SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Finaller ev durumunun belirsizliği kaldığım yerdeki sorunlar staj işinin son anda yatması vbvbvb enerjim bitti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 her gün ayrı bi kabus... ne iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hay senin günes alerjisi gibi ebeni. kasintidan ölüyorum. ne kadar tirt sey varsa beni bulur arkadas. hayir krem sürmeden cikan kafama da... 50 faktör... napcam ben bu yaz, yazdan sogutuosunuz adami resmen. zaten beynim de kazan gibi oldu, bugün cetonlar düsemiyo bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 lolo poor gen havuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 evet. ailedeki bütün bozuk genler bende toplanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 poor gen havuzu degil elit hastaligi o bikerem. bizim gibi beyaz tenli, salon egitimi almis asil insanlarda olur, kavruk kavruk koylulerde olmaz. 60faktor dayanir tene, mumkun oldugunca golgede oturulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ahah sirf beyaz tenlilerde olmuyor ama =P hayir bi de dalga gecmiyolar mi vampir gibi günesten kacinca. YA BI DE YEDI HARFLI FOBISI var düsün. kumsallar kabusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 7harflinin cozumu var yine ama... ama bu gunes alerjisi hichos degil, cocuklar kumsallarda sakalasirken kum havuzu yaparken semsiyenin altinda ustune gunes kremi boca edilmis sekilde oturmak cok tatsiz. denize gireyim desem 10dakkadan fazla dursam deriyi komple sokup atasim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 insanlar denize gidiyorlar!! O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ahah dasaa panik yok unive basladigimdan beri tatil yuzu goremedim. bu yazda goremicem. belki askerligi bitirip 2sene calisip yillik izin alinca gorurum diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bir an korktum vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 said: bu gunes alerjisi hichos degil, cocuklar kumsallarda sakalasirken kum havuzu yaparken semsiyenin altinda ustune gunes kremi boca edilmis sekilde oturmak cok tatsiz. anne niye ben bronzlasamiyom, niye günese cikamiyom!! nie benim püskev... ben de 4 senedir gitmiodum galiba, hatirlamiyorum bile su an =D bu sene aileyle cümbür cemaat bi de aman. mahvoldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 halbuki sakin bir yere başbaşa gitsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kar da yagsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 romantik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 birine muhtaç olmak çok kötü bişi ya. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 push me and then muh touch me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 önümde yüzlerce sayfa calısmam gereken kimya konusu var yarinki final icin.. ama aklım ayrilmak üzere oldgm sevgilimde :'( :'( çok seviyorum bee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ayrılma lan o zaman. git barışmaya çabala gönlünü al falan. aileler mi ayırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hayir ya ailesel bir durum yok ortada.. bizzat benm bireysel öküzlügüm.. deniyorum Bells.. benim zaten en son istedgm sey ayrilmak, onun en son istedgi sey benle olmak olnca ne kadar cabalasamda 1 adim ilerleyemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 oo o zaman çok büyük bi halt ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sorma :( 20 yılda yaptgm en büyük hatayi yaptm.. en kötusu de.. insan pisman da olsa.. aklıa basnda da olsa. hatasindan ders cıkartıp bunu tekrar yapmıcak da olsa.. karsisindakinin guvenini tazeleyemiyor.. söyle bir girse kafamin icine görse diyorum hep olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 vaniLLe said: hay senin günes alerjisi gibi ebeni. kasintidan ölüyorum. ne kadar tirt sey varsa beni bulur arkadas. hayir krem sürmeden cikan kafama da... 50 faktör... napcam ben bu yaz, yazdan sogutuosunuz adami resmen. zaten beynim de kazan gibi oldu, bugün cetonlar düsemiyo bile. Ben de bembeyazım niye alerjim yok yeao :/ Çok kolay bronzlaşıyorum üstelik asdf. Çok yoruldum bugün lan. Yine her yeri gezdim 2 tane bluz aldım geldim meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Of günlük az önce çok canım sıkıldı. İki gündür evde kalmıyordum karnım acıktı bir yengen yapayım iyisi mi dedim. Baktım ekmek var gittim kola aldım geldim, tam yapmaya başlicam bi baktım sosis bitmiş. of dolap da bomboş ne yicem lan ben şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar