sesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Ben haftasonu o kadar yürüdüm ki hala bacaklarım feci ağrıyor. Ama spora gitmem lazım kendimi çok kötü hissediyorum. Fakat çamaşırları da yıkamayı unuttum spor kıyafetlerim yok. Bugün yine gg. Neyse yarın giderim artıks. Zaten bu haftasonu da Paris'i yürüyeceğim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 çokda umrumuzdaydı sanki senin ne yapıp ne yapmadığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi yaaaa... her şey iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 kermit said: çokda umrumuzdaydı sanki senin ne yapıp ne yapmadığın Fitleşiyorum ki artık gece yarılarında uyandırdığınızda sadece küfür etmeyeceğim. Artık döveceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 saat 1 olmus lan ne cabuk geçti vakit. yoğun olmayı seviyorum. neyse gideyim öğle yemeğini yiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Saeros said: temiz boxerım kalmadı. artık bir sürü temiz boxerım var ama yine de mutlu değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 iyi don karikatürü geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 sesu said: kermit said: çokda umrumuzdaydı sanki senin ne yapıp ne yapmadığın Fitleşiyorum ki artık gece yarılarında uyandırdığınızda sadece küfür etmeyeceğim. Artık döveceğim. olm gökçeyle işbirliği yaparsanız o gece yarıları ses çıkarma olayında gerçekten döversiniz 5 kişi bile olsak hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 yine biniyoruz bi alamete, gidiyoruz kıyamete haydeeee!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 günlük burgerking den sipariş verdim, zırt diye geldi olm 5dk mı ne oldu, kapıda hazır bekliyordu adam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ölümüm bisletin üzerindeyken olcak, bunu buraya yaziyorum. havalar da düzeldi, bi de üstüne gaz empüücler acip hiz abaniyorum... fena, cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ya hahaha mahvoldum. kardeşim 1 haftadır çıktığı kıza yüzük takmak istiyormuş. annem de ne yüzüğü bir hafta oldu biraz bekle demiş geyiğine, kardeşim de ben bir haftadır ayrılmadıysam daha ayrılmam demiş hahaha çok güldüm ya. kendisi 3 günde falan kız arkadaş değiştirdiği için maalesef. of bu ergenler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 asder5yh Kaç yaşında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 milli olmuş Belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 gunluk bisikletim geldi bugun butun kutahyayi turladim dotum yerse bi ara allianoi'ye gidicem sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 17 yaşında ya. 1 haftadır ayrılmadıysam daha ayrılmam ne hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 fistan'a katilmak zorundayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 hahaha birakin taksin, bi kac sene sonra yaptigina güler =P lan bunlar bu yasta cok saf oluyorlar, sonra kazik yiye yiye öküze dönüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bu arada fistan hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bu ne iş anlamıyorum. ben hayatımda bu kadar çok kız arkadaş değiştiren bir erkek tanımadım. her çıktığına da aşık oluyor ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 of keske benim de ergen kardesim olsa, cok pis mentorluk yapasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ergene mentor islemez ki ters piskoloji yaparsan isler anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 mentorluk derken piclik yapicam zaten ssst caktirma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 dün kız bize geldi böyle. annemi taciz ediyo senle tanıştırcam diye ordan anlamalıydık ya hahah kafayı yedi bu çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 seviyorsa gitsin konussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar