Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 8de kalktim. Bi bolum hauz izledim bole bolum bittigi saniyede elektrik gitti 9da. Neyse ders calistim 1e kadar iyi oldu cokta guzel oldu. Fakat hala yok elektrik. Arada geliyo kalkip bilgisayarin tusuna bastiim anda geri gidiyo. Araslik cok zor bi zanaat ya. 3 kere oldu bu. 3 kere elektrik geldi. Kalktim bilgisayari actiim anda elektrik gitti zarp diye. Budur. Fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kebap yemeye gittik sonrada rokoko ama kendimi kotu hissetmiyorum, bugun spor aksama da calisma std rutine devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Günlük feci kapattı lan hava ürkütücü resmen gece oldu, yayın gitti :( derken yağmur başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Günlük, Kırpart'a staj başvurum kabul ediliyor derken edilmiyor galiba çok kritikte şu an hay sıçayım yapmayacağım staj falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Finalleri Haziran'ın ortasına atmak nasıl bir mantıktır ya. Askerlik için Ağustos dönemine yetişmek için bi yerlerini yırt işin yoksa. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kar yağsın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ekmek keseyim derken kendimi kestim sağlık ocağına koşturdum iğne iplikleri yokmuş oradan hastaneye koşturdum dikiş attılar. Façam var artık http://hardtosayoutloud.files.wordpress.com/2011/05/me-gusta-jpg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 HAKETMİŞSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 O son ekmeği kesmicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bi bıçık saat uyuyayım dedim kalkınca boğazım daha kötü oldu. Çorba içicem şimdi ılınsın diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 saldırın stalker ekibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ardeth said: max planck school on mathematics in the sciences'dan kabul geldi ben de sayılarla uğraşmaya devam devam sdf saygılar max planck abiye aha burdan da kabul geldi http://www.sissa.it/mp/courses/teaching.php şimdi kafa karıştı iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 planck'ın sitesi daha iyi... o_o evet. ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 finlandiyaya erasmus işim oldu sonunda BA DUM TIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dasaaa said: planck'ın sitesi daha iyi... o_o evet. ._. öyle karar vercem galiba gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 oh ne güzel, adama teklif yagiyo ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bugün hayvanlar gibi yedim günlük. ne kadar çok yersem kendimle o kadar gurur duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 vaniLLe said: oh ne güzel, adama teklif yagiyo ^_^ e ben teklif ediyorum ama cevap vermiyorsun... T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sorun sende degil bende dasaaa... U_U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ya kabul yanında çok da red aldım mesela harvarddan sdf ama amerikaya gitmeye de çok niyetli değildim kafamı karıştıracak kadar iyi bir kabul gelmemesi iyi oldu oralardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sen kusursuzsun ama çok alçak gönüllüsün (^∇^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 küstah oldugunuz kadar cok sekersiniz de kücük bey <3_<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ( ̄ー ̄) BANA ÇOK ŞEKERSİN DEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 şşşş noluyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dasaaa said: ( ̄ー ̄ ) BANA ÇOK ŞEKERSİN DEDİ COK TATLISING ÜBERSIIIN SEKERCI MI BABAN SENIIIN?^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar