SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 günlük hafiften mutluyum lan yarın dönem bitiyo yeni bi evim var esyalarımı taşıdım bugün notlarda fena deil. iyi gidiyo lan hayat bu aralar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 günlerdir erken yatacam diyorum uyuyamıyorum.Uyudummu uyanmak bilmiyorum. Çok saçmalıyorum günlük. advis le kanka oldum adamlar 5 cevapsız bırakmış. oldu bu iş gidiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bi çay içip çıkayım. dün çok verimsizdi. kaldı3,5 gün ve 2task.. :( yetişmeyecek. orası kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 günlük rüya görmüyorum dedim al sana rüya finallerimin hala başlamamış olması canımı sıkıyo 10 sınav biter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 9 tanesi bitiyo ben denedim 10 tane de biter biraz arkadan ittirirsen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 her gün bitane daha hiç notum yok 15inde başlıyo, o gün annemler geliyo 16sı abimin mezuniyeti var 17si doğum günüm artı babamın ameliyatı var 18inde abimi de alıp gidicekler GERGİNİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 günlük, ben şimdi bi muhtarlığa gidiyorum. sonra okulla ilgili olan son işimi tamamlayıp taksime geçiyorum. sonra orda kalıyorum baya. öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ayy off aman çok heycanlandım. noluyor lan ! sdfsdf. yok yok bişi olmaz bişi olmaz =) "I know kung fu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Biraz önce telefon kablosunu modeme bağlamadan internet yok diye TTNet'i aradım; kadın arıza kaydı alıp telefonu kapadıktan sonra bu gerzekliğimi farkettim. Evet bunu yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 rüyamda ns kampinda bir yahudiydim. cok yusuf yusuf anlar yasadim. pardon joseph joseph. OF yeni kalkinca acaip sacmaliyorum lan. neyse. birazdan hazirlanip staja gitcem ben. mmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Gidiyorum artık bu şehirden.Gecelerce hayalini kurduğum an geldi işte.Hüzün var içimde.Hiç böyle olmayı düşünmemiştim.Öğrencilerimin gözyaşları masumluğu hatıırlatıyor bana.Çaresizliği ve gaddarlığı.İçime attığım gözyaşlarım çıkıyor.Burada yaşadıklarımfilm şeridi gibi geçiyor gözlerimin önünden çarşaf çarşaf.Umutlarım,hayallerim,düşüncelerim hepsini tükettiğim şehir.Her şeyi elimden aldığı şehir.Mutlusundur umarım.Bensiz de şehirsin sen.Devam et yoluna.Şehr-i Hüzün. Rossy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 rossy... DUUUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 geçen bi kızın ödevini yapmıyomuşsun yunus ne iş anlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 aşık olmuş gibi heycanlandım birden günlük. kalbim midem falan birbirine girdi de aşık olduğum yok yani sdfs. birazdan arkadaşımla buluşup kız kıza napılırsa onları yapıcaz. sonra belki başka arkadaşlarımla buluşup İÇÇEZ. gündüz içmecesi yapıcaz. öyle işte öptüm bye. o diil de taksimden ciddi tiksinmeye başladım galiba. ama gitmekten başka şansım yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 günlük tekstil mühendisiyim . kız var günlük , o da hoş . bi deeee, olum özgürlüğüm kısıtlanıcak , sorumluluğum artıcak arada bi gör şu kardeşini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kız var ne lan,bre kaba herif! neyse gunluque yarım kilo yogurtla patator kızartması yedim,sen pay biç artık ne kadar patator yedim,mutluyum,öpdüüğm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kermit said: geçen bi kızın ödevini yapmıyomuşsun yunus ne iş anlayalım başarıya giden yolda her yol mubahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 berbat berbat ve berbat.. hiçbişi yetişmiyor.. bi F garanti gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 11 gün kaldı dönmeme. Essay için gerekli zıkımları okudum. Bu pazara kadar yazmış olayım ki rahat edeyim, ki yazarım yani biliyorum süper adamım. İyiki iktisatçı olmamışım lan, çok bayık yeminlen. Viva la marketing. Inovasyon için deli teklifler yağıyor lan, parayla transfer olcam bi gruba. Ya da hiç olmasam mı, kim uğraşacak öf. Bilkent'te bambaşka bir presentation algısı oluşturmayı kendime görev ediniyorum. Örtmen olcam bu alanda. Vazgeçtim olmucam. Hayatta profesyonellikten aldığım zevki başka hiç bir şeyden almadım. O kadar vakumlu elbise poşetim var ama elektrik süpürgesini nerden bulacam lan. Bu gevurlar da pis ki yok yurtta galiba. varmı ki. olmadı orçuna sorayım, belki onların yurtta vardır. Çaydanlığımı götürmiycem. Annem çok üzgün bu konuda. Bugün aşk-ı memnu var oley. Kızlar oyun hamuru gibiler. İstediğin şekli verebiliyorsun ama o şeklin bozulması an meselesi. Micheal Porter, büyüksün. meldezettelden anmeldung mu ne olmam lazım. olayım haftaya. Olay markası burada Olaz olarak satılıyor. Almanca klavyede de Z ve Y'nin yerleri ters. Bu bir typo mu acaba, yoksa başka derin anlamlar mı var. İşçilerin relocationınına da, market deregulationa da lanet olsun. İçim kıyıldı resmen okumaktan. Et yapayım bugün. Yerim. Yağmur durunca gidip Billa'dan kola alayım. Billa. Supermarkt. Hofer daha ucuz ama elit olduğum için Billa'dan alışveriş yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 13 senedir okula gidiyorum hala ders çalışmayı bilmiyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 oh bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 sınav döneminde,birgünümü daha boşuna geçirdim-ki yarın 2 sınavım var-bari dışarı çıksaydım.vicdan azabından onu da yapamıyorum.evde boş boş oturuyorum.artık ders çalışmamak için tuhaf kitaplar mı okumak dersin,odamda keşfedilmemiş gizli yerler mi keşfetmek dersin,habire alakasız şeyler düşünmek mi dersin günlük..hepsini yaptım!oyş.. -hadi bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 İzmir'e geldim sonunda. İlk gecemi annemlerle aile saadeti gecirerek gecirme karari verdim, zati cok yorgunum, ayrica odami cok ozlemisim halilari yaladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bi kutu badem sekeri kayıp 1 saat oldu bulamıyorum,elimde yeteri sayıda supheli bile yok,nerde lan bu sekerler;? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 OHA! çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar