Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Dağılalım. Güneşten kaçıyorum o derece sıcak şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Bende güneş arabanın üstüne gelse de bi temizlesem arabayı diye bekliyorum. Hayat mı lan bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hava süfer valla. camları falan açtım böle oh mis gibi taze hava girdi içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Hasta mı oluyorum nedir burnum tıkandı birden bire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 SoulCube said: lan bunu dinledikçe sözleri çok komiğime gitti hatun meğersem canavarmış cougar hesabı dsaf.. hatun canavar değil, çocuk da iş yok diyor. ama melodisi falan çok sevimli ya böyle bi dans edesin geliyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bi de günlük hava ÇOK güzel yahu hep böyle olsun. yalnız şimdi spor salonuna gitmek zorunda olmam çok acı verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 türk kadınının türk kızının allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 güzel bir cumartesi gününün ardından (gevende sağolsun) bugün takırt diye bir sesle uyandım. temizlikçinin bilgisayarımı düşürme sesiymiş meğer. ekran çatlamadı, bilgisayar da çalışıyor ama ekranın renkleri gitti. e all-in-one olduğundan başka monitörle de çalıştıramıyorum doğal olarak. yapılacak da çok iş vardı. dosyaları başka bi bilgisayara aktarma yolunu ya da başka bi çözüm yolu bilen insaniyet namına söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 aynı hikaye oha. laptopımı düşürdü temizlikçi ve laptop çalışmasına rağmen ekranın renkler gitti, ekran çatlamadı ama renkler çizgi şeklinde bir kısmı falan. öyle duruyo 6 aydır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 temizlikcileri odaniza mi sokuyorsunuz abi siz? ben ozellikle tembihliyorum benim odama girme diye, kendim temizliyorum. ki benim odaya girse kablo kaosunu gorup cikar zaten, bide dusebilecek o kadar fazla tektonik sey var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 dasaaa said: türk kadınının türk kızının allah belasını versin ayıboluyo dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 cok isim var, cok ders calismam lazim. coook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 benim durumum da yukarkinden yalniz Victoria University of Technology den kizin biri (muhtemelen kizdir) oyle bi ders notu cikarmis ki, akliniz ucar. anlatim harika, uygulamalar sunlar bunlar, ornek sorular kitaplik is yapmis kiz(hala kiz oldugunu varsaymaktayiz). sonra amerika niye rerero, bu yuzden iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 baya yoruldum bugün ama değdi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 sevgili külülük çok dolmuşun için çömelmiş içini dökmen lazım külleri atman lazım yardım edeyim saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 utopia said: dasaaa said: türk kadınının türk kızının allah belasını versin ayıboluyo dasaaa. geneliniz saçma kaprisleri, kişik bozukluğu var gibi davranmayı etc kessin. lafını geri alıcam. söz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 evet günlük.egzersizler işe yarıyo artık başımı dizlerime değdirebiliyorum sdghs.boşuna dememişler çalışan kazanır elması kızarır diye ne boş işlerle uğraşıyorum demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 e ben egzersizsiz yapiyorum? gerci gobek engelliyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ha yerdeyken diyorsun sen sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 senko said: ha yerdeyken diyorsun sen sdfsfd ahaha evet :D ya nereye çalışıyosun o önemli diye biliyorum.hani göğüs kol çalışıyosan eheueheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 cereb esneklik egzersizleri sanırım tüyo verir misin biraz ne yapmak gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 çalışmağkk çalışmağğk çalışmağğk! ha ciddiysen veriyim ama tüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 tuyo 1 olmiyacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Vallahi de billahi de hasta oldum. Antibiyotiklik bişey olmasın diye dua ediyorum şindi. Yarın ALES başvurusu yabcam. Daha hiç çalışmaya başlamadım ama neyse ki bu sene master programlarına başvurmicam. Sonbaharda yine girerimg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar