Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OWHWWSnxnP8&feature=player_embedded#at=114 güne bunla başladım. şimdilik mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 günlük, ne sıkıcı adamlar varya,tey allaam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 gittim.. bassınlar diye bıraktığım çıktıları aldım. 1400sf falan. eve geldim bizimkiler sordular onlar ne diye. "yeni okuyacaklarım işte" dedim. öle fail bi durumdayım. hoca ile konuştum sabah. adam "senin modellerinde sıkıntı yok. model öncesi bir matematik model oluşturman lazım" dedi. oraya da bi bakıcam. sıçışlardayım kamil.. sıçışlardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ram ram rarararam ra ra ra ra ra ra rarara ram ram ram dada da dam dadam dadadadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 sabah 8de kalktim dur lan bi yarim saat daha kestireyim dedim ve biraz once uyandim FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 günlük bugün kafama kuş sıçtı. tam ortasına böyle. kafamın ön tarafına doğru. bir de deve kuşumuydu neydi. önce ağaçtan meyve filan düştü sandım yada ceviz, kozalak filan. sonra canım çok yanmayınca anladım ve bu sefer yüreğim sızladı kafamdaki boku hayal edince :( o kadar insan yürüyor. beni seçti kuş. tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ahahahahahah kıyamam. Bana da olmuştu üniversite 1. sınıftayken. Sabah 8'de okulun kapısında sigara içiyordum, ÇIP! Bir de o sersemlikle ne olduğunu anlamayıp elimle sıvazlamıştım bir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bir umut yere baktım acaba kafamdan sekip yere düşen katı bir cisim olabilir mi diye. sonra anneme döndüm üzgün şekilde sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 barbu said: günlük bugün kafama kuş sıçtı. tam ortasına böyle. kafamın ön tarafına doğru. bir de deve kuşumuydu neydi. önce ağaçtan meyve filan düştü sandım yada ceviz, kozalak filan. sonra canım çok yanmayınca anladım ve bu sefer yüreğim sızladı kafamdaki boku hayal edince :( o kadar insan yürüyor. beni seçti kuş. tey allam. her sene min 1kere olur. paltolarım hep kuru temizlemeye gider bu yüzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 abi paltoya sıçsa neyse. direk kafama ya. saçlarıma filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 sıçılmıştı http://forum.paticik.com/read.php?62,4822316,page=142#msg-5009127 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Fistan said: :( canım kızım gitti yerine birtanecik oglum Juke geldi! Cok güzelsin bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 güle güle kullan aşkım (bende kullanırım ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 juke'ler cok tatli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 SEN NERDEYDİNN SANA KİM SORDUUUU HAYATININNN AŞKINIII SEN KİİİİMLEYDİNNNNNNNN BANA KİM BULDU SENİN GİBİ ŞAŞKINIIIIIII ÇOK FENA KİTLENDİM LOOPA ALDIM HEHEHEHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Onu bunu bırak da Skype'a gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 GELDİMMMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 biri bana da onu bunu bırak desin, onu bunu bırakıp gidecem anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bırakma lan! sigara içiyorsan iki katını iç olm! BIRAKAN GAY OLSUN LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 AMA DURMA BÖYLE YİNEDE AĞLADA ANLAT KENDİNİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 cok acayip sikildim ya yapcak bisi bulamuyorum insan sikilinca ders te calisamiyor bide arastiralacak seyler, okunacak makaleler var elim bile gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 elini bırak göz gezdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 nanik sen nerelerdeydin ya özledik valla hamurlu el işi resimlerini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar