dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 abi saat 20:00gibi gelirken saat 21:45idi şimdi saat 3:30gibi falan geliyor. 1:56. zamanda ileri gittim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amoled Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 günlük çok güzel bir gündü çok mutluyum huzurluyum ben bu kızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Daniel sen nasıl mükemmel bir insansın. tell me where it hurts. sisters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 deldirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 lan buraya bişi yazmak için girmiştim, neydi acaba o hatırlayamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 haftaya men in black 3 cekimi varmis mahallede, sabah 6da ama =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 sfdfg kuzen onun çekim seçmelerine katılmıştı lan. seçilse ne gülerim ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Öf bugün çok fazla işim var ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Hala içim yanıyor günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Günlük renault staj başvurum reddedilmiş Bu 1 sddf İnsan heyecanlanıyor lan ama maili görünce. ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 abi net şekilde öngöremediğim, detayları belirsiz durumları sevmiyorum. ama bu genelde kafadan olaya dalmamı da engellemiyor. başımı belaya sokmam umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bi regina bi riperton dinleyince yamuluyorum. niye böyle günlük ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 DEĞERLENDİRME ADI İLAN TARİHİ SINIF ORTALAMASI SİZİN NOTUNUZ 1.Vize 21/04/2011 92 100 yersiz bi sınav oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 çalışamayım diye gayret sarfedilyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 kesintisiz 10dakika çalışamadım rezillik bu ya abi hâlâ ya.. bildiğin sinir krizi geçiricem birazdan yarım sayfa bişi yazabildim tüm gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 patiden bile istediğim yardımı alamadım :/ çok kararsızım, ne yapsam laptop işini.ilgilenen olursa konu mobil cihazlarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Günlük mühendislik matematiği ağzımıza sıçtı saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Bence ben yemekten sonra 1000 kelime yazarım. Evet yapabilirim bunu. 5e kadar bitirsem sonra da spora giderim. Mis gibi olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 aklımda kalan kız şişman, FB dan bakıyorum ilik gibi. Ne bok yesem bilmiyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 simdi... elimde iki tane kasa var. ikisindeki iyi parcalari birlestirip tek bi kasa haline getirebilir miyim acaba... yoksa iki kasa da gg olur, elde sifir kasa mi kalir ? bence ikincisi daha bi muhtemel. tabi önce parca kiyaslamasi yapcaz falan da filan da... bana akil veren birisi lazim. ama öle birisi olcek ki en mantiksiz hatta RETORIK sorularima bile cevap verebilsin hohoho aman neese ya, biktim cocuk sesinden. yapmicam cocuk falan. 40imda anca. ;) gel de bu seste ders calis, hatta calisama geceye ertelensin, gece de calisama... öbür güne.. böle kisir döngü hep. nefret ediorum düzenimin bozulmasindan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 quantum fizigi calismak bana gore degil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 SeaGle said: Günlük mühendislik matematiği ağzımıza sıçtı saygılar whapap giye suratına meendizlik matenmatiği kitabı çarpıp sana öğretebilirdim genç ceday. yok lan yalan. zor geçtim ben. tensör mensör bişiler verdiler. bi bok anlamadım. işime de yaramadı zaten HİÇ ama stokastik aldım mesela.. abi cennet gibi ders. herkese verilmesi lazım vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Abi herif uygulama namına 1 soru dahi çözmedi, üstüne birde sınavları okuttuğu yar.doç yancısı hakettiğinin yarısını veren bi adam. Sonuç ne olacak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 abuse ediyorum günlüğü bugün. iyice spam'a boğdum ama galiba hayırına çocuklar için yapılacak bi yerin projesini hazırlayacağım iki arada bi derede. =) adamların net bi deprem kodu yok tr gibi. bilgi de yok. kendi kendilerine garip bişiler yapacaklarmış yoksa. bu haftasonu sanırım bi 3-5günlüğüne yokum, olsam anında oturur hallederdim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar