aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 olm insanlar evleniyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sabahleyin telefonla uyandırılmak ve çok güzel haber almak.. vakit kaybedersem şansımı klaybedebilirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Erken kalkmaktan NEF RET ediyorum ya. Havalanlarının TEEEE A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 moralim çok bozuk günlük. insanlar bazen saçmalıyorlarmış. hem de çok fazla. ben de bugün çok saçmalayacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Kahve de elmasdan sonra dünyanın en büyük yalanı 2 ağacı tek başıma içtim zerre açm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kahve sabah işe yaramazda ondan kahve uyku getirir sabahları içtiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Beynimin içinde halay çekiyorlar günlük. Okby. 10:57 ve sistem yeni geldi.. İşbankası baya kötü yea bu bilgi işlem işinde ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 İşbank internet şubesi göçtü şimdide acil para yollucaktım yollayamıorum. Negzel ^_^' server is too busy hehe ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 1 saat önce sahibinden.com öyle bi saçmaladı 30 saniye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 şaka maka 5 gündür kan sümkürüyorum. burun muayenesi de iğrenç bişi hani,dursa da artık doktora gitmek zorunda kalmasam.amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Körili tavuk yedim, lacivert oje sürdüm, saçlarımı dalga dalga yaptım, 5 gündür sigara içmiyorum, 1 saat sonra dışarı çıkıcam bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 nerde oturuyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 SANANE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ahah işte bunu bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bende merak ettim 1 an ne diyecek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ben de bu cevabı beklediğini bildiğim için böyle cevap verdim zaten peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ama baskaları merak etmiş işte ne olacağı belliydi halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 neyse günlük benim moralim hala bozuk iş yerindem millete fırça kayıyorum istem dışı. salaklık yapıyorum da farkında değilim ilerde bi de gönül almakla uğraş dur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 dun rakı balık iyi geldi ya ama bence salata daha iyiydi baliktan kendim yaptim diye demiyorum valla lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Günlük selam, hiç okula gitmek istemiyorum ama mecburum erkenden tatile çıkmak için en sonda kullanıcam devamsızlık hakkımı :( bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bik tim ne idügü belirsiz doktorlara gitmeyi hic sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 topuklu giyince irtifadan dolayı başım dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 uuu beybe güzel bi hareketlenme oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 İstediğim insan beni yemeğe çıkarsın istiyorum bugün ya da yarın ama adamın böyle bişey istediğimden haberi yok daha sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 çıkaramam kusura bakma yemeksepetinden söyle ben öderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar