Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben sahile gidince, böyle bostancı'ya caddebostan'a falan mutlu oluyorum günlük bugün hava da çok güzeldi yihuea!

bu yüzden ankara ölüm gibi orda nası yaşıyolar ya sdf
Mesaj tarihi:
ben biraz önce ne hayaller kurdugum, ugruna firinlari 200'lere actigim, omnomnoooommmmmm cektigim efsane pizzami tepe taklak yere yapistirmayi basardim ;(

sonra OSAMA ICIN yaptigim helva tasti. bütün ocak batti.
cok sinirliyim. ne igrenc bi gün.
ders calismicam bugün de bana ne.
Mesaj tarihi:
ahah
ama olmaz!
somalide cocuklar ac kaliyo ben gidiyom yere düstü die pizzayi cöpe atiyorum!!!! bu vicdan azabiyla ders calisamam (konu bahane üretmek olunca, cok pis üretirim. kacari yok!)
Mesaj tarihi:
tirnaklarimi kesmem. bir hanfendinin güzel tirnaklari olmali.
bakkal ciragi gibi dolasilir mi lan!

yok bugün yarim saat matematik calistim 1 saat daha calisirim ben yea.
yarindan itibaren öküz gibi caliscam zaten =(
(en meshur bahanem.)
(neese ya en azindan farkindayim, döte gelince BILIODUM diyebilicem. cok koymaz =()
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

ben biraz önce ne hayaller kurdugum, ugruna firinlari 200'lere actigim, omnomnoooommmmmm cektigim efsane pizzami tepe taklak yere yapistirmayi basardim ;(

sonra OSAMA ICIN yaptigim helva tasti. bütün ocak batti.
cok sinirliyim. ne igrenc bi gün.
ders calismicam bugün de bana ne.

vay beceriksiz. =P
Mesaj tarihi:
@mr_hand: hayir, degilim =( beceri tamam da sakarligim tutuo bazen. lanet olsun.
moncici said:

helva nası taşar ya
sütü mü taşırdın

kizgin seyin üstüne su-süt-sekerden olusan serbeti dökünce tasiverdi.
Mesaj tarihi:
almancam siyaset konuşmak için yeterli değil. usame ameriganın oyunu deyiverdim bi an, halbuki yakalanması çok sürdü, bence çok önceden yakalanmıştı da saklıyolardı demek istemiştim. wie bitte'ler, sori ler havada uçuştu.
Mesaj tarihi:
Uçaktan indiğim gibi gidip deniz börülcesi ve kalkana saldırdım. Sonra eve geldim hemmen türk kahvemi yaptım. Şimdi de beyaz peynirimi yiyeceğim. Ben bu ülkenin, bu şehrin gözünü seveyim. Minibüs seslerini bile özlemişim ulan yine!

Of bir de şımarıklığını yaladığımın kedisi tabii, mırmırmır geldi yine yatağımda uyudu^^

Dün heyecandan hava alanında başkasının valizini alıp çıkmışım bir de asdfergh. Geri götürdüğümde kadın bekliyordu orda zavallı.

AY ÇOK MUTLUYUM!
Mesaj tarihi:
said:
Dün heyecandan hava alanında başkasının valizini alıp çıkmışım bir de asdfergh. Geri götürdüğümde kadın bekliyordu orda zavallı.

ahahaha
hosgeldin =P ya da hosgittin aman

5 dk icinde hazirlanip otobüse kosmam lazim, rahatligima kafam girsin.
iyice miskinlestik ya!
dersten sonra kütüphane gogo. cu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...