Bella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 yok abi, şu hayatta artık kimseye güvenmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ben olsam direkt ajitasyon yaparak girerim maile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 internetin kablosunu cikarip mis gibi ders calisiyorum da, yegenlerimin de fisini cekebilsem keske üü üüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 lol girdiğim 3 sınavada arkadaşın notlarıyla çalışmak baya yaradı.anlamadığım 100 sayfadan nasıl çalıştıklarım çıkabiliyor? bakalım nereye kadar devam edicek böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Tamam yaf sıkma canını artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 genel bi hataymış http://www.taisha.org/bbs/redirect.php?tid=1971156&goto=lastpost çinde de birisi ağlıyor şu anda.. orada "en azından henüz reddedilmedin bir de öyle düşün" demişler. status altında -artık neredeyse bu bilemiyorum- still processing yazıyormuş zaten. henüz bişi sonlanmış değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bella said: :( mailı aşağı scrolleyince trollface çıkıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 dasaaa said: genel bi hataymış http://www.taisha.org/bbs/redirect.php?tid=1971156&goto=lastpost çinde de birisi ağlıyor şu anda.. orada "en azından henüz reddedilmedin bir de öyle düşün" demişler. status altında -artık neredeyse bu bilemiyorum- still processing yazıyormuş zaten. henüz bişi sonlanmış değil yani oha çok ilginçsin bunu mu arattın google'da? abi evet henüz reddedilmedim ama çok kötü bi duygu yani. gerçi şuan sinirim bozuk gülüyorum falan ama sabah inanılmaz moralim bozuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 okul adı + şirket adı.. son bi haftaya göre sırala. çok mu şanssızsın yoksa gerçekten genel bi hata mı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ben o çocuğu/kızı anlayabiliyorum şuan. canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 dasaaa said: http://www.taisha.org/bbs/redirect.php?tid=1971156&goto=lastpost çinde de birisi ağlıyor şu anda.. dasaaahahaaahah hakkaten 这么小概率的事件都被我碰到了 bi durum yani geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bella bu cocukla irtibata gecmelisin. sevgi cemberi olusturun beraber, rahatlarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 dünyanın dört bir tarafından mağdurlarla birlikte atarlanın okula. girme şansınız hiçe yaklaşsın ya da giremezseniz atarlanırsınız. biz seçilmiştik aslında ama bizim yerimize hamili kartın yakını girdi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bence bu bi test gelecek tepkiye göre karar verecekler canınız sağolsun falan de böyle alttan al ama o zaman da hım bu bizim okulu çok da fazla istemiyomuş diyebilirler karar senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 st ptersburg'un bildiğimiz st petersburg değil, alaska anchorage petersburg street çıkması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 http://www.sussex.ac.uk/USIS/wcm/photos/people/idcard/250600.jpg marcus williams buymus. dear marcus diye baslayan samimi bi mail at! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 pardon çıkalı eşekler çoğaldı dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 öle dersen hiç iyi bişi olmaz ama, bunu unutma! onu baştan çıkar! dişiliğini kullan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 neden ben neden dünya diye depresyona gir gogog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 OR http://www.youtube.com/watch?v=argCvDpk_KQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Tunalıya gitmek vs gitmemek mhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bella said: :( ohahahahah evlat acısı. allah belasını versin sussex'in. bu ne abi. resmen trollface'lik durum. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 actim thriller'i zombi dansi yaptim, veledler eglensin diye. 5 dakka sonra hepimiz zombi olduk. boynum tutuldu zombi rpsi yapmaktan. fuu cocuk eglendircez die ne hallere düsüyoruz. bu kadar eforu derse harcamam gerekirken... off bütün gece ders calis simdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar