senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 benim bu senemin ozetiydi yukardaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 internet kablosunu cekin, ise yariyo -.- 45 dkligina cekip calistim ben mesela, mola veriyom. birazdan yine cekcem. internetin fisini cekmek nedir ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abii bi hafta kimse "yazı hazır mı?" demesin, bi sonraki haftaya iş olmasın.. iş-güç-sorumluluk-arayan-soran olmasın. öle dinleneyim. vallahi ne bilgisayara bakıcam, ne bişiye. aptal aptal tavana baksam yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 aga yazı hazır mıdan daha kötü ne var biliyon nu? Sistem duruyo orda şu tarihte şu saatte upload ediceksin etmezsen gg muhaha diye yazı gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 -_-' abi şunu kullanın, kullandırın http://idonethis.com/ bariz vicdan yerine geçiyor. allahın her günü. "bugün ne bok yedin hıyar!" diye mail atıp soruyor. bir de işiyor takvime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Bırak o gitar kalk ders çalış lan! diye enseme tokat atmicaksa bi işe yaramaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vaniLLe said: internet kablosunu cekin, ise yariyo -.- 45 dkligina cekip calistim ben mesela, mola veriyom. birazdan yine cekcem. internetin fisini cekmek nedir ya of. evde internet olmayinca bunalima giriyorum ben, system tray'de o network simgesinde unlem olunca hicbisi yapasim gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ders çalışırken Antalya'yı özlediğimi farkettim canım sıkıldı. Şimdi gidip bi şiş-piyaz yemek vardı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Piyaz sevenler dar gelirli insanlar oluyor ya genelde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Valla gelirini bilmem de, ağzının tadını biliyor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 fasülyeden salata mı olur lan it*. *no ofens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ekmekten pasta oluyor ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 izmiri ozledim evimi ozledim lan yeter lan OHUEE dun aksam bi onceki gece uyumadigim icin uykusuzluktan geberiyodum, basimi koydum bi ara masaya, aninda ruyayi basti beyin aha herif uyudu galiba VER RUYAYI VER diye, boyle izmiri evimi filan gorur gibi oldum. sonra evde kim var lan bu sesler ne diye gozlerimi actim, meger yurtta bilgisayar odasindaymisim COK UZULDUM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 küheylan said: Ekmekten pasta oluyor ama? ekmek bulamayınca oluyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: baymış durumda yarım yamalak oku anlama dön bi daha oku anlama bi daha okumaya çalış ama sıkıntıdan sadece nete bak, anlama nete bakarken oku anlama ya akşama yazıp yollamam lazım hadi son bi gayret de saate bak akşam olduğunu gör okumayı bırak al lan kırdın it Bunu dun yasadim deadline`a 3 saat kala basardim mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Sana bir piyaz borcum olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 senko said: vaniLLe said: internet kablosunu cekin, ise yariyo -.- 45 dkligina cekip calistim ben mesela, mola veriyom. birazdan yine cekcem. internetin fisini cekmek nedir ya of. evde internet olmayinca bunalima giriyorum ben, system tray'de o network simgesinde unlem olunca hicbisi yapasim gelmiyor... bana da oluyo bu. eğer internet yoksa işim olmasa bile internette strese giriyorum. hiç bişi yapamiyorum filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 sen mutlu ol yeter piyaz köpeğin olsun (8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ateşim var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 If I lay here, If I just lay hereeeee Would you lie with me and just forget the wooorld? sen çok güzelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ağzıma sıçramak istiyorum ya yine herşeyi son ana bırakan kafamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 keşke bilgileri beynimize yüklesek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 barbut hon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 giriliyosa 1 oyun atarım. yarına database sınavım var gerçi ama sıkıldı acnım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar