ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 duramıyorum lan, 1er 2şer yüroya buldukça alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 iMac'ten şarkı dinlemek çok güzelmiş günlük. kardeşim amerika'ya gidince bana kalıcak 1 ay nihih. You know how long I've been on ya? Since Prince was on Apollonia Since OJ had Isotoners Don't act like I never told ya mihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Nu teras'a gidiyorum ben gümlükcüm. bekleme beni gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 günlük hedeflerime bi adım attım sanki.. bi barda tonmaister lık yapıcam hayırlısıysa.. kanalda beleşe çalışmak olmuyo pek ama napalm..staj filan kurs beklentilerimi karşılamicak anlaşılan günlük.. tecrübeyle adam olunuyo bu piyasada onu anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 müzik zevkime sıçayım. gülşen ve atiyeden sonra şimdi de hayko cepkine taktım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 lan meğersem hayattaki en zor şey sevmediğin ve pro olmadığın bir konuda essay yazmakmış. allahım işkence gibi geliyor. resmen depresyona girdim essay yüzünden. kızlar gibi kendimi alışverişe verdim. böyle bi kravat aldım, alemin piçi olduğum için bana çok yakışacaktır eminim. http://imagecache.asos.com/inv/R/24/118/468587/Black/image1xl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 tarkan metamorfoz kravatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 zira tarkan metamorfoz beyefendi de piç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sevgili günük bol bol kitap okudum, drizittir, arteris tentirirdir, bi yığın zırvayla doldurdum kafayı gene, çok eğlenceli sdf. sabah simitle çay, öğlen açmayla çay, akşam da simitle çay yedim, yarın çok farklı şeyler yiyeyim ki dengelensin biraz, zaten yine zayıfladım sanırım, hatta bi tartılayım birazdan 24 saatlik mutlak yalnızlıktan sonra ev malesef yine işgal altında, salona gidip istediğim gibi yayılıp, televizyonda istediğim kanalı açmayı şimdiden özledim. gerçi çok da şikayetçi değilim, gürültü yapmıyolar bişey yapmıyolar ne güzel bi ev halkımız var. bi de bu sabah farkettim ki ben armageddon'u izlediysem bile hiç hatırlamıyomuşum. hemen indirmeye başladım, birazdan oturup onu izlicem. ayrıca umursamazlığımın ve rahatlığımın boyutları beni korkutuyor sevgili günük, ama yapıcak bişey yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Günlük be, Yaş olmuş 21 ben hala Össye falan giriyorum. Bide halime bak, ayakta duramıyorum. Ulan benden adam olmaz ha, neyse çok gizli bi taktiğim var bu sene, işe yarayacak biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 fede said: müzik zevkime sıçayım. gülşen ve atiyeden sonra şimdi de hayko cepkine taktım ... ben de ben de!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 günlük yavuz bana bugun de boost vermedi çok mutsuzum bu sebeple cons belanı versin amin güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 lan meğersem hayattaki en zor şey sevmediğin ve pro olmadığın bir konuda rapor yazamamakmış. kalıcam lan.. yaş kaç oldu yahu. bu dersten kalırsam daha beter bişi olacak ağlarım falan herhal. ama olmuyor be recep! yapamıyorum bak.. gidip de "hmm ben yapamadım" demek de rezillik. tırlattım tırlatıcam bak. öle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 mulgear6 said: günlük yavuz bana bugun de boost vermedi çok mutsuzum bu sebeple cons belanı versin amin güle güle bütün gün wow oynayip, almanca cevirini bana yaptiriyorsun demek. pis veled. kleines arschloch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 günlük uzunca bir tatil için evime döndüm böyle bir mutluyum özlemişim sanki. yarın öss varmış bende girecekmişim içip demi girsem diye düşünüyorum. birde depozitonun üstüne yatmaya çalışan ev sahibine kafam girsin haydi görüsürük günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 vaniLLe said: mulgear6 said: günlük yavuz bana bugun de boost vermedi çok mutsuzum bu sebeple cons belanı versin amin güle güle bütün gün wow oynayip, almanca cevirini bana yaptiriyorsun demek. pis veled. kleines arschloch! ahaha basıldım yok bütün gün dışardaydım saat 2 ye kadar geçerliydi o günüm günlük =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 GÜNLÜK VANİLYAYA ÇOK TEŞEKKÜRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Kopek gibi ictim bugun o kadar Anira anira gulduk sunsette Alsancak cok iyiydi buj 2 gundur simdi yemekteyiz i izliyorum wow a giricem sonra yaticam yuzeysellikte cigir acicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 günlük, konserden önce küçükbeyoğluna gittik,arkadaşlarla karşılaştım. şimdi geldim eve. LOREENA MUHTEŞEMDİ. KEMAN,ELEKTRO VE KLASİK KEMENÇE ÇALANLARA AYRICA HAYRAN OLDUM. acayip tatlıydı loreena. şirin şey. yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 dumanın koprualtı sarkısı aslında jazzmis onu ogrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 olm lan, günlük lan bir anda o özgüven nasıl geldi bana hala anlamış değilim, lakin çok güzel oldu problem şu ki 2 gün sonra antalyaya gidiyorum ama olsun lan yeşil yeşil sımayli koyasım geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 mulgear6 said: GÜNLÜK VANİLYAYA ÇOK TEŞEKKÜRLER ne demek.. ne demek.. B)- wowa mi baslasam diye düsünürken, zamaninda aniden format atmak zorunda kaldigimda backup yapmadigimi farkettim. ve lanet olsun ki ext hdd'den cut diyip pcye gecirmistim. ah o cut diyen kafama siciyim ben. simdi bastan kurmaya üseniyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 günlük pazar günü ekşın var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Olivies said: Kopek gibi ictim bugun o kadar Anira anira gulduk sunsette Alsancak cok iyiydi buj 2 gundur simdi yemekteyiz i izliyorum wow a giricem sonra yaticam yuzeysellikte cigir acicam zeytinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar