aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ben cocukken bilgisayar oynamazdim, uzaktan size get a life diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Fenalardayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ben ultima oynarken daha ultima online bile degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 TETRİS EL ATARİSİ OYNARDIM BEN YAA SANAL BEBEĞİM VARDI LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Blizzard babamin. dagilin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 hayalimdeki kızla tanıştım sanırım günlük. baya ilgili gibiydi, tel nosunu falan aldım. napcam bilmiorum. ha bide kep falan attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 kermit said: ÖKÜZMÜ O ?ıhhh ayı,bildiğin jelibon ayısı tum gece nette lomo baktım beynim yandı,hepsini alasım geldi meeh.doner donmez sirkecinin altı ustune getirilecek,bulunacak o makina,bulmayan kız yurdunda kalsın! neyse şimdi kaldıgımız yerden tatilimize devam ediorz beyb,bi olymposa gideyim geleyim gömüşürüz.mucukatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 oha gidio ^^ uyuyodum, rüya görüyodum. kapı çaldı. sonra dedim ki ben bu evde yalnızım, kalkıp bakması gereken kişi benim. sonra kalktım, kapının çaldığını unuttum tuvalete gittim. tekrar kapı çaldı, kapının çalmış olduğunu hatırladım. indim aşağıya delikten baktım, küçük simsiyah bişey kapının önünde, gerildim. sonra hareket edince anladım ki bana arkası dönükmüş, yüzü olan çarşaflı bi kadınmış bu. anlayınca kendime geldim yutkunabildim falan. ama yüzyılın korkusunu yaşadım 2 dkda ssdfad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Günlük, Çok iyiyim ya... Görüşürüz. "lets get fugged up... again" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Sevgili günlük, günün sorusunu soruyorm. Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 edit. olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 günlük lanet olsun. 2 gündür ders namına bi kaka yapmadım. ağzıma ediim. dün de ofiste sharepoint kurayım dedim, o kadar kek şey olmadı bi türlü uyuz oldum bi sürü vakit kaybettirdi sdf. neyse. ders yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 BIKTIM GÜNLÜK KURTAR BENİ ŞUNDAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 3 gündür sabahın 9 unda kalkıp kütüpaneye gidiom ve akşama kadar çelik yapılar II çalışıom. bunaldım daraldım 4 aydır eve gidemedim. ders çalışmakdan gına geldi. artık bıktım okumakdan ne zaman bitcek lan bu okul?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 kermit said: BIKTIM GÜNLÜK KURTAR BENİ ŞUNDAN zorla mi lan it! minigun dayadik sanki kafana. ayrica yeter lan biktim almanca tbc alan kafama sicayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sevgili günlük, işsizler ordusuna yeni katılmış bir piyon olarak büyük bir boşluktayım:) İlerleyen günlerde neler olcak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 günnük 3-4 yıl sonra gazoz albeni yaptım çok özlemişim lan mükemmel ikili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sahada yagmuru izlemek beyzbol macini izlemekten daha zevkli lan, 4 saat sopayla topa vurmaya calisan adam izlenir mi, hem guneste yandim, hem yagmurda islandim bi de, salak gibi yagmur yaginca da oynamiyo beyefendiler, alayi yavsak, godumun beyzbolculari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 günlük şu ADAMA ve KARIYA bişey de sussunlar konuşup duruyolar başımı ağrıttılar yeter ya uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 MÖRLOK GALAGALGALGALGALA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 o patch bitmeden yatmiyonuz, kafanizi kiririm. REAUEURUEUAÖRÖRÖRÖRÖAÜAÜÖÖAÖAAÖ kari sensin, adam da sana girsin zuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 FABRİKASIDA SANA HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 SENIN a..... gzini yirim ben... bu zamaneaa kadar nerlerdeydin seeen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 BU ZAMAN KADAR NERELERDEYDİİİNNN SENNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar