senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 lan yillardir endustri muhendisligine kolay kolay diye dalga gectik te iki saattir network diagramlarindan nasil LF LS bulundugunu bulmaya calisiyorum sfd. bide o crashlar neye gore bulunuyor ya, floata gore buluno diye hesap yaptim yalnis cikti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi eski modem ısınıyordu güzel.. üstüne buzdolabından çıkmış sütü koy.. 10-15dakikaya güzel bi sıcaklığa getirirdi. şimdi modem buz gibi, süt buz gibi, hava buz gibi, o da buz gibi.. laptop açayım da ısınsın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 çok soğuk. bok gibi hava. yarın da böyle olmasın artık. bahar gelsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Günlük haftasonu gidiyorum lan Roma'ya. Hava alanından Termini'ye tren yokmuş ne yapsam diye bakınıyorum. Bir başıma bir de kaybolmayayım adssaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 İtsu'dan yemek yerken kendimi İchiraku Ramen'de gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 İTADAKİMASU diye bağırdınmı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bella said: çok soğuk. bok gibi hava. yarın da böyle olmasın artık. bahar gelsin artık. Soğuktan şikayet eden herkes utopiaya sektirebilir.. Hepsi onun suçu. Saftirik hatun ya dua edio bide kar yağsın diye ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kermit said: İTADAKİMASU diye bağırdınmı peki ? EVET!! ahahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bella said: çok soğuk. bok gibi hava. yarın da böyle olmasın artık. bahar gelsin artık. cuma düzelcekmiş diyola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bu şimdi. noluyor. bazen de.ek doz. o değilde çocukluğunda misafir odasında sızıp sonra gece 3-4 gibi kalkıp ben nerdeyim laaaan diye evde yaygara koparan yok mu lan başka.olur.tamam.anlat.canıms.<3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 günlük ne zamandır birisi bana beni özlediğini söylemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Salı günü Kerem İstanbul'a dönücekmiş. Mihiiiiiy. Bi de 12 gündür sigara içmiyorum ama bi tek geçtiğimiz cuma içtim. Cumartesi de boğazım ağrıdı hep. Artık sigarayı sevmiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kerem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 wastyrx said: Bella said: çok soğuk. bok gibi hava. yarın da böyle olmasın artık. bahar gelsin artık. Soğuktan şikayet eden herkes utopiaya sektirebilir.. Hepsi onun suçu. Saftirik hatun ya dua edio bide kar yağsın diye ^_^' ahaha evet ama o utopia ya sektirenlerin hepsiyle çevriliysen daha kötü diilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hayatımda görüp görebileceğim en komik insanlar bu dönemlerime denk gelmiş galiba lan bakıp bakıp gülüyorum bazende acıyorum tabi asdkhgasd yazık lan ilgi gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 günlük. neden tüm çakmaklar bir şekilde kaybolmak zorunda. ulan topu topu 2 tane kaybetmemeye çalıştığım değerli (manevi) çakmağım vardı ikisi de kayboldu. çok üzgünüm şuan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 mörfi yasaları diye bi şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hAgs3BgTamw&feature=player_embedded#at=95 bütün gün,bütün ders aralarımda dinledim.hala sıkılmadım işin kötüsü öğrenmem gereken baska bi' sürü sarkı varken buna takılmış olmam gerçeği eve geldim hala bunu dinliyorum.işin kötü yanı biz bu adamların yarısı,tam yarısı kadar güzel söyleyebiliyoruz anca.sinirlerim bozuluyor. ağlamak istiyorum pis herifler çok güzel söyluyorlar. bi' de karar verdim kilo alıcam.ablalara bak arkadaş ne kaç metrekare diyafram vardır bunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ne şanslıyım ha.en ufak şeyle mutlu oluyorum asfdshf içi ışıklı yanardönerli yeni toplarım atar atar tutarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Günlük,günlük,günlük... Klavyem düzelmişti ya hani işte arada bir gidip geliyordu o artık tamamen düzeldi. Kalemimde artık yanımda günlük. Çok sevindim lan günlük. Hayat benden yana mıdır nedir? Ben de senden yanayım günlük. Ne ihtiyacın varsa sanki bana? Neyse olsun gene de yanındayım ben. I love you so much diary. (ingilizceyi de öğren günlük) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 birazdan kabak lastiklerle yola çıkacağım allah utandırmaz inşallah. eğer biyere çarparsam da içinde "kar yağsın kartupu oynayaluum kahve içip camdan bakaluum" diyen tiplerin olduğu arabaya çarpmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 günlük koydum çocuu olm. istanbulluyum artık kesin. ama şirket belli değil :D teklifleri değerlendiricem... oh be kurtuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bugün sabah 10'da spora gittim, eve gelince hasta oldum. Başım ağrıyo diye okulu da kırdım. Çok suçlu hissediyorum kendimi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 böyle bi garip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar