burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 i know my tragedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Günlük kuaförden eve gelene kadar heyecanlı değildim. Çok heyecanlıyım şu an. Çok da mutluyum. Annem evleniyor lan saatler kaldı!!!11birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 günlükcüm, 555 bizde şuan. çok eğleniyoruz.gözümden yaş geldi sdfs jhfhdgfrsetst6dyıu9//555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 sesu said: Günlük kuaförden eve gelene kadar heyecanlı değildim. Çok heyecanlıyım şu an. Çok da mutluyum. Annem evleniyor lan saatler kaldı!!!11birbir ohh gratzz,ayrıca davulcu sevgiliye rep sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 son 2 sınavım bitti lan okul! bitirdim nihayetinde son 2 sınavıda verecem ve bitecek artık öğrenci olmıcam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 günlük. ulan sevinsem mi üzülsem mi anlamadım. maliyet muhasebesine çalışırken dedim, "dur elemanlardan birini arayayım yanlış bişeye çalışmayayım"... sonra öğrendim ki fazladan çalışıyomuşum :P neyse zararı yok. ama şimdi de hava kakaya sardı be. zonguldakta çok fena oluyo yağmur hof. son saniyesine kadar rahat yok abicim nası bi üni bu ya ahuhaua. neyse 3 saat sora otübüz kalkıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ulan teget gecti resmen. 3 saatlik gittigim staj 11 saat olyodu resmen. ama münihe gidiyom eeüü enistemin doomgünü var falan die salladim. alala. spontan olcakmissin. sonra sakaya vurdu it, tam pic herif lan cok maymun. annem de en sevdigim pijamalarimi yer bezi yapmaktan vazgecsin lan artik. gözlerim faltasi gibin acildi pijamamin son halini gördügüm zaman. neyse birazdan yatcam, uykum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 evdekiler gönderiyom oh babam zaten diger evden gelmez annem yok diye annemide gönderiyom ankaraya of ev bana kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 sefgili günlük penth'e güveniyorum, win7'yi bekliyorum evet oturdum bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Günlük the godfather 2 ile gta4 ü aldım, gta4ü yüklüyorum şimdi, gotfatheri sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 günlük, penth bize çıktığında non-licensed win7 paketlerinden yollayabiliyo muymuş acabaa? onun dışında afedersin günlük malak gibi oturduğum günlerden bi gün daha. hayatımın en boş 2 haftasını geçiriyorum sanıyorum. yapıcam dediğim hiç bişeyi yapmadım bravo bana. du bakalım kalan 1 haftada ne yapıcam merak ediyorum. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ahahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 penth balmer'a de ki windows vista kendisinden bile çirkin olmuş bir de haftaya resmen öğrenciliğim bitmiş oluyor. Öğrenci olmadığım 2 aylık bir süreç içerisindeyse matematiksel fizik dersine asistanlık yapacağım. bundan ötürü doğan garip durumu şimdi fark ettim misafir asistan kavramını ilk başlatan kişi oldum sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 günlük 60 kilo olmuşum şaka ama böyle gidersem olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 sactan olabilir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 saçımı kestirdim kutsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 0 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 30 falan dfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kucuk ellerinin f5 yetisme hizina vuruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 mahahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 püf.. yine uykularım kaçıyor; çok sinir^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 günlük yine aşk doktoru modundayım 3 saattir arkadaşı dinliyorum uykum var salmıyor ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 günlük, anan. uykum var ama inatlasiyorum yine kendimle böyle. aman neyse uyyim ben. mau'a de ki; evet bunu de. adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 2 haftaya belli olcak hatta 3 gün içinde pederle konuşcam verebilcekse o kadar para askere kadar ben o parayı fazlasıyla çıkarıcam lan. vermezsede bakıcam bi çaresine artık. hani şimdi ortak işde zor lan. güvenemiyosunda pederde haklı. çok girdi götümüze zamanında bu yüzden napcam bilmiyom. hani kafama girip duruyo aklımdan sıkıntı basıyo. sonra niye alkol alıyosun gökalp bu kadar fazla ? e kafamı dağıtıyom yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bide kızım olursa ismini Nevra oğlan olursa Baran koyucam günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar