barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 o diil de ben de çoooook uzun süre sonra bi kızdan hoşlandım bugün. asansöre bincekti hızlı adımlarla yetiştim sınav çıkışı. nasıldı soınav filan diye muhabbet açtım da o sırada kıza bakmaya utandım sfds. asansör düğmelerini inceledim. asansörden inince de etrafı inceledim. sonra da kantine kaçtım. resmen liseli gibiydim bugün. ama uzun süredir olmuyodu böle. değişik geldi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 düğünlerde oynama tutorialı lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Nil, hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 şaka yaptım anlatacak bişeyim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 fede said: problem officer? fixed.mehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 barbu said: resmen liseli gibiydim bugün. socially awkward barbut http://24.media.tumblr.com/tumblr_l670fesxQ01qcqorzo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 abi ne iş.. sabah arkadaş oturdu bilgisayara. 1saat falan. expstart, explorer paso error veriyor. al kırdın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 aquila said: barbu said: resmen liseli gibiydim bugün. socially awkward barbut http://24.media.tumblr.com/tumblr_l670fesxQ01qcqorzo1_500.jpg ahahaha ben... bi de asansorden inerken asansordeki kisiye iyi gunler diyim mi demiyim mi dilemma'si var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben de öyleyim ya adamla ortak bişey yapıyoruz bi aracı paylaşıyoruz ayıp olur ama desem de garip olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bide asansor kalabaliksa ne yapcagini sasiriyor insan, nereye bakicaksin... tavana baksan olmaz, onune baksan bi adamla, kadinla yuz yuze geliyorsun, ona devamli bakmak olmaz, yere baksan ne kadar sure yere bakicaksin, ya 8kat cikiyorsan. 8kat boyunca yere mi bakicaksin... bos bir aci bulucam da oraya bakicam diye helak ediyorum asansorde kendimi sdsfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bence direk suratlarına korkutucu küçük bakışlar at http://www.pajiba.com/assets_c/2009/10/l354636f30000_1_32234-thumb-350x262-5338.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben aynası varsa saçımı başımı düzeltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 I WILL EAT YOUR BABIES BITCH! de diyim mi... belki damak tatlarimiz uygun cikar, bi elektriklenme olur sevisiriz asansorde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 senko kaç günde bir dışarı çıkyosun? sdf edit: hepsi öyleymiş ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ahassd imkansız mı hayır, mümkün. korpö düöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 senko said: bide asansor kalabaliksa ne yapcagini sasiriyor insan, nereye bakicaksin... tavana baksan olmaz, onune baksan bi adamla, kadinla yuz yuze geliyorsun, ona devamli bakmak olmaz, yere baksan ne kadar sure yere bakicaksin, ya 8kat cikiyorsan. 8kat boyunca yere mi bakicaksin... bos bir aci bulucam da oraya bakicam diye helak ediyorum asansorde kendimi sdsfdsdf aynen ya. kimseyi tanımadığın kalabalık asansör.. bayağı kabus bişi. az tanıdık birisi olursa anında sohbete giriyorum ki ben değil millet awkward duruma düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bana şey oluyodu almanyada okuldayken asansöre 3-5 tane alamancı biniyo mesela aralarında konuşuyolar benim anlamadıgımu düşünerek bi kere biri laf attı bi sorun mu var bilae dedim aa selam ya enşuldigüng dedi (belki ben biraz daha yumuşak bir dille demişimdir :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bir de düşünürken suratım bayağı psikopat bi hal alıyor. camdan bakıyorum -araçların herhangi birinde, otobüs, kamyon, jip, bip- mesela. boşluğa bakarken baktığım yerden geçen "nooluyo lan!" bakışı atıyor. ben de "bişi yok olm düşünüyordum" bakışı atmak için gergin duran kaşları indiriyorum. geçen de "ok problem yok" bakışı atıyor ben de "yürrü lan toprağım" bakışı atıyorum o da "küfür mü etti ki?" bakışı ile düşünceli halde yürürken düşünceli düşünceli baktığı doğrultudan geçen başka bi adam kıllanıp "nooluyo lan!" bakışı atıyor buna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bella said: senko kaç günde bir dışarı çıkyosun? sdf edit: hepsi öyleymiş ya haha sen nasil davraniyorsun asansorde? cok kalabalik mesela, nereye bakarsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 o kadın olm. yanındaki kadının doğrudan memelerine baksa bile problem olmuyor onlarda. sıkıyosa sen bak da görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ahah dogru memelere direk bakabiliyor onlar oysa biz nereye baksakta memelere bakiyormus gibi gozukmesek diye kastiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 senko said: bide asansor kalabaliksa ne yapcagini sasiriyor insan, nereye bakicaksin... tavana baksan olmaz, onune baksan bi adamla, kadinla yuz yuze geliyorsun, ona devamli bakmak olmaz, yere baksan ne kadar sure yere bakicaksin, ya 8kat cikiyorsan. 8kat boyunca yere mi bakicaksin... bos bir aci bulucam da oraya bakicam diye helak ediyorum asansorde kendimi sdsfdsdf Hangi katta olduğuna bak, kapı her açıldığında uzak koridorda dışarda birisi varsa o hey! derkene elini selam verircesine kaldır. Millet sana bakarken de gülümseyerek tek tek gözlerinin içine bakarken hafifçe başını salla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 senko said: ahah dogru memelere direk bakabiliyor onlar oysa biz nereye baksakta memelere bakiyormus gibi gozukmesek diye kastiriyoruz. a şaka bi yana nereye bakarsan bak "abi şimdi elemanı rahatsız etmeyelim" durumu oluyor. mal gibi "bana mı bakıyor bu?" düşüncesi oluşmasın diye kasmak güç bişi. kolormatikk gözlüklerde asansöre girince otomatik kararma fonksiyonu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben yürüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bide bazen bizim okulun asansoru oyle bir doluyor ki, karsindaki ile bir karis mesafe kaliyor. oyle bir durumda kafayi da oynatamiyorsun cok, erkek gelince yapcak bisi olmadigi icin sakallarini inceliyorum genelde ama kiz gelince sikinti basliyor, lan bu okuz bana mi bakiyor intivasi yaratmamak icin cok ugrasmak gerekiyor, direk yuzune bakilmiyor, memeye zaten bakis atamiyorsun, e ne kaldi, spesifik bir yere bakiyim diyorum kulakmemesi mesela, o da bir yere kadar. o yuzden artik genelde servis asansorunu kullaniyorum sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar