Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

gelen mail özeti:

yaptığınız çalışmayı siz ancak xz yönünde değerlendirebilirsiniz.
yz ve 3d çalışmalar için dünyada bir sürü adam senelerdir çalışıyorlar.

özet özeti:
muahuahuahuahuahua sen kimsin de ne yapıcan lan!!!

sonuç: sağ şakaktan sol şakağa, bi uçtan bi uca.. ok saplanmış gibi bir ağrı.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ciddi şekilde nefret ediyorum insanlardan.

lafın gelişi falan da değil olm. insanların büyük bi kısmından çok sağlam nefret ediyorum.

"ben insanları severim" adamlarını da bi türlü anlamıyorum. sokaktan 100 insan seçin 80inden iğrenmemek, nefret etmemek için sebep arasanız bile bulamayacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

abi ciddi şekilde nefret ediyorum insanlardan.

lafın gelişi falan da değil olm. insanların büyük bi kısmından çok sağlam nefret ediyorum.

"ben insanları severim" adamlarını da bi türlü anlamıyorum. sokaktan 100 insan seçin 80inden iğrenmemek, nefret etmemek için sebep arasanız bile bulamayacaksınız.

(tu) yaşamaması gereken bir ırk. evrimsel olarak homo sapiens üstü oluşsun ve silinelim dünyadan artık bence
Sosyal ağlarda paylaş

En güzel doğumgünlerimden birini geçirdim dün. Sahneden doğumgünümü kutlayıp bi de götümü kaldırdılar buranın en güzel gülen, en güzel bakan kızı diye. Sonra sahneye çıkartıp şarkı söylettiler sdfsdf. HAYOOR HAYOOR SÖYLEMİCEEEM diye diye bi hal oldum sonra beraber söyledik sdfdf. Daha sonra tuvalette orda burda karşılaştığım alakasız insanlar aa doğumgünü kızı nice senelere falan dedi. Çok güzel bi geceydi yaa. <3
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Çamaşır yıkamam lazım yine ergen gibi Dream Theater tshirt üne kaldım DAS.

o nostaljik tshirtlere kalmak güzel bişi ama bi yerde.

senelerdir giymekten regi solmuştur ve minik delikleri vardır.
atamazsın.

sonra temizlikçinin, annenin elinde cam bezi olarak can verdiğini görürsün..

acı kaybımız...

Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

En güzel doğumgünlerimden birini geçirdim dün. Sahneden doğumgünümü kutlayıp bi de götümü kaldırdılar buranın en güzel gülen, en güzel bakan kızı diye. Sonra sahneye çıkartıp şarkı söylettiler sdfsdf. HAYOOR HAYOOR SÖYLEMİCEEEM diye diye bi hal oldum sonra beraber söyledik sdfdf. Daha sonra tuvalette orda burda karşılaştığım alakasız insanlar aa doğumgünü kızı nice senelere falan dedi. Çok güzel bi geceydi yaa. <3

cüzzamlılar derneğinde yaptın dimi partini... ayıp insan...bu kadarda... neyse ya tamam
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...