Pipet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 doğal ol doğal olmadı üstüne papatya suyu takviyesi yaparsın. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 vaniLLe said: @rulman_miptelasi: nesi abuk subuk ? sanki pembeye boyatcam dedim hiyar. ben de aralara kizilimsi bi renk yapiyim didim iste, röfle gibi. ama cok siritmicak volüm ossun sfd sen boyanin icine mi koydun kizili? lan bana bi daha rulman dersen, senin ruhun ve benim ruhum almanya önlerinde karşı karşuıya gelir senin ruhun benim ruhum önünde diz çöker tövbe ister. Ama bunu yazdığım için dasaaa beni yörüngeye de göndertebilir. O yüzden biraz ılımlı yazdım farzedin. kiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 vaniLLe said: beyaz ten, yesil göz bana bir titreme geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Niloş götün yese de kızıl yaptırsan keşke. Hem yaşını gösterirsin sdfjksld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ya yaptirdim zamaninda kizil, yine yaptirabilirim ama ben dogal durmasini istiyorum iste. bilmiyorum bakcam yarin. hem sac boyasiyla alakasi yok lan yasin, yine göstermem =P olay suratta bitiyo sdf neese derse döniyim ben, bu kadar mola yeter ={ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bi de kizil yaparsan saclari, ucak bilet alirim dusseldorfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 nillo kızıl yap, kızıl en süper. hem ten göz rengi baya iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 *oksimoron* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yea aklimi celmeyin gizlar ve sükrü! kizilin da binbir tonu var ama hangisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 aquila said: bi de kizil yaparsan saclari, ucak bilet alirim dusseldorfa. Sakin abi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yarın mezun oluyorum lan,makina müh olcam keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sakinlik sinirini gectik coktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 vaniLLe said: yea aklimi celmeyin gizlar ve sükrü! kizilin da binbir tonu var ama hangisi. cans kızılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 vaniLLe said: yea aklimi celmeyin gizlar ve sükrü! kizilin da binbir tonu var ama hangisi. Hürrem kızılı sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bence bu renk baya iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 iyi vampir olur bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bi cok sey olur bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hmmffs, cans kizili fazla kirmizi bella =P napae, o da cok acik ya daha koyu istiyorum. azcik kontrast daha iyi degil mi. aman ne zor karar ={ kizila da aklim yatti simdi. neyse bi kac gün düsüniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Selam ben an itibariyle otobusten bildiriyorum. Yanimdaki koltuguda satin aldim rahat rahat giderim. Istanbuldan an itibari ile ciktik. Arkamdaki 2 tane turbanli kiz yarin saat sonra susmazlarsa kavga cikaricam ve cok eglenicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ne bu resmiyet lan Bella, napae falan sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 naz sevgilimden ayrıldım. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 adinizi unuttum ikinizin de -.- resmiyetten degil be, forum aaagzi iste. fazla mola virdim ben gidiyom derse sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Geçmiş olsun Utkuş. Çok üzüldüm senin için. Kız için aynı şeyi söylemem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 neye göre üzülüyon la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 seç birini vanillehttp://www.mailce.com/wp-content/uploads/candan-ercetin-8.jpg http://www.turkcealtyazi.org/resimler/prs/0000170/l-milla-jovovich-f9b0cfa3.jpg http://www.yaprakdokumu.net/index_files/4a7940b6847fc2a398c9068c8bf21b18.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar