senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ahah sakin :) su projeyi bi sag saglim teslim edelim de sonra soz cikmayacam warbandten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 günnük bi ara domates fotosu çekmekten gözümü kapadığımda domateslere odaklanıyodum. öeh. acaip yoruldum ama ya serada foto çekmek zor işmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Son 3 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 napae said: Yanıyorum ateşten lan. Alah alah. Geçmiş olsun Naz. Havalar boktan. Aldanma havalara. 2 gün yatıp, tamam iyileştim diyerek ince mince giyinip çıkma. Daha beter hasta olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 dasaaa said: moncici said: yav balkona yumurtlayan güvercinin yavrusu oldu. ama şerefsiz kargalar üşüştü şimdi başına. mutfakta nöbet tutuyorum ama çıkmam lazım evden. ne yapsam bilemedim bişey olur mu acaba. gözleri kan çanağı olmuş bi de güvercinin yavrıım abi kaç günde yumurtadan çıkıyorlar? benim de kullanmadığımız bi evde aynı durum başıma geldi. balkonu kapattıracaktım. baktım yuva+2yumurta+güvercin teyze... dedim lan yumurtadan çıksın, uçsun da öyle hallederim. kaç günde uçacak hale gelir ki acaba? "yuvaya dokunursan, kokun sinerse yumurtasını kırar anne güvercin!" dediler. valla balkonu bile duru su ile yıkayıp kaçtım işte. sdfsdfsdf 15-20 gün arası yumurtadan çıkıyolar. bana da öyle dediler hiç dokunmadım arada yemek falan verdim. zaten gece anne nöbet tutuyo sabah baba galiba. 2 tane farklı büyük güvercin var yani çok acayip. uçma sürelerini bilmiyorum valla daha 3 gün oldu ufacıklar. 2-3 ay falan diyorlar ama. tiplere bak ama ya eheh http://i51.tinypic.com/2dbs3ux.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 cetintas said: napae said: Yanıyorum ateşten lan. Alah alah. Geçmiş olsun Naz. Havalar boktan. Aldanma havalara. 2 gün yatıp, tamam iyileştim diyerek ince mince giyinip çıkma. Daha beter hasta olursun. Ben onu yaptım zatürre oldum aman ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 2-3ay mı! ULAN BEN BALKONU KAPATTIRACAM EVDE TADİLAT YAPACAM! çığşşşarı desem anlamazlar di mi? çocuunu al da git desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 az önce sirket müdürü aradı. baps daha tecrübeli elemana ihtiyacımız var o yüzden isine son verduk dedu. calıstıgın günler icin ödemeni almak icin bekliyoruz dedu. ben de tmm reyz dedim. saglık olsun günlük,hayırlısı.neyse ben cumaya kacıyorum.bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 daha login olup teklifi kabul edemiyorum nasıl master yapıcam ben belli değil. ayrıca 2 aydır baya iyiyim lan gurur duyuyorum kendimle :) yihue günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 vivavale said: az önce sirket müdürü aradı. baps daha tecrübeli elemana ihtiyacımız var o yüzden isine son verduk dedu. calıstıgın günler icin ödemeni almak icin bekliyoruz dedu. ben de tmm reyz dedim. saglık olsun günlük,hayırlısı.neyse ben cumaya kacıyorum.bb Boşver hacıt, hayırısı neyse o olsun.. Belçikaya gidiyor bizimkisi kına için, tek kaldım neredeyse lan pazartesi salı falan.. WTB ucuz iş gücü O_o fede nerdesin koş bakayım. edikler: yımışattım accık O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 napae said: Yanıyorum ateşten lan. Alah alah. atestenmi eminmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Evet, senin aşkının ateşinden yanıyorum Orçun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 fakyeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 senko said: OHSS yarinki ders iptal lan sevindim walla ehue... ZAAA ogleden sonraki sinavda iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 neler oldu öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 @wastryx thanks bro günlük kızartma üzerine aldıgım yogurt sarımsaklıymıs.uzun zaman sonra sarımsak yedim ve HOLOSKO dierek geziyorummm. HOLOSKOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 vivavale said: az önce sirket müdürü aradı. baps daha tecrübeli elemana ihtiyacımız var o yüzden isine son verduk dedu. calıstıgın günler icin ödemeni almak icin bekliyoruz dedu. ben de tmm reyz dedim. saglık olsun günlük,hayırlısı.neyse ben cumaya kacıyorum.bb içimi kararttın pzt ilk işime başlıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kafayı yicem evim 2 gündür lavanta kokuyo aspiratörden geliyor galiba öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Günlük her şeyin on numara gitsin, saçmasalak sebeplerin olsun sadece ayrılmaya, genel olarak huzurlu ve rahat bir ilişkin olsun. Sonra çat diye gitsin. 2 ay sürdü bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 dEaThMooN said: vivavale said: az önce sirket müdürü aradı. baps daha tecrübeli elemana ihtiyacımız var o yüzden isine son verduk dedu. calıstıgın günler icin ödemeni almak icin bekliyoruz dedu. ben de tmm reyz dedim. saglık olsun günlük,hayırlısı.neyse ben cumaya kacıyorum.bb içimi kararttın pzt ilk işime başlıcam.. abi özür dilerim de,hazırlıklı ol sen de.hayırlısı tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 abi okulun mail adresini daha büyük bi mail sağlayıcıya yönlendirmiştim ilk girdiğimde. oradan da işte "bunu buraya al, bunu bunu bu foldera al. bunları depola. ben bakmam" diye kullanıyordum. arada açıp silyorum işte. çok güzel 2 konferans varmış yahu. kaçırmışım :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 30u olsun artık of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 artık düşünemeyecek kadar gürültülü oldu be. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Günlük cidden berbat bi hafta geçiriyorum. Hiç bir şey yolunda gitmiyor. Hep bir sorun, hep bir hayal kırıklığı. Yeter olm artık. Şu hafta geçsin gitsin düzelir işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Günlük, mukavemet 2 vizesinden 84 aldım. Mekanik dalında yüksek lisans mı yapsam lan. Benim mukavemet 1 ve statik notlarım da imbaydı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar