aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 nikah masasinaa oturdun iisstteee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bi gün gercekten olcak ve evlencem, o zaman da kimse inanmicak falan mahallenin delisi hesaaaabi akiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 evlenme kan çıkar. benim başıma patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ya vanil bi ara boş bi vaktin olursa benimle de evlenir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 hahaha tabi canim hobi olarak evlenelim, hobi olarak bosaniriz. @bella: niye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 BİR ARKADAŞIM. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 arkadasina kafam :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 hahahah ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 diil ya, hepsi erkek degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 vaniLLe said: tabi canim hobi olarak evlenelim, hobi olarak bosaniriz. erken boşandı diye adı çıkar adamın, maazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ya hobi mobi diye başlarız da bırakmam sanırım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 7,30da kalkmam lazım. yihu! işte muhteşem bi hayat! yaşamdan çok zevk alıyoruz! hayatı dolu dolu yaşıyoruz! bi haftadır ortalama günde 4saat falan uyuyup kalanını dolu geçiyorum. o "dolu dolu yaşama" geyiğini yapıp daha dolu yaşayan arkadaş varsa tebrik edicem en kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 dasaaa said: ya hobi mobi diye başlarız da bırakmam sanırım zaten. gfsdfgsdgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 rakı+peynir+müzeyyen senar afiyet olsun bana sevgili gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Günlük, yarın vizelerim başlıyor AAAAA KİKİKİKİ Ve ilk günden mukavemet + dinamik salı malzeme 2 çarşamba termo Perşembe mühendislik matematiği Cuma sayısal analiz. LAAAAAAAAAAAANNNNNNN Milletin vizeleri bitti, herkes evine gitti. Koca binada ben ve benim gibi 1-2 kişiyle birlikte bekçiler kaldı lan. Günlük SIAAAAAAVVVVV ALAAAAARRRRRMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Uyuyamadım hiç bi yüzümü yıkayım bari dediğimde banyodaki abiden korktum saygılar dedim ki tam onunda aynını yaptığını görünce geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sevgili günlük, ameliyat olmam lazım ama doktor bulma işleri çok sıkıntılı. işin içinde neşterli kanlı sahneler olmasa çok dert etmezdim. ama ediyorum. çok da fena tırsıyorum. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Vespa alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ayakkabi mi adsaddafgdsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Yok asdfwerg. Önce ehliyet almam lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ehliyet yoksa anca ayakkabi ama =D istanbulda motor yapilabilecek en tehlikeli sey heralde bu trafikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ben sadece evden yakına kahve içmeye giderken kullanmayı planlıyorum zaten. Kenardan kenardan yavaaş yavaş giderim bir şey olmaz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Yeni uğurlu sayımı 4 ilan ediyorum bundan sonra sdfhj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sesu said: Ben sadece evden yakına kahve içmeye giderken kullanmayı planlıyorum zaten. Kenardan kenardan yavaaş yavaş giderim bir şey olmaz sdf. bizzat kötü anılarım var ondan söyledim ben de. aman diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar