dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 napae said: vaniLLe said: birincisi sari 0necigim. yaptirirsam bu renk yaptiririm; http://thedimpledspider.files.wordpress.com/2010/03/perfume-hair-color.jpg Ben de buna yakın bi renk yaptırıcaktım sonra yaşımı 26-27 yapar falan diye vazgeçtim sdfsfs. Yaptır bence, yakışır. ooowww sarsilarak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 yapmayın etmeyin ya da yapın edin lan muhteşem olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 tamam degistirin konuyu artik ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ya ben konunun hiç kapanmamasını istiyorum.. çok güzel konu lan daha bu sabah bizim evde de bahsi geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Birkaç ufak sorun dışında lustralli günler gayet iyi gidiyor günlük. 6 ay daha sürecek olan dostluğumuza alıştım sayılır artık. Terapi hadisesi ise çok hedehödö. Bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 allah kurtarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 BabacumMostors said: ya ben konunun hiç kapanmamasını istiyorum.. çok güzel konu lan daha bu sabah bizim evde de bahsi geçti abi ben sizin evde değildim.. eee sen ne konuşuyorsun ki!! be orada olsam konuşayım.. sen niye konuşuyorsun.. hatta niye konuşuyorsun ulan.. evet evet! ulan dedim.. ULAN! ee lütfen kabalaşmayalım ama yine de.. vaniLLe said: tamam degistirin konuyu artik ^_^ ya ben evde yoktum ki, çok konuşamadık bu konuyu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 sen özele gel ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 YENİDEN YENİDENDEEEN YETSEE ÖMÜÜÜR BİR SEN DAHA ELBET BULUUUUUUUUUUUR YA DAAA AKAN GÖZYAŞI GİBİİ ÜMİTLER KRURRRUU DÖNMEM GERİ DÖNMEEEEM BU AŞK İLE YAŞAYAAMAMAMMM HANİ BİZ BİZE YETERDİK HER ZORU YENERDİK YALAAAN BİR BENİM KANAAAN HIOOOBOBAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 dasaaa said: ULAN! terbiye fukarası, çocukken yeteri kadar terbiye tasaruf etmediğin için daha ileri terbiye modellerine yatırım yapamamışsın terbiye fukarası olduğun için terbiye fukarasısın kısır döngüyü kırmak için kemer sıkma politikası uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 günnük taksime akıyooooorreeeeee eleleleleleleeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 gunluk taksimden geliyore odev cektik bi ara bayiliyodum sicaktan, nefret ediyorum lan yaz mevsiminden allah belasini versin buzul cagina gireriz ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 audi gibi allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bi yüzyıl aradan sonra falan sanırım.. bu saatte uyuyabilirim vallahi.. yorgunum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 laaaan bunu yapacağım aklıma gelmezdi. bacaklarıma ufak bi epilasyon uyguladım lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bugün 3.gün ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bugun bir 169 maceram oldu, anlatmakla anlatilmaz, cehennem azabini yasadim yarim saat. yarin unutturmayin siskolara cok kotu geydircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 gözler kan çanağı.. uyusak iyi olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 6 tane aft çıktı ağzımda, 1 bogazımda 1 damagımda 4 dudak ici ve yanaklarda Serum baglamaya gidiyorum hastaneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bb ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 gunluk herkese benden bi chris isaac - hold on a while (ka-fa1500) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 yarınki sınavım iyi geçerse ilk pm atana yemeksepetinden akşam yemeyi ısmarlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 basbasa yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ey vah! yarin annem bi yere gidelim mi didi, dörs colosmom lozooom didim. halam sordu, tamam bulusalim ^_^ didim. anne tribi yicez yine hmmffs hmmfs. ne bahane uydursam... uyuz oluyo halama. mail atmis halam bana diyince HE ÖGRENMIS MI KULLANMASINI kih kih? halbuki kendisi gidip fb'da yorum yaptigim arkadasimin statüsünü benim sanip, gidip o statüse NOOLDU KIZ?? yazan bi insan. sae naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 poooor vanessaaaa poooor pooooooor vanessaaaaaaa nese en azından sınavlar bitti yihuu. bi de kar yağsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar