irin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sert seviorsun yani sdfg,bol alkollü içkiler fln.gunluğüu de beceriyorum sanki su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 baltika 8 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sevmem ben alkol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 gunluk asıl bugun ne oldu,şenlikler konser neyin egleniorduk.sanat tasarım tayfa konser ortası,biri birinin uzerine bira doktu yok efenim kızlar hareket cekti diye,birbirine girdi.sen o kdr kasıntı insan ol,sanatcıyım kuulum,bir entel tipim var de ve saniyesinde barzoya dönüş.maskülen oldugu sanılan salak tavırlar,ucan sandalyeler...komikti. ben cok guldum tam o sırada al sana dercesine ustume bira yağdı sanıordum kiii bira değilmiş,şampanya imiş^^ bu da böyle bi anım,cıkarılası gereken ders:alkol zararlı sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 tütüne başladım yine günlük. ama bu defaki çok iyi. bitlis tütünü. fiston a para yetmiyo arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yahu şu saatte böle kanat yemek gibisi yok günlük. kanat hadi piş ben de maç seyrederken kanata gireyim böle ağzım yüzüm yağ olsun mehehehe nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Sevgili günnük Yazıcak bişey bulamadım yarın erken kalkıcam bi dersaneye uğrıcam ordan 6lık vesikalık çektiricem bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 günaydın günlük ;) derse geç kaldım,dedim madem geç kaldım,koyver gitsin.. oyalanıyorum böyle.. ;) güzel birgün olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 günlük bidaha hayvan beslemicem :( balıklarımdan teki ölmüştü sabah çok üzüldüm. itiraf ediyim gözlerim doldu. zaten mutsuzum bu ara. :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 uyanamadım günlük. artık şu hayatımı bi düzene koymam gerekiyor. 10 haziranda nası mahvolcam belli değil. nese ben çıkıyorum bari diğer derslere yetişeyim.artık bi yerden başliim şu okula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 günlük cicilerimi giydim, maslağa ajansa gidiyorum sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yine boş bi sabah yapcak bişi yok ders olsa daha iyi vallak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ölsem de kurtulsam şu hastalıktan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 noldu nan neyin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 "." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Of be gunluk gelse su kadin da derslerimi secsem artik. Okulun gayi de beni mi takip ediyor nedir nereye gitsem orda. Saclarini da sariya boyamis gozum takiliyor surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yarın sabah 9da sınavım var ve bütün gün uyumaktan hiç çalışamadım günlük. rapor da alamam, sınava girmem lazım aynen. çok fenalardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yaay. bütün gün miskin miskin basvuru hazirladim, o miskinlik cokzel dötümde patladi. hakettim. mektuplarin yapiskan kismini yalamaktan artik fellak olmustum. gittim o firtinada postaneye, kapanmis normalde 8'e kadar acik olan postane. alleah belalarini virsin. o yagmurda yürüyerek diger postaneye gittim. sirilsiklam oldum o arada zati. neyse ki empüüş playerim yanimdaydi. digeri de kapatmis. mühü. neese ibne otobüsler gec geldigi icin de yine eve yürümek zorunda kaldim, markete gittim. ordan yine eve yürüdüm. ayaklarim acidi be. yoruldum. yarin yollicaz artik. negzel hayal kurmustum, o basvurulari yolladiktan sonra üzerimden büyük bi yük kalkicak diye. simdi tam tersi oldu, gün gectikce yusuf yusuf oluyorum. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 stajım icin gerekli belgeleri sonunda okula teslim ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 dün sabah himym'ın hamburgerli bölümünü izledim, gözlerim doldu yemin ederim. gözdeyi ikna edip hamburger yemeye gitmem lazım bu akşam bence. kj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 şafak 161 mehtap 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 günlük oley lan !1 hap kullanmış bugün.. test yapmış bide olumsuz çıkmış la çok sevndim olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 öhm.. çok özeli genele yaymak.. neyse.. derse gaçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ''Sen beni biliyo musun'' böyle salak reklam mı olur lan günlük hayır yapanlar sütçü imam amelelik fak. mezunumu onu merak ediyorum.Tatil moduna girdim final zamanı nası bi tarafımda gonca açıcak belli değil , bi karnavaldır gidiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kızlar ne kadar kaşar günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar