Bloodless Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Ben bu kızdan hoşlanıyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Daha kötü bi gün olamazdı sanırım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 şu işlerimi bir düzene soksam da, dasaa'ya blog yazsam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 guya 11de uyuyacaktim efferim bana hala duzenleyemedik uyku zimbirtisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 hala geç değil astral seyehat ile 3-4 saat geri olan bir ülkeye git ve orada uyumaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Günlük 127hours izledim tamam halime şükrediyorum ama bi daha hayatta doğaya çıkmam pikniğe bile gitmem çıkanı mitsinler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 gunluk odev yapiyorum lan bide sabah is var :||| bide salak gibi koninin yanal alanini yanlis biliyomusum gittim onu duzelttim pretty little liars yeni episode cikmis bide ona bakayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. iyi nişan alırdı kendini asan zenci, bira içmez ağlardı, babası değirmenci, sizden iyi olmasın, boşanmada birinci. -çok canım sıkılıyor günlük, kuş vuralım istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 hala uyuyamadim ya fuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 eed uyku hapi vardi ondan aldim, hala etki etmedi 2 saattir. bi yamukluk var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 23 dakika sonra da alarm'im calcak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 cuma ne igrenc bi gun ya haftasonu geliyors yapacak hic bisi yok amaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 FUN FUN FUN FUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 mükemmelim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 meyan köyü http://files.sharenator.com/AwwYeah_Westboro_Hacked-s250x196-139988-580.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 cemss said: ben doğdum kii yuppii yupppiiiiii. benim doğumgünüm de yaklaşıyor ama son bikaç senedir olduğu gibi o sıralar en berbat günlerimi yaşıyor olurum heralde yine. şimdiden başladı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Günlük sana 1 sayfa küfürlü müfürlü şey yazdım ama sonra banlanırım diye sildim şimdide sinirden saçmalıyorum. Okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 resmen dünden beri kafamda şu var : OOooOoOooooo chingchonglinglongthingtong OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO chingchonglinglongthingtong! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 gunluk isimi seviyorum nisan ayinda victoria secret mankenlerimizden anna beatriz barros ve giselle bundchen ile beraber olacagim bugun aldigim guzel haberlerden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 naber kanka sdf Günlük lan çok pis bi hava var çıkmak istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Sereglin said: şu işlerimi bir düzene soksam da, dasaa'ya blog yazsam :( +1 yalnız bu sefer de kendimi ipten alabilirsem eğer cekbaver olacağım vallahi. her seferinde kendi yok oluşumun kenarlarından dönüyorum. olmazsa emrah olurum.. oranlar %0,5'e %99,5 şeklinde tabii. ama "bu doktora tezi değil. çok detaylara takılıyorsun. bu kadar detaylara düşmemelisin" ayarını da yedim defalarca. abi anlamıyorum. detaylar dedikleri noktaları kesinleiştirmeden modeli oturtamıyorum ki. :( bilim dünyası çaresiz! YYAAAAAAAAYY!! TAM ARADIĞIM WEBINAR!! 2sn sonra.. $75 per computer screen $100 for non-members çakma bi memberlığım var zaten.. sokarım abi bilim dünyası titan saadet zinciri olmuş zaten. bunu bitirip verirsem webinar falandan para kırmaya kasmayan top olsun lan. kitao bakıyorum 200-300$ diyor. seminer, webinar dediğin de öyle. bi kıçı kırık program 1000$dan başlıyor. ha bi de bu1saatlik. discussion and questions için extra ödüyorsunuz. duj istiyor sen. pardon sorun var senin ödeyecek bilmem kaç dolar daha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 günlük, hava da yağmurlu süper. assassin's creed brotherhood oynıycam akşam evde. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Az önce arkadaşla geçen konuşmam; + gidip bi ineği hamile bırakıcam gene çıkıyom şimdi - hahahahah + görüşürük dönünce - tamam adam mutlu yea aheuaheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 arkadaş veteriner mi? şişman kızlara mı hevesli? yoksa inekle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Veteriner dasaaacım, veteriner ^_^ Bugün ofisten bu saatte çıktığım için bi tane daha koyiim dedim smiley; ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar