Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ben sahile gidince, böyle bostancı'ya caddebostan'a falan mutlu oluyorum günlük bugün hava da çok güzeldi yihuea! bu yüzden ankara ölüm gibi orda nası yaşıyolar ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 napae said: MMMMMMMMMMMMMAAAANTIIIIIIIII aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaynennn AHAHHAA:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ben biraz önce ne hayaller kurdugum, ugruna firinlari 200'lere actigim, omnomnoooommmmmm cektigim efsane pizzami tepe taklak yere yapistirmayi basardim ;( sonra OSAMA ICIN yaptigim helva tasti. bütün ocak batti. cok sinirliyim. ne igrenc bi gün. ders calismicam bugün de bana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yemek yiyememen ders çalışmama sebebi olamaz küçük hanım! doğru ders başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ahah ama olmaz! somalide cocuklar ac kaliyo ben gidiyom yere düstü die pizzayi cöpe atiyorum!!!! bu vicdan azabiyla ders calisamam (konu bahane üretmek olunca, cok pis üretirim. kacari yok!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ben ders çalışmamak için tırnak kesiyordum bak çok eğlencelidir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 tirnaklarimi kesmem. bir hanfendinin güzel tirnaklari olmali. bakkal ciragi gibi dolasilir mi lan! yok bugün yarim saat matematik calistim 1 saat daha calisirim ben yea. yarindan itibaren öküz gibi caliscam zaten =( (en meshur bahanem.) (neese ya en azindan farkindayim, döte gelince BILIODUM diyebilicem. cok koymaz =() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 helva nası taşar ya sütü mü taşırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 vaniLLe said: ben biraz önce ne hayaller kurdugum, ugruna firinlari 200'lere actigim, omnomnoooommmmmm cektigim efsane pizzami tepe taklak yere yapistirmayi basardim ;( sonra OSAMA ICIN yaptigim helva tasti. bütün ocak batti. cok sinirliyim. ne igrenc bi gün. ders calismicam bugün de bana ne. vay beceriksiz. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 @mr_hand: hayir, degilim =( beceri tamam da sakarligim tutuo bazen. lanet olsun. moncici said: helva nası taşar ya sütü mü taşırdın kizgin seyin üstüne su-süt-sekerden olusan serbeti dökünce tasiverdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 o değil de koşmaya gidecektim güya ama 2 tabak tepeleme mantı yedim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bağa helva vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ye dasaaa'm ye. yamuk oldu dasaaaam demek, gercek adin ne dasaaa hakkaten! sana isminle hitap etmek istiyorummmffs. taam ya. gidip bisiler yapiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ben çıkayım aradan dsagfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 @dasaaa http://img01.imgsinemalar.com/images/ss_buyuk/7047/Notre-Damein-Kamburu1939_6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 aşçılık belgem var ve kimsenin tam olarak anlayamadığı espriler yapıyorum hahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mr_Hand said: troll -.- cok münasip duygular besliyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Günlük, günlüek ağzına edeyim abi gibi ben senin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 almancam siyaset konuşmak için yeterli değil. usame ameriganın oyunu deyiverdim bi an, halbuki yakalanması çok sürdü, bence çok önceden yakalanmıştı da saklıyolardı demek istemiştim. wie bitte'ler, sori ler havada uçuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 dfsdfjdsfsda almanlarla politika tartisamiyorum, sinir ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Uçaktan indiğim gibi gidip deniz börülcesi ve kalkana saldırdım. Sonra eve geldim hemmen türk kahvemi yaptım. Şimdi de beyaz peynirimi yiyeceğim. Ben bu ülkenin, bu şehrin gözünü seveyim. Minibüs seslerini bile özlemişim ulan yine! Of bir de şımarıklığını yaladığımın kedisi tabii, mırmırmır geldi yine yatağımda uyudu^^ Dün heyecandan hava alanında başkasının valizini alıp çıkmışım bir de asdfergh. Geri götürdüğümde kadın bekliyordu orda zavallı. AY ÇOK MUTLUYUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 curse mark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 said: Dün heyecandan hava alanında başkasının valizini alıp çıkmışım bir de asdfergh. Geri götürdüğümde kadın bekliyordu orda zavallı. ahahaha hosgeldin =P ya da hosgittin aman 5 dk icinde hazirlanip otobüse kosmam lazim, rahatligima kafam girsin. iyice miskinlestik ya! dersten sonra kütüphane gogo. cu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 alamanca sunumum var, ne dicem hakkimda hicbifikrim yok uber alles bi emprovizasyon performansi bekliyorum kendimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar