Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Kadının bacağı kopmuş dizinden kesmişler dikememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Cidden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Çok yazık ya. Nasıl değişebiliyo insanların hayatı bi günde. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Uyanıyosun arabana biniyosun işe gitmek için yola çıkıyosun herşey yolunda hava güzel neşen yerinde bi ses duyuyosun patlama sesi sonrası yok zaten, gözünü açıyosun hastanedesin tek bacağın yok.. Cidden zor be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Gümbük, Anneme damla sakızlı muhallebi yaptırdıydım öğlen. Şimdi 5 tane çileği de blenderdan geçirip üstüne döktüm yiyorum. Çok güzel oldu en mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Geçen cuma vermem gereken projeyi bugün götürdüm. Bölüm başkan yardımcısı olan hocam, yüzüme bile bakmadan tamam oraya koy dedi çok mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bu gün 8 sayfa daha yazarsam yarın arabamı alabilirim gidip nım nım nım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 arabanın modeli neydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 origami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 audi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 neydi a3 mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 a5ten aşağı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 a7'dir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yok ya büyük araba sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 a1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 r8'mis arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Evde otrivine var diye eczaneden almadım. Bitti şimdi. Bütün gece burnum tıkalı kalırsa sabaha çıkamam ben sdfdsf. Ya amma masraflı karı oldum ben ya. Gözlerim için göz damlası da almam lazım bak. Haftalık falan kalmadı bende ilaçlara para vermekten sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 mesir macunu ye sen. bi de erik peksimeti. yurdum doğal ilacı bunlar. burnuna da keçi boynuzu tozu çektin miydi.. doğru alice harikalar diyarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Audi TT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Otrivine hayat kurtarır ya. Ama çok da feci zararları var. Ben burnum tıkansa direk iptal olan bi adamım. Sınavda burnum tıkansa bırakır çıkarım o derece kötü oluyorum. Bi ara sinüzit nöbetim ve sonrasında uzun bi süre otrivin kullanmıştım burun salgılamam normale dönene kadar. 1-2 gün sonra burnum durduk yere kanamaya başladı ve bu durum yaklaşık 1 hafta kadar devam etti. Doktora gidip muayene olunca "kanka sen burun damarlarının içine sıçmışsın" gibi bişey dedi, otrivin kullandım bu şekilde vs vs diye anlatınca ağzıma sıçtı adam. 1 haftadan fazla kullanmamak lazım. İliadin falan daha soft bi ilaç mesela, onu deneyebilirsin. Tabi bunları niye anlattım bilmiyorum sdfg Evde papatya varsa kaynat buharını çek, o da çok iyi açar, akıtır burnunu. Vicks varsa yine buharı denenebilir, ama en güzeli; http://www.farmacep.com/img/200/buguseptil.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Hiç bişey yok evde. 3 gün kullanıp 1 gün ara vermek gerekiyo otrivinde. Yarın sabah alıcam artık sabaha çıkarsam. Kaynar suya bi kaç damla china oil damlatıp buharıyla burnumu açmaya çalışıyodum ama o da bitmiş ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi buğuseptil yerine çin yağı kullanın da reçine ile uğraşmayın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ay şimdi onu yazdım kız dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Abi reçine sıkıntısı olmadı bende ya, herkes ondan dert yanmış ama ben hemen temizledim. Bilmiyorum neden ama, sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar