Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kermit said:

ÖKÜZMÜ O ?
ıhhh ayı,bildiğin jelibon ayısı

tum gece nette lomo baktım beynim yandı,hepsini alasım geldi meeh.doner donmez sirkecinin altı ustune getirilecek,bulunacak o makina,bulmayan kız yurdunda kalsın!
neyse şimdi kaldıgımız yerden tatilimize devam ediorz beyb,bi olymposa gideyim geleyim gömüşürüz.mucukatör
Mesaj tarihi:
oha gidio ^^

uyuyodum, rüya görüyodum. kapı çaldı. sonra dedim ki ben bu evde yalnızım, kalkıp bakması gereken kişi benim. sonra kalktım, kapının çaldığını unuttum tuvalete gittim. tekrar kapı çaldı, kapının çalmış olduğunu hatırladım. indim aşağıya delikten baktım, küçük simsiyah bişey kapının önünde, gerildim. sonra hareket edince anladım ki bana arkası dönükmüş, yüzü olan çarşaflı bi kadınmış bu. anlayınca kendime geldim yutkunabildim falan. ama yüzyılın korkusunu yaşadım 2 dkda ssdfad.
Mesaj tarihi:
günlük lanet olsun. 2 gündür ders namına bi kaka yapmadım. ağzıma ediim. dün de ofiste sharepoint kurayım dedim, o kadar kek şey olmadı bi türlü uyuz oldum bi sürü vakit kaybettirdi sdf.

neyse. ders yapmam lazım.
Mesaj tarihi:
3 gündür sabahın 9 unda kalkıp kütüpaneye gidiom ve akşama kadar çelik yapılar II çalışıom. bunaldım daraldım 4 aydır eve gidemedim. ders çalışmakdan gına geldi. artık bıktım okumakdan ne zaman bitcek lan bu okul?:(
Mesaj tarihi:
sahada yagmuru izlemek beyzbol macini izlemekten daha zevkli lan, 4 saat sopayla topa vurmaya calisan adam izlenir mi, hem guneste yandim, hem yagmurda islandim bi de, salak gibi yagmur yaginca da oynamiyo beyefendiler, alayi yavsak, godumun beyzbolculari.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...