napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Canım Milka Schoko & Keks istedi şimdi, çikolata görünce. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 zaten 4 gündür uzun bi zaman dilimi mutluluk ve güzel gidiyor olması bişeylerin ve şuan patladı teşekkürler model araçlarımın en güzelini kıran insanoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bu arada buraya arby's acilmis lan yarin gidip bi kolestrol patlamasi yasiyim. arby-q vardir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 evet senko saç ıslakken sürüyosun 2 dk bekliyosun sonra duruluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 senko said: yarar heralde abi benimkide kisa zaten kisa derken onler burnuma geliyor iste, upuzun sacim yok olm en fazla 3-4 cm saçtan bahsediyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 duzdur olm o zaten? 3cm saci duzlestirip napcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Eğer ilerde bi kızım olursa ona arp dersleri aldırıcam. Ben çalamadım o çalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yemek dersi aldir bence, sen yapamiyosun bare kizin yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Yapabiliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jElSZFo3XFo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ben piyano öğretcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 en azından parmaklar hızlanır piyano beceremsse starcraftta makro micro takılır o hızla. ekmek parasını düşünüyorum çocuğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 napae said: Yapabiliyorum artık. e yap da yiyek o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bünlük fffuuuu, çok ümitlendiğim yerden red aldım. sdfd bekle ankara geliyorum. moral nası bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 hiç ohh be diyemiyorum gunluk... guzel baslayan gun guzel bitmiyor.. yolunda giden seylerim kısa surede tepe taklak oluyor.. yataga mutlu girmekten korkar oldum günlük acaba sabah moralim bozulcak mi uyaninca diye... sen de çok hata yaptin mi günlük ?...duştugun cukurdan tırnaklarnla duvarlari kaziya kaziya duzluge ulasmaya calstn mi gunluk.. hata yaparken iyi dusun sonclari cok aci veriyor,dikkatli ol gunluk bana benzeme ;) hadi öptüm bu gecede dinledin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bana eli hafif, yirmilik diş çekebilecek, bir de benim nazımı ve kan fobimi çekebilecek diş doktoru lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ahaha iyi olacak hastanın doktoru ayağına gelirmiş. ankaradaysan iletişime geçelim, fakültede kral bi cerrah ayarlarız.protez gerekirse de ben yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 utopia said: bana eli hafif, yirmilik diş çekebilecek, bir de benim nazımı ve kan fobimi çekebilecek diş doktoru lazım. Vereyim mi dişçimin numarasını? Üç yirmiliğimi çekti şu ana kadar. En sonuncusunda BAYA bir operasyon yaptı yine de o kadar ağrımadı. Şeker gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 istanbul ya, ankarada olsam yarına gelmiştim yemin ederim of. şesuyla iletişimdeyim şu an dfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bugun 2 saatlik kaçak uykumda ruya gördüm. mimiydim günlük.roger vardı yüzünü hatırlamadığım bi' roger ama.şarkı söyluyorduk falan çok tatlıydı aslında ama uyanınca kendimden korktum.artık rente ara vermeliyim yoksa başak gidecek mimi gelecek cidden ki çok tehlikeli.hattahemen şimdi no day but today malum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 utopia said: istanbul ya, ankarada olsam yarına gelmiştim yemin ederim of. şesuyla iletişimdeyim şu an dfgs tamam bakalım.geçmiş olsun. online destek hizmetim de var her daim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 büyük ihtimal sabahlicam bu yüzden mutsuzum baya.sonra da 10daki dersime gidicem. mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 o zaman hepi börtdey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 senko said: haberdar et la beni sonuctan ona gore bende alayim olmadi o linktekini alcam. şimdi ilk izlenim olarak şunu söylemek gerek. öyle beklediğim gibi etki yapmadı ama heralde daha bir kere kullandık ondandır. yavas yavas düzeltir diye düşünüyorum. şu an sadece sabah ki o kabarıklığı aldı gibi. daha hafif saçlar vs. vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar