Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 aynısından ben de yapıyorum hatta meyhane pilavı yaptım, onunla beraber peynir yerken rakı içip spongebob izledim. nası bir insan oldum lan ben rakı + spongebob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 sabah saat 6 da yatıp sabah saat 10 da tekrar kalktım arkadaşlar konser felan çağırdılar istemeyerekte olsa gittim tabi öğleden sonraymış ama adamlar illa erken gel dediler. kahvaltı yapmadan 1 adet sade çubuk kraker aldım canımda bişi istemiyodu kahvaltı namına. o çubuk krakerden paketin çeyreğini yedim sonra 11 12 gibi başladım içömeye aç karnına içinde kötü oldu tıkadı bi yerden sonra 6 tane bira saat 5 de felan bitirdiler allahtan baymıştım evdeyim lan oh uyusammı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 günlük görükleye gittim, sevgilim ablasında kalıyo bu akşam, yarın yds ye girecek, en güzelini başaracak inşallahh görükleden gemlike gelmek çok zor lan aslında. Minibüs metro otobüs otobüs şeklinde araç değişimi. Birde metro beklediğim gibi hızlı değil aslında, 9 durağı 20 dakikada geçti, bu da 2,2 dk yapıyo durak başına. Duraklar arası mesafe de çok değil yani. Duraklarda çok vakit kaybediyo gözlemlediğim kadarıyla. Birde metroyu kullanan adamlar hepsi güneş gözlüklü falan, genç yakışıklı herifler. Belediye tim mi kurdu nedir hahaha Hadi günlük yarın erken kalkıp telefonun bi ucunda olmam lazım. Biraz mount&blade oynayayım da yatarım sonra gelirim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 günlük bu bünye bu kadar yürümeye alışık değil. yoruldum yatıcam görüsürüz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 öyle bensiz olymposa gitmesi deil işte gunluk.mutsuz oluverirsin durdugun yerde.yarın gelmiyorum ben diince dagılıverirsin,hıh mustehak,iki ingilize sattı lan beni. gitsem miki yarın?gidesim de yok deil hani,ezgiyi de gorurum hem.bi taşla bi kuş bir de ayı vururum.şimdi yatiiim de sabah karar vereyim en iyisi,mucuyakis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 irin said: bi taşla bi kuş bir de ayı vururum. ahahahah güldürdün beni kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ayı deil de ne allasen,ayı bildiğin sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ÖKÜZMÜ O ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 dory said: wowu birak cunku paladin oynuyosun. hatta loladin. rezaled. had lan ordan. shamanim var benim tas gibi, hem de enhancement. daha onu kasiyom. 80leyemedim. bunu denemek icin actim. aslinda magele baladin arasinda muallakta kaldim da mage cok overrrated bir kari klasi oldugundan vazgectim ahuhsdf. saka saka. ben melee seviyorum. git dota oyna sen bebe!=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 öf pala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 keroppi küpelerim kulağımı acıttı. takı alerjisinden hoşlanmıyoruz. bi de zeytin ezmesiciyle evlencem ben büyüyünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 mulgear6 said: öf pala öf veled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 @vanil lan sen wowun acilimini bilmezken biz mcye akiyoduk kadin. alirim aklini! ya yarin sabahin korunde uyanmam lazim ya of gol basi dediler kahvalti dediler nimaaaaaaağn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 oha gölbaşı:( beni de götür. para veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 dory said: @vanil lan sen wowun acilimini bilmezken biz mcye akiyoduk kadin. alirim aklini! siz wow un açılımını bilmezken biz betasında elf açıp 6 kişi kasarız demiştik sonra farkettikki gruplar 5 kişilik bizde 1 arkadaşı dışlamıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 msnden sana mi dedi git koru beni diye? agsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 yok lan hahahah ben orda nili korumadım hem kendimden bahsedeyim belki kız tavlarım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kariya bak lan, ben kendi kendimi korurum.adsfdf agzina vururum ayrica, sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 öF mSN dEneN bŞiYyy vAr YaNiiİİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 dory said: @vanil lan sen wowun acilimini bilmezken biz mcye akiyoduk kadin. alirim aklini! Ben wow'un açılımını ilk öğrendiğimde (ilk okul 5 - sdf warcraft 1) sen ip atlıyodun muhtemelen. Ben de o sırada maksimum 5 adet seçebildiğim swordsmanlerle orcları dövüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 hatta cüce dışında hepiniz için geçerli o yukarda söylediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 wow degildi o zman ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 w1di ne fark eder alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ben hepinizden buyugum, o yuzden susun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 6 yaşında beri warcraft oynamıyosan bu tartışmada yerin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar