sesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Aynı şey, cahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 değil benimkinin tesiri daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 anasini satiim 20 derece havada bile kizariyorum günes alerjim yüzünden. günes kremi almanin vakti gelmis. neyse gidip ulmün en güzel mekaninda tuna nehrine karsi martini'mi yudumlayip biraz daha keyif yapayim.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 mesai bitti ohh. bağlasan durmam aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 çalış çalış nereye kadar ya intaar edicem günlük yeter ya o kız bana bakmıyo zaten. her dediğimi yanlış anlıyo. yeter bu hayattan bıktım. kesicem bileklerimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bileğimin bi kısmını kestim acıdı dayanamadım acısına jileti duvara fırlatıp çığlık attım evin içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 YAPMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Böyle lazerle korneamda mı retinamda mı ne bişeyler diktiler bugün çok çılgındı. Pazartesi ve çarşamba ameliyat olcam 2 tane uyuşturucu hap verdiler cebime pazar gecesi içicekmişim. Anesteziyi basıp ameliyat yapıcaklar bakalım . Neyse günlük herşey leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 diğer bileğimide kestim kan kaybediyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ayak bileğimide kestim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 sesini kes bence son olarak böhöhöyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ses tellerimi kestim. doremifasollasido şeklinde kan akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Geber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 duvarlara bileklerimdeki kanla kimin sorumlu olduğunu yazdım... ölüyorum.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 üşüyorum... baba ? ne işin var burda ne zaman geldin ? mary bunu bana yapmayacaktın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bi tren yaklaşıyor bana doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 şu imzanın sırrını açıkla da öyle öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 şu anda imzamı yaşıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 dede ? portakallı yedigünümü içmeden kalkmıycam burdan söz. tamam dede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 OoOoooOoOoO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 cerebralis said: şu imzanın sırrını açıkla da öyle öl http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=spirit+speak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 kermit said: bileğimin bi kısmını kestim acıdı dayanamadım acısına jileti duvara fırlatıp çığlık attım evin içinde Soğuk suya yat gökalp, uyuş iyice sonra kes bilekleri bişiyin kalmayacak ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 sevgili günlük. akşamdan beri içimde acayip bi sıkıntı var. ulan ne zaman böyle hissetsem kötü bişi oluyo. lütfen olmasın bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 veee canon 5d mark ii gelir. hahaha hahaha ve haha ama kullanamıyorum bu hong kongluların üçlü prizi yüzünden. adaptör almam lazım fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 lan günnük hastanede ne verdiyse toktor damardan ne verdiyse o anda bi bok hissetmedim, ama eve döndüğümde acaip uykum geldi. gittim yattım bu saatte uyandım. naapçam lan ben bu saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar