Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 asinanyavuz said: @pogodi, kedilere baktın mıı? ben dün arkadaşlarla güney kampüste oturdum akşama kadar o süreç içersinde en az bi 5-6 kedi yavrusu gördüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Güneydeki study'dekiler büyüdü mü merak ediyorum ben çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yeni olanları bilmiyorum da geçen sene güney çalışma odasında daha gözlerini açmamış haliyle kedi yavruları vardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 akşam hıçkırık tutunca limona dadandım, hala elimde limon var bitmiyor da namussuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 günlük bugün çok terbiyesiz laflar ettim sen beni affet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 seks mi dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 günlükcüğüm, çok acayip bir modellik teklifi geldi bana sdhks. onun dışında bütün günümü kusarak geçirdim. artık herkes benden iğrenebilir. bi de iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 cok tehlikeli parcalar dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 günaydınn.. oF! ders çalışmam gerekirken uyuyakaalmaktan nefret ediyoruuum.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 günaydın. ben de uyuyakaldım . yakında kovulucam. kovulursam buraya yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 daha da güvenirsem 217635 olsun. kütahyanın da taaaaaaa... bu yaz boş geçmemeli. eçmemeli çmemeli mem..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 asinanyavuz said: @pogodi, kedilere baktın mıı? kuzeydeydik =/ Ardeth said: pogodi said: sonra kitap okurken uyuyakalmışım böyle ağzım açık, iğrenç ama ben seni gördüm uyurken, gerçi ağzının açık olduğu gözükmüyodu karizmatik uyumuştun merak etme sdf uyandığımda yüzüm duvara dönüktü zaten de umarım hep duvara dönük uyumuşumdur sdf günaydın günlünk dün eceyle dellenip taksime gittik. bi bira içip döndük. onların evinin orda bi parka gittik. dünyanın en güzel parkı <3 sonra eve döndük. güldük eğlendik güzeldi. şimdi geldim evime. çok uykum var ama bugün kesin okula gitmeliyim artık tadı kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 gunaydin gunluk ama du yatmadim ki daha gidip yatayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 günaydın günnükcüm, gece o kadar karışık rüyalar gördümki 2456454 bölümlü dizi gibiydi. uyanıyorum sonra tekrar gözümü kapatıyorum kaldığım yerden devam. anneannem gelmiş bize kalmaya odamı ona verdim annemle yattım bu gece üstümü örtmekten hiç uyuyamamış sdfs. koca kızım hemde bu sıcakta hala niye üstümü örtmeye calışıyosa. abimle dün uzun uzun plan yaptık yaz için. ağustos sonuna kadarki actionlar belli artık. bu arada abimle sevgilimin arası cok iyi. seviniyodum bu duruma ama artık satışa geliyorum. bana bişey sormuyo ''yusufa'' sorarız ya halleder o diyo. bozulmuyo değilim. ben gelinleri hiç sevemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 istanbul yokuş kalabalık çirkin falan ama bir güç var günlük. yine geleceğim. sdfgşl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 çok çılgın bi fikrim var ve uygulamaya geçirmek istiyorum ama fazla çılgın sdf. doktora gittim geldim, turp gibi olucam inşallah. haftaya bi gün de check-up için randevu alıcam. kim bilir belki ölüyorumdur, son günlerimi dolu dolu yaşamak isterim yani. bu arada çalışıcağım yerde böyle etek gömlek falan giyme zorunluluğum varmış. çok komiğime gitti. hiç kendimi daha öyle bi kıyafetin içinde hayal edemiyorum. ama bi arkadaşım çok seksi olabiliceğini söyledi. sanmıyorum da neyse sdfs. cuma günleri iş kıyafetleriyle çıkıp taksime içmeye gideriz diye anlaştık iki tane arkadaşımla. ama benim çalışıcağım yer cuma günleri serbest kıyafet yapıyomuş. ilkokul gibi çok hoşuma gitti sdfs. ama etek gömlek taksime gidesim de var çok eğlenceli olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 utopia said: istanbul yokuş kalabalık çirkin falan ama bir güç var günlük. yine geleceğim. sdfgşl. forsu var istanbulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 may the force be with me bencea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 dizi'nin doldurulmamış kısımlarına kafasına göre hayvani büyük rakamlar (i.e: 1.902141e+093) koyan C'ye tüm içten duygularımı iletiyorum. Ulan hata versene onun yerine mal mısın? Ah ulan perl ne güzel dilsin sen ama yavaşsın be sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 AGLA YUREKLİ COCUK SENİ AGLATANLARAA AGLA YUREKLİ COCUK SIRTINDAN VIRANLARAAAAAĞ SİMDİİ KENAAARDAAAAAAAAAAĞ HİCKİRAAAĞ HİCKİRAAAAG AGLİYORUUUM CİCEGGİM SANA DEGİL BANAAAĞ gibi bişi sozleri agzima takildi of asggsafg gunnuk lalalan complex persembe degil cumaymis heberooooooy cok sevindirik oldum ozman amgorada nargileye gidebiliriz =) cok sevdik orayi sanirsam gunnuk yeni mekanimiz yaptik, adamlar cok iyi hemen yanda kebapcilari da var nargilesi zaten mukemmel ayrica sacma sapan insanlar da hemen hergun gidiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 KARI BULDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 O GEEZ O GEEZ! confuckingratulations!!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ağlayın durun pati kızları elessoyu gene kaçırdık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 suan üzüntümü tahmin edemezsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 boşver bee, sana erkekmi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar