napae Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 14 saattir uyuyorum, yüzüm gözüm şişmiş ve kendimi tanımakta güçlük çekiyorum şu an asdhjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 günlük k-on deli animeymiş :) mio var bide orda, hastası oldum hatunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Günlük, çocukken içtiğim en iğrenç şuruptan 8 kat daha iğrenç geliyo şu anda o maliyet muhasebesine çalışmak. Bi de hava sıcak. Dur lan makarna yapayım ben. (ders çalışmamak için bahane) souk souk içeceklegüzel gider hem. az önce de komiktir diye bi video açtım direkt iki sevişgenin AAAHHH OOOHHH MMMFFFHHH sesleriyle başladı, ev inledi. sdf. video geyik idi de, boştu aynı zamanda. gördüün gibi böle baydım şu anda halimden günnük, saçma sapan şeylerle uğraşıyorum, maliyet muhasebesi istemiyorum. hayatım boyunca alakam olmayacak. salak ders. defol. neyse bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bugün münih disinda cok güzel bi göl kenarina gittik. futbol oynadim yegennen, go karta bindim. disarda yemek yemekten nefret ettigimi farkettim, yediklerime dikkat ettigim dönemlerde. üf icinde nooldugunu, kac kalori oldugunu bilemiyorsun. sinirlendim. sanirsam bugün tersimden kalktim, o yüzden huysuz cevaplarimla dikkat cektim. VE VEEEEEEEEEEE VE KODUMUN ADAMLARI HALA ARAMADI ALLLEAH BELALARINI VERSIN ONNARIN O YÜZDEN SIMDI DE TÜTTÜRMEYE GIDIYOM GRRRR ben aricam yarin, yine ses gelmezse "§$§%&$&&%$. töbe töbe BI DE NE KADAR MAL INSANLAR VAR LAN! YANI BENIM DE YETOLUGUM TUTTU SU AN AMA OSSUN BEN O KADAR MAL OLMAYI HIC BI ZAMAN BECEREMEDIM. ama su an kendimle celismeyi becerebilirim, EED MAL OLDUGUM ZAMANLAR OLDU. TAAM KES. nikotin zamani gelmis, of pedagojiyi birakmak iyi olmus sanki :/ cekemem lan bütün gün, cekerdim de artik devir degisti e tabi vanil de deisti e kisaa kes artik bitti. simdi bu adam gitti bye bye (cok güzel baglarim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Günlük, Sabah 6 da uyanıcam. Annem gidiyor.Yolcu edicem. Sonra hazırlanıcam, ben gidicem. Bütün gece araba kullanıcam. Oyhş.Zor olucak, ama değicek. Neyse, nn beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuşmak güzel şey günlük. Sen bilirsin tabi bunları da olsun, bende biliyom işte :D. Ben yattım yarın görüşürüs günnüks okthxbyöptmck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Günlük çok keyifliyim be. Sonunda kendime gelebildim. Ayrıntı vermem ı-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 zaman benle çok hızlı geçiyomş günlük öyle diyorlar ^^ sdfs bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 İnanmıyorum Günlük. İnancım Zayıflamış,Kalbim Yorulmuş,Ritmlerini Yitirmiş,Adımlarım Kalbimle Aynı Ritmde Ve Dengesiz,Korkularım Adımlarım Gibi Yörüngesiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sas turizm sana kafam girsin. otobüse binince ayakkabılarını çıkarmak zorunda hissedenler size kafam girsin. ulan kokuyor işte bariz ne çıkarıyon kaşarları mal adam? off midem kalktı yine. neyse geçti şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bir insan kendi ördüğü duvarı böyle yıkabilir günlük. allah belamı versin, elim kırılaydı da yazmayaydım, dilim kopaydı da konuşmayaydım. haklıydım belki ama bazen haklıyken bile alttan almak gerekiyor. nalet olsun. nothing good happens after 2 a.m. günlük, bunu unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 antalyada yazın üşümek. şu an anladım nasıl bişey. edik:güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 LALALALALALLALALAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Günlük, Beni deli dürtükledi o yüzden uyumadım. Bana uyku haram ! sdf. Hepsi o delinin suçu, aklımdan çıkmıyor. sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 günaydın, mutluyum. işimin başındayım yine sdfsd. bugün sıkılmicam kendimi şartladım. öptüm bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bütün aile hasta günlük. Doktoru dövecektim ses tonu inanılmaz antipatikti. Tamam doktorsun ama biraz lay knowledge oku araştır diyesim geldi adama. Neyse verdiği ilaç iyi gelsin artık çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 saat itibariyle ailesi boşanmış bir insanım, günaydın günlük ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Muhaha okulun yaptığı hatadan dolayı baya gerilmiştim gpa mi yanlış yazmış gevurlar ancak fakat velakin gittim düzelttirdim. Bayağı mutluyum. Bekle bodrum geliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 acıktım çok. soğuk burası bi de. hastalığım geçemedi kaç gündür klimalardan. kazakla falan oturucam o derece soğuk. çıkışta acilen kontör almam lazım avea hattıma. avea da kullanmaya başladım, hiç benlik bi durum diil ama bakalım. içimden acayip bi mutluluk fışkırıyo yine de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ya klima kullanmayı bilmeyen halk istemiyoruz of. gidip odayı 5 derece yapmak zorunda mısınız be!! negzel 25 derece diyorum ben odamda, mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 sevgili idiot, 25 dakka sonra staj yerini aricam, demin de aradim 11 de ara dediler. bakalim nolcak, su anda bi dönüm noktasindayiz hakkaten. olursa hayatimin en büyük sansini yakalamis olurum, olmazsa da yine fail olmus olurum. mmh. öyle bir mekandaki, münihin en güzel yeri lan. neyse ben isime gücüme döniyim =/ cocuk bakalim. yalniz cok cabuk sinirleniyorum bu günlerde. hani camdan oglunu cagiran cirkef fitne fücur kocakarilar vardir ya, FURRRRKEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN diye bagiran. aynen öyle oldum. o_O sifata bakip, sana pedagogluk cok yakisir yea diyolar da yok ya. yok kalmadi artik o sogukkanlilik, sabir ve bunun icin lazim olan skiller! neese öbdüms, 15 dakka kaldi. of heycan basti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Sevgili günlük, cuma günü işten cıktım pazar akşam 6ya kadar aralıksız wow oynadık. tabi arada yemekti dışarı cıkmaktı filan olaylarını gerçekleştirdim. en sonunda pazar günü üşengeçlikten vazgeçip ve druidimin 67 olmasını kutlamak için buluşalım aşkım dedik sgfdgdf. uzun zamandır istanbul da deniz kenarına gitmiyoduk kadıköye gittik filan güzel oldu. neyse gene pazartesi sendromu yaşıyorum cok uykum var. çarşambaya kadar 70 olcam sora karazhana gidicez. takvimide işaretledik. cok planlı gördüm kendimizi sdfsdf. mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ee oof. kasitli mi yapiyorsunuz arkadasim! 1 haftadir herife ulasamiyorum, sadrazamin sol testisi sanki! bi telefon yarim saattir nasil mesgul olur ya? eytere artik, telefona cik da rahatliyim artik. artik öle bi raddeye geldi ki ''baskasini bulduk topraam'' dese bile sevincem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ölüyorum ya. ölüyorum resmen sdkl. gittim bi de sigara içtim, boğazıma rağmen. aferin bana ^^ yarın için izin alıcam tekrar. hiç iyi diilim yani. gidiyim yatiyim evimde iyileşip geliyim. zaten yine iş vermiyolar hiç. boşu boşuna duruyorum burda. hastayım diye acıdılar bi de izin al bugün için dediler. ama yok gerek yok falan dedim. geçmesi gereken hastalık azdıkça azıyo kaç gündür. ilaç kullanmadığımdan mı oluyo yoksa klimanın altında cıbıl cıbıl duruyorum diye mi anlamadım skld. uykum da geldi. öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bi sürü insana iyi yada kötü söyleyecek o kadar şey varki. siddir et diyom sonra devam et gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar