Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Finallerimin erken başlaması okulumun da daha erken yaz tatiline girceğinin bi göstergesidir hehehehe 30 mayısta başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Yarıyıl Sonu Sınavları (14 gün) 30 Mayıs 2011 - 12 Haziran 2011 bizim de öyleymiş, vış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Aynı :D Kolay gelsin o halde bize, sana da yarınki sınavında başarılar dilerim.Git çalış dersine lan.Bak son sınav diye cuma günü çalışmadım kötü geçti sınav bitince keşke çalışsaydım dedim. KEŞKE DEMEMEK İÇİN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 KEŞKE DEMEMEK İÇİN kopyaları bi kez daha kontrol edin, anlaşılır yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 eve bi Codex Gigas alalım bence. kenarda böle güzel duracaktır. O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Hepinizin yarn için bana başarılar dilediğiniz duyar gibiyim EVEEETTT aptal televizyon programlarını sunanlar gibi oldum yatıyorum günlük mühendisim olm ben, kendimle yatıyorum, yanlış anlaşılma olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 günlük, üzerinden 4 sene geçmiş. şimdi öyle arkadaşının arkadaşı, sevgilisinin kardeşi falan stalklarken, benden korkusuna yabancı bi isimle facebook accountu açmış. ben şimdi onu eklesem altına eder korkudan. halbuki hiç bi kötü niyetim yok sadece nası olduğunu, neler yaptığını çok merak ettiğimden eklemek istiyorum. ama anlatmak çok zor, mesaj gönderme özelliği de kapalı, direk eklemek de zor.. bir de aynı anda 2 kişiyi idare etmek zorlaştı, ilk defa vicdan yaptığımı hissettim böyle bi konuda. büyüyo muyuz ne oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 aynı anda iki kişi ?off çok kuul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Dusman kafalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sonra kızlar neden manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bizim arkadaş ankara otobanında 4 gördü ne diyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 çocuk gibiyim lan hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ben bi kere 7kocalı hürmüzü değiştirip 7karılı olarak sahneleyelim dedim. sonra 27şubat'ta olaylar oldu bak.. 4 karıya kadara izin varmış galiba. nereden bilebilirdim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Keyfim yerinde ama mutsuzum lan hay fazla alkolün ben, nelere yol açtı hayatımda 2 günde anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 nelere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bazı gömlekler var, ütüleyeceğime anneme kargolasam, annem ütüleyip geri gönderse daha mutlu olurum. Hatta çöpe atmayı bile düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 kuru temizlemeciler utuluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 uyumam lazim uyumuyorum lan. boyle hayatin izdirabini hoppaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 9'da bir firmanın sınavı var. 15.30'da hukuk sınavım var okulda. şu gün bi bitsin mutlu olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 pazartesine koim sana bisey olmasin gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Günlük günaydın hazırım lan sınavlara UUU BEYBİ Bu arada nutellaya abanan adetli kızlar gibi oldum lan, gelip gidip şunu kaşıklıyorum http://www.sarelle.com.tr/images/urunler/bitter.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 her cuma bir daha dönmeyecekmiş gibi ayrılıp, pazartesi o hayal kırıklığını yaşamak çok reröre lan günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Yine bi heyecan bastı beni, bismillak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 jacabo said: pazartesine koim sana bisey olmasin gunluk katılıyorum.haftasonunu da mal gibi geçirdim zaten. oturup ağlayasım var.büyük değişiklikler lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar