napae Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hayır utku yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 necip ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 şükufe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 benimle ve şükufeyle konuşuyordu naz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 merhaba günlük nasılsın iyimisin ben çok iyiyim şuanda yılda 1 kere oluyor 3-4 saniye sürüyor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Çok üşüdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 günlük nolur şu 2 gün çok çabuk geçsin. hatta bugün geçsin eve gelip 345 saat uyyim. neyse ki hava soğuk, güneşin altında kavrulmıcaz daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 anal seks ne güzeldir.. dersler çatır çatır giriyor.. ödevler de öle öldüm vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ne sıkıcı bi gün ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 :?Günlük ben kafayı yedim güzelim.Artık ben o eski ben değilim.teleyteleyteley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 dasaaa said: anal seks ne güzeldir.. dersler çatır çatır giriyor.. ödevler de öle öldüm vallahiyok yok bu adama bi haller oldu.eski dasaa yı özledik biz./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bihaller olduğu kesin.. yahu ödev ödev ödev ödev bitmiyor.. çıldırıyorum artıkın yapamıyorum da hani.. o kadar uğraşıp koca bi sıfır almak da istemiyorum.. bayağı çizdim kafayı.. 12haziran galiba son. ondan sonra bi haftada düzelirim. ya da berbat gelirse hiç düzelemem.. T_T ay allahım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Yarın 2 sınavım var ama çalışasım yok günlük ilk sınav 65 şimdikinden 90 almam lazım yoksa gene 3 e geçemiyicem 92 lilerle derslere giricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Günlük, beni beklemeden 3.1 nimetlerinden faydalanan kuzen ve kardeşime kafam girsin. Ama az kaldı. 19 Haziran itibariyle ben daha çok faydalanıcam o nimetlerden orası kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Gunluk;iyisiyle, kotusuyle, dramasiyla, orgysiyle 5 aylik erasmusun sonuna geldik.Actim birami odami temizliyorum. Kenardan koseden tren bileti, 3 ay once yaptigim alisverisin fisi falan cıkıyor fena oluyorum. 5 ay degilde sanki cok uzun zamandir burdaymisim gibi geliyor, geri donmeye korkuyorum hafiften. Neden diye sorarsan; dert tasa sorumluluk 0, tek derdin bugun yemekte ne yiyecegim, su alko kapanmadan ickimi alabilcekmiyim, bu aksam ne yapacagiz... Hayat boyle gecmez biliyorum ama cok rahat be. Geri donmeye korkuyorum ama hayata cok ara vermis gibi hissediyorum. Arkadaslarim mezun olmaya calisiyor, askere gidicekler var bu sene, avukatlik staji için yer kovaliyor, benim tek kovaladigim finli kızlar =/ scskib istanbulda gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 erasmus sendromu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Günlük ya bu flörtleşmek falan... unutmuşum. Sdfsd. Eğlenceli ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sevgili idiot, olay mahalinden canli bildiriyorum. kuzenim denicek gavurun evini topluyoruz, tasiniyolar. ve canim cikmis durumda. daha da bitmedi bile. firsattan istifade kactim. aslinda cok is var ama ne yapcagimi kimse sölemiyo pehey. neyse öle iste, ameleligi bir kez daha tatmis olduk lebraaam. bugünkü planlarim suya düsmüs oldu. öbdüm. allleahim sana geliyorum, kurtar beni burdan artik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 günlük , kilo mu aldım acep lan mutlu oldum fgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 günlük mutluyum bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sanırım tırırım attırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kimi tırıyosun arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 yarın okul bitiyor. bitirme sunumu var. en son cuma notlar belli. seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 şaka maka benim de okul bitiyor finallerden sonra. sonra seks (yani kütüphaneye gidip yüksek lisansta çalışmak istediğim konuya başlayacağım sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sina böyle derslerden falan uzaklaşıp, kitap olarak sadece eğlencelik bir roman okuduğun, gün boyunca yatıp yuvarlandığın, zihnini boşalttığın bir yaşam dönemi oluyor mu ömründe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar