Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uyanıyosun arabana biniyosun işe gitmek için yola çıkıyosun herşey yolunda hava güzel neşen yerinde bi ses duyuyosun patlama sesi sonrası yok zaten, gözünü açıyosun hastanedesin tek bacağın yok..

Cidden zor be..
Mesaj tarihi:
Gümbük,
Anneme damla sakızlı muhallebi yaptırdıydım öğlen. Şimdi 5 tane çileği de blenderdan geçirip üstüne döktüm yiyorum. Çok güzel oldu en mutluyum.
Mesaj tarihi:
Evde otrivine var diye eczaneden almadım. Bitti şimdi. Bütün gece burnum tıkalı kalırsa sabaha çıkamam ben sdfdsf.

Ya amma masraflı karı oldum ben ya. Gözlerim için göz damlası da almam lazım bak. Haftalık falan kalmadı bende ilaçlara para vermekten sdfg.
Mesaj tarihi:
Otrivine hayat kurtarır ya.

Ama çok da feci zararları var. Ben burnum tıkansa direk iptal olan bi adamım. Sınavda burnum tıkansa bırakır çıkarım o derece kötü oluyorum. Bi ara sinüzit nöbetim ve sonrasında uzun bi süre otrivin kullanmıştım burun salgılamam normale dönene kadar. 1-2 gün sonra burnum durduk yere kanamaya başladı ve bu durum yaklaşık 1 hafta kadar devam etti.

Doktora gidip muayene olunca "kanka sen burun damarlarının içine sıçmışsın" gibi bişey dedi, otrivin kullandım bu şekilde vs vs diye anlatınca ağzıma sıçtı adam.

1 haftadan fazla kullanmamak lazım. İliadin falan daha soft bi ilaç mesela, onu deneyebilirsin.

Tabi bunları niye anlattım bilmiyorum sdfg

Evde papatya varsa kaynat buharını çek, o da çok iyi açar, akıtır burnunu. Vicks varsa yine buharı denenebilir, ama en güzeli;

http://www.farmacep.com/img/200/buguseptil.jpg
Mesaj tarihi:
Hiç bişey yok evde.
3 gün kullanıp 1 gün ara vermek gerekiyo otrivinde. Yarın sabah alıcam artık sabaha çıkarsam.

Kaynar suya bi kaç damla china oil damlatıp buharıyla burnumu açmaya çalışıyodum ama o da bitmiş ühühü
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...