakers(1) - (8)Utah Denver(2) - (7)New Orleans SA Spurs(3) - (6)Dallas Portland(4) - (5)Houston Doğu Cleveland(1)- (8)Detroit Boston(2)- (7)Chicago Orlando(3)- (6)Phila Atlanta(4)-(5)Miami GO DIRK GO
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Atlanta ve Portland'ın saha avantajını kapması fiyakalı oldu onların açısından,Houston devam filmi çeker.Wade ise çok zorlar ama Hawks artık daha saygın,turu geçmeyi hakedeceklerdir.
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Batı Lakers(1) - (8)Utah Denver(2) - (7)New Orleans SA Spurs(3) - (6)Dallas Portland(4) - (5)Houston Doğu Cleveland(1)-(8)Detroit Boston(2)- (7)Chicago Orlando(3)-(6)Phila Atlanta(4)-(5)Miami rabbime sordum sampiyon cleveland dedi.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Ne acımasız adamlarsınız lan,Portland'ın üstüne öyle çizik atmak kolay mı?
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Batı Lakers(1) - (8)Utah Denver(2) - (7)New Orleans SA Spurs(3) - (6)Dallas Portland(4) - (5)Houston Doğu Cleveland(1)-(8)Detroit Boston(2)- (7)Chicago Orlando(3)-(6)Phila Atlanta(4)-(5)Miami BulletRide said: Ne acımasız adamlarsınız lan,Portland'ın üstüne öyle çizik atmak kolay mı? +1 Portland Lakers'i bu sezon 2 kere yenebilen tek takim sanirim. tek olarak aklimda kalmis
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Charlotte da yendi 2 kez,%100 verimle yatırdılar Lakers'ı ahah
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 hidayet ve mehmet okur'Un sakatlıkları ne alemde. Hidayet birşeyler yapabilirde mehmet okurdan birşey beklemiyorum ben. Cünkü her zaman kötü oynamıştır playofflar'da.
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 BulletRide said: Charlotte da yendi 2 kez,%100 verimle yatırdılar Lakers'ı ahah ayni sekilde magic te yatirdi lakersi.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Hem hido hem memo oynayacak, memo oynasa nolur mantığıyla bakıyorum zira la var karşılarında, hido dan ise patlama bekliyorum, umarım içeri doğru patlamaz. Batı Lakers(1) - (8)Utah Denver(2) - (7)New Orleans SA Spurs(3) - (6)Dallas Portland(4) - (5)Houston Doğu Cleveland(1)-(8)Detroit Boston(2)- (7)Chicago Orlando(3)-(6)Phila Atlanta(4)-(5)Miami
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Portland Houston eşleşmesinde ben duygusal davrandım bir Houston taraftarı olarak,Rockets dan daha umutluyum onun dışında söylediğim gibi.Lakers,Denver,Dallas çıkar batıda bence.Dallas'ın sezon sonundaki ivmesini ve Ginobilinin sakatlığını göz önünde bulunduruyorum.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Masticore said: hidayet ve mehmet okur'Un sakatlıkları ne alemde. Hidayet birşeyler yapabilirde mehmet okurdan birşey beklemiyorum ben. Cünkü her zaman kötü oynamıştır playofflar'da. Mehmet Okur'un Golden State'i dağıtan oyununu hatırlatmak isterim.Golden State piyangodan gelmişti o tur saylanmaz derseniz,Utah'ın Houston'ı Yao'lu dönemde(2 sene önce sanırım)play-off'da geçmesinin en büyük etkeni Mehmet'in çok yönlü oyunuyla Yao'yu hırpalamasıydı. Asıl geçen sezon Hedo Magic adına pek bir şey veremedi play-off'ta,Lewis daha ön plandaydı regular season'ın aksine.Sezon içinde ki o ünlü clutch-time oyunlarından oynasaydı Detroit'i daha çok zorlayabilirlerdi.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 t-mac'ın bacağı mı koptu noldu bu adama ya kaç aydır yok play-off durumu belli mi
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Onun belinde kronik bir sakatlık var,sürekli nüksediyor.Yıllardır sakatlık yaşaşıyr belinden
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Batı Lakers(1) - (8)Utah Denver(2) - (7)New Orleans SA Spurs(3) - (6)Dallas Portland(4) - (5)Houston Doğu Cleveland(1)-(8)Detroit Boston(2)- (7)Chicago Orlando(3)-(6)76ers Atlanta(4)-(5)Miami T-Mac'in sakatlığı kronik gibi bir şey evet.Hatta basketbol yaşantısı bitti bile deniliyor.Oynasa dahi asla yüzde yüz oynayamaz. Dallas'ın nedense Spurs'u eleyerek sürpriz yapabileceğini düşünüyorum. Boston'da kötü haberi almışsınızdır.Garnett play-off larda oynayamayacak.Bu sebeple şampiyonluğu uzak görüyorum. Memo play-off performansı düşük bir oyuncu bence hatta bu sezon genel performansı düşüktü bana göre belki bir iki maç parlayabilir en fazla. Hedo'nun istatistikleri pek oynamaz gibime geliyor.Yine etkili olur yani.Orlando benchi zayıf kenardan gelip ekstra katkı yapacak birini göremiyorum.Bu yüzden final zor. Son olaraka Cleveland-Lakers finali olur ve Lakers, Lebronu durdurup şampiyon olabilir diyorum.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 T-mac'in doktor raporu şu şekildeydi; "Sakatlığı onu oyun içinde mutlaka zorlar,fakat oynaması sakatlığını daha ileri götürmez" Fıtık belle oynayan Iverson,kırık parmakla oynayan Kobe gibi fedakarlık yapamadı malesef T-mac,içindeki basketbol arzusu gitmiş bitmiş.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 lucretia85 ,dallasın spursu elemesi yada tam tersi sürpriz bir durum olmaz :).hatta duncan %100'le oynayamadığı için ve manu'nun oynamayacak olmasıyla sas'ın dallası elemesi sürpriz olur.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Valla ezdi ilk yarı chi, bakalım nolcak, gerçi pierce, allen baya kötüyken bunu yapabildiler.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 noah harbi mal ya. haydi şikago getirdin buraya kadar bitir boston un işini. bi de rose daha ilk playoff maçında efsane oldu. :D
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bu uzatma ile tarihte ilk playoff maçında en çok sayı atan oyuncu olacak muhtemelen.
Öne çıkan mesajlar