sesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=C6VBNRUyTr8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 senko said: ahah sen bayagi ev hanimi moduna girdin galiba, bugun ne pisireyimler balik yapmalar sdf biyolojik saat tik tak tik tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ahaha sesu ^^ @senko: yok ya =) yemek yapmayi seviyorum. güzel bi hobi sadece =P ayibtir sölemesi cok iyi yaparim. bi ara gastronomi okicam diyip yarim sene staj yapmisligim var yani tititi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ister istemez tabii ben de bi çocuğum olsa diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ister istemez degil oom. bu yasa gelip de makarnadan baska bisi yapmasini bilmeyen, ilgisini cekmeyen cok. hele yeni jenerasyon. benim asciligim babamdan gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 vaniLLe said: en sonunda lan dedim nil sen istakozu canli canli suya atmis insansin, buna da dokunabilirsin dedim. ha aferin canlı bi hayvanı kaynar suya attın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 deniz suyunadır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 insan bilmediği şeye saldıramaz, bilmediğinden kendini savunamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ardeth said: vaniLLe said: en sonunda lan dedim nil sen istakozu canli canli suya atmis insansin, buna da dokunabilirsin dedim. ha aferin canlı bi hayvanı kaynar suya attın yani kendi rizamla atmadim, staj yaptigim mekanda zorladilar ühü. eti cabuk bozuluyomus öbür türlü, daha sert oluyormus falan. gerci zorlamadilar da hem iyi bi etki birakmam gerekiyodu, hem de o sirada benden baska kimse yoktu ve yemegin yetismesi gerekiyodu mmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 vaniLLe said: en sonunda lan dedim nil sen istakozu canli canli suya atmis insansin, buna da dokunabilirsin dedim. yazar burada neden bahsediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 daha önce ıstakoz pişirmiş , balıga da dokunabilirim diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 e tabii dokunulur balığa. balıkla adam bile dövülür be kavga sırasında sallayıp vurucan suratına şap şap diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hatta önceden bu konuya değinmişiz said: Bir savunma silahı olarak "balık" kullanımını irdelemek istiyorum bugün.. Şimdi düşündüğümüz zaman, kavga esnasında kullanılacak başka araç kalmadı mı, nereden çıktı bu balık diyeceksiniz.. Aslında bu fikir bir anda gözümün önüne eski çizgi filmlerin gelmesi ile başladı.. Asterix izleyenler bilirler, Galya köyünde durduk yere elamanlar arasında bir kavga patlak verirdi.. Ve o kavga sırasında havada sürekli balıklar uçuşurdu.. Bu noktadan yola çıkarak balığın gerçekten kavgada kullanılıp kullanılmayacağını düşünmeye başladım.. İncelediğimiz zaman balık kullanımının bazı dezavantajları var tabi.. Misal birine balıkla vurmaya kalktığımız zaman, balık kaygan bir yüzeye sahip olduğu için elimizden fırlayıp saçma sapan bir yere gidebilir.. Ayrıca pek ergonomik değil, ele tam oturmuyor.. İlk vuruşu gerçekleştirdikten sonra da kontrolümüzden çıkıp yere düşme ihtimali büyük.. Peki avantajları nelerdir.. Gürbüz bir balık adamı yerinden oynatır.. Şöyle ki, en tosunundan bir palamutu hızla sallayıp, hasmınızın suratına çöt diye oturttuğunuz vakit karşınızdaki kişinin dünyası şaşar.. Hatta çeneye falan oturtursanız nakavt bile edersiniz, o derece.. Demek ki neymiş, eğer elimizde kavga esnasında bir balık varsa tek vuruşta rakibimizi yere indirmeye konsantre olmalıymışız.. Vay be, gördün mü bak, herşeyin bir şeyi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 dasaaa said: vaniLLe said: en sonunda lan dedim nil sen istakozu canli canli suya atmis insansin, buna da dokunabilirsin dedim. yazar burada neden bahsediyor? kent tac diz dinininii dinii. kentac diz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 nasıl oldun zübük? çok yorgunum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yo dostum yo, sırf kız olduğun için gidip masana oturmayacağım, bir kez de gel sen tanış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yarın olmasın plizz.yarın nihai rapor gunu her raporda böyle diyorum biliyorum.bırakıcam bu işleri.önümüzdeki proje son olucak valla bak derken içten içe 4 tane hazırda proje basvurum varmış.üstelik artık gercekten bilet alıcak param da yok.kabul olsa nasıl gideceğim zerre fikrim yok.hayvanım ben hayvanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 mıtsızım ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 osmanbeyden ataşehire toplantıya kim gidicek lan şimdi amerikaya gitmek daha kolay :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ağlardım ben herhalde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 8 saat boyunca bi ofise bi sandalyeye çakılı kalmak.. hayatımı boşa harcıyorum sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Şu okulda olmam gerekiyo lan =( Hıyarım biraz sanırım yihuuu. Neyse sonrakine gideyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 HAHAHAH hıyar köfte kıymasına karbonat atıyodu az kaldı tuz diye, havada tuttum avcumla. Muhteşem biriyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 eski nokya mı vereceğim de allah stiv cabs'tan razı olsun. ne boktan telefonmuş yahu! telefonda hafızayı sil dedim güvenlik şifresi falan istedi.. :/ tamam dedim, ben mesajları komple sildim, fotoları falan da sildirttim. klasörün içindekileri sil dediğimde "izin yok!" diyor. resimlerin birisini açınca tümünü sil seçeneği çıkıyor. saçmalığa gel.. telefondaki numaraları sil diye bi seçenek yok. sim karta taşı dediğinde siliyor ama.. ahuahuauha azapmış be gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 SoulCube said: osmanbeyden ataşehire toplantıya kim gidicek lan şimdi amerikaya gitmek daha kolay :( yuh abart abart iyice abart 256 ya atlican tmmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar