cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 vanille sen de bana gel kahve falı falan bakalım sdghjkl desperate off=/
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 günlük anneler günü hediyeleri alayim dedim. ama hediye bulamıyorum. acil bana fikir verin.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 [b]GÜNLÜK LAN CUMARTESİ VE HAVA ÇOK GÜZEL, ÇOK SEVİNÇLİYİM.[/b]
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cerebralis said: gidin başka yerde kur yapın ben çok mutsuzum bugün niyeyse=( vaniLLe said: ben de. ;( cerebralis said: vanille sen de bana gel kahve falı falan bakalım sdghjkl desperate off=/ komikmi ?
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 dasperate diyoruz komik mi diyo adam!
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben cumartesi çalışıyorum laf ediyomuyum ? sabah 7 buçukta kalktım diye mızmızlanıyomuyum ? susun gidin yemek yapın.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Harbiden muhteşem bir gün bugün İstanbul'da... Sıkılmayın koçlar, sıkıntı sebebiniz çok büyük ihtimal bu güzelim havada çalışmak zorunda olduğunuz finaller ya da üniversite sınavlarıdır. Ya da dışarıda gezip tozmak isteğinize mani başka bir durumunuz vardır. Allah hastalık ve başka bir dert vermesin gençler. Yoksa Dartanyan'ın dediği gibi şahane bir hava var. Hele bir de İstanbul'Daysanız, atlayın gidin Ortaköy'üme, Moda'ma ve hatta vapura atlayın gidin Adalar'ıma. Lan böyle memleket yok kardeşlerim. Memleketin içinde bulunduğu tüm yavşaklığa rağmen, başımızdakilerin tüm can sıkıcı hareketlerine rağmen, yine de umut doluyum gelecekten, gençlikten, ülkemden yana...
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 benim bey çok asabi akşamdan yapıyorum yemeğimi!
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Dartanyan, bu Trasty kim yahu? 400 milyon Dolar falan?!
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 gerçek değil o çetin adam rüyasını anlattı sadece 400 milyon ciro diye
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cerebralis said: benim bey çok asabi akşamdan yapıyorum yemeğimi! beyin haklı. görevin senin yemek yapmak.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kermit said: gerçek değil o çetin adam rüyasını anlattı sadece 400 milyon ciro diye İyi rüyaymış yahu, 400 milyon ciro demek en az 100 milyon Dolar kar demek. 10 sene de parayı da işletse, bu arada mal-mülk de alsa, şansı da yaver gitse ve elinden, ayağından, bir tarafından cemaat veya masonlar da tutsa o para olur 5 milyar Dolar... Vay be... cerebrails, helal valla eşinden bu kadar çok çekinen hatun artık kalmadı memlekette diye düşünüyordum. Yanılmışım.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Hadi canım, ciddi misin Gökalp? İnanmam, kafa bulmayın benimle yahu?!
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 valla ben eve gelmeden suyu hazırlıyorum ayaklarını yıkıyım diye.işim ne! daha yemek demeden kuruyorum çilingiri.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kızları dövmek çözüm hatta bazen burnuna yumruk atıp burnundan akan kanı ağzına akıtacaksın yada saçını tutup yolacaksın eline gelcek of
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cetintas said: Hadi canım, ciddi misin Gökalp? İnanmam, kafa bulmayın benimle yahu?! e öyle ama dövdüğün zaman mahkemeye vermiyosa seni çözümdür eğitmek için. mahkemeye veriyosada gitsin napalım yani kızmı yok bize
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Len gidin, ben de ciddiye aldım, ciddi ciddi yazıyorum, maytap geçmeyin, ayıp oluyor. B)-
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sevdiğimizden yapıyoz ya çetin kırılma ha
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ahaha estafurullah çetin abi haddimize mi.latife diyelim maytaptan ziyade:D
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kermit said: kızları dövmek çözüm hatta bazen burnuna yumruk atıp burnundan akan kanı ağzına akıtacaksın yada saçını tutup yolacaksın eline gelcek of yetmez, kızgın şişle sırtında XOX oyna, sonra tırnaklarını söküp 3 gün aç bırak, daha etkili olur hatta ve hatta 2 tanesini taksim meydanında sallandır ki, bak bakalım bi daha yapıyolar mı. dimi kermit
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ya gençler, kadın dövmek-mövmek, şakası bile benim içimi kaldırıyor. Harbiden de kadına el kaldırmayı ve kaldırılmasını asla kabul edemem. Ayrıca çok gördüm, zamane kızları-kadınları da bir değişik. Bazıları Kurtlar Vadisi'nden Memati'yi örnek almışlar kendilerine. Kaç kez şahit oldum, erkek arkadaşı-kocası sesini yükseltmeye çekiniyor, kız-kadın çocuğun-adamın üzerine üzerine eğiliyor, küfürlü-müfürlü konuşuyor. Buna da karşıyım kardeşim. Kadın dediğin çiçek gibidir, sadece dalında koklamak için hafifçe eğilip kendine çekersin, öpersin koklarsın, yoksa öyle boyun uzatan, erkeğine diklenen ve hatta el kaldıran kadın da en az kadınına el kadıran erkek kadar iğrenç ve iticidir.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 popeye's kfc'yi ezer arby's burgerkingi ezer
Öne çıkan mesajlar