Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 `noldu kiz?` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Üf ne biçim içtiysem, göte benziyorum. Ama sınavım bitteeeeee!! kikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ekmenktin gel beraber kutlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 yarın bursaya gidicem kuzucuk, dönünce kutlarız arabam da olcak gezdirrim seni ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ekmentin ne lana yrıca antibiyotik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ögmentin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ben İstanbul'da bile değilim ki öylesine söyledim zaten^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 beyinsiz şapşal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 gelen mail özeti: yaptığınız çalışmayı siz ancak xz yönünde değerlendirebilirsiniz. yz ve 3d çalışmalar için dünyada bir sürü adam senelerdir çalışıyorlar. özet özeti: muahuahuahuahuahua sen kimsin de ne yapıcan lan!!! sonuç: sağ şakaktan sol şakağa, bi uçtan bi uca.. ok saplanmış gibi bir ağrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ortabahçe <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 zihnimi edebi bir eser ortaya koymaya hazırlamışken kendimi gecenin bir vakti beton sularken bulmak da varmış.. o değil de 25m hortum toplamak en kötüsüydü sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 babacum beton, beton babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 vololooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 günnük dün gece üst üste 2. kez taksimdeydim. az önce de kalktım. şimdi kahvaltı edip spora gidecem. bünyeme oha diyorum burdan. ehe =D umarım kalp krizi falan geçirmem dfsgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 olm patiyi bozdum lan. benden saatler önce yazılmış postlar daha yukarıda görünüyo kişisel bölümünde. eneeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 abi ciddi şekilde nefret ediyorum insanlardan. lafın gelişi falan da değil olm. insanların büyük bi kısmından çok sağlam nefret ediyorum. "ben insanları severim" adamlarını da bi türlü anlamıyorum. sokaktan 100 insan seçin 80inden iğrenmemek, nefret etmemek için sebep arasanız bile bulamayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 evet abi cidden nefret ediyorum insanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Çamaşır yıkamam lazım yine ergen gibi Dream Theater tshirt üne kaldım DAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 dasaaa said: abi ciddi şekilde nefret ediyorum insanlardan. lafın gelişi falan da değil olm. insanların büyük bi kısmından çok sağlam nefret ediyorum. "ben insanları severim" adamlarını da bi türlü anlamıyorum. sokaktan 100 insan seçin 80inden iğrenmemek, nefret etmemek için sebep arasanız bile bulamayacaksınız. (tu) yaşamaması gereken bir ırk. evrimsel olarak homo sapiens üstü oluşsun ve silinelim dünyadan artık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 En güzel doğumgünlerimden birini geçirdim dün. Sahneden doğumgünümü kutlayıp bi de götümü kaldırdılar buranın en güzel gülen, en güzel bakan kızı diye. Sonra sahneye çıkartıp şarkı söylettiler sdfsdf. HAYOOR HAYOOR SÖYLEMİCEEEM diye diye bi hal oldum sonra beraber söyledik sdfdf. Daha sonra tuvalette orda burda karşılaştığım alakasız insanlar aa doğumgünü kızı nice senelere falan dedi. Çok güzel bi geceydi yaa. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 sesu said: Çamaşır yıkamam lazım yine ergen gibi Dream Theater tshirt üne kaldım DAS. o nostaljik tshirtlere kalmak güzel bişi ama bi yerde. senelerdir giymekten regi solmuştur ve minik delikleri vardır. atamazsın. sonra temizlikçinin, annenin elinde cam bezi olarak can verdiğini görürsün.. acı kaybımız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 dasaaa said: senelerdir giymekten regi solmuştur ve minik delikleri vardır. atamazsın. 2 tane kedi olunca evde bütün giysilerde oluyor o minik delikler asdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 napae said: En güzel doğumgünlerimden birini geçirdim dün. Sahneden doğumgünümü kutlayıp bi de götümü kaldırdılar buranın en güzel gülen, en güzel bakan kızı diye. Sonra sahneye çıkartıp şarkı söylettiler sdfsdf. HAYOOR HAYOOR SÖYLEMİCEEEM diye diye bi hal oldum sonra beraber söyledik sdfdf. Daha sonra tuvalette orda burda karşılaştığım alakasız insanlar aa doğumgünü kızı nice senelere falan dedi. Çok güzel bi geceydi yaa. <3 cüzzamlılar derneğinde yaptın dimi partini... ayıp insan...bu kadarda... neyse ya tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 o da ayrı bi rezillik. arkadaşta kalırsın. ertesi gün toplantı vs vardır. sweatshirt üstünde minik delikler ve ayıklayamadığın kıllar ile üstünde.. gidersin öyle rezil gibi. "eheh arkadaşta kaldım ya.. sdfsdf" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar